Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
DTPLabelclipsPons- en StanswerkProduct labelsTypeplaatjesZeefdruk

Leiden

Zuid-Holland

Noord-Holland

Noord-Brabant

Overijssel

Flevoland

Gelderland
Utrecht
België
Duitsland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Metavo, Katwijk (Zuid-Holland)

Wij vervaardigen labels met een lange levensduur tegen betaalbare prijzen

Labels kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt. Alle labels uit ons uitgebreide assortiment kunnen wij bedrukt leveren met zeefdruk, boekdruk, in één of in meerdere kleuren, met uw eigen tekst, logo, wat u maar wenst. Natuurlijk ontvangt u van ons altijd eerst een proefexemplaar. Wij leveren aluminium, bedrukte, kartonnen, messing, plastic en verzinkte labels. Eén van onze specialiteiten is het bedrukken van aluminium. Hoe wij dit doen, kunt u lezen als u links op één van de oranje buttons klikt.

Markering en herkenning

Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen we u zorgvuldig adviseren in het maken van de juiste kwaliteitskeuze en uitvoering voor uw label. Als extra service maken we voor een serieproductie een proef van uw bestelling, zodat u uw item kunt beoordelen op kwaliteit en uitvoering. Het gebruik van de modernste technieken, hoogwaardige kwaliteit, snelle levertijden en scherpe prijzen garanderen wij aan onze klanten.

Het gebruiken van labels is natuurlijk onmisbaar voor de markering en herkenning van losse onderdelen en artikelen binnen uw organisatie. Deze helpen u met het organiseren en ordenen van zaken die u belangrijk vindt. Wij vervaardigen alles in onze eigen fabriek en daardoor bent u bij ons verzekerd van een goed product dat jarenlang meegaat. U kunt een vrijblijvende offerte aanvragen door links op één van de oranje buttons te klikken.

Drukmethode

Hoewel zeefdruk een eeuwenoude drukmethode is, passen wij deze druktechniek op de modernste wijze toe. In onze onze moderne zeefdrukkerij zorgen onze gepassioneerde medewerkers voor een perfect product met een kleurechte en slijtvaste bedrukking. Van oorsprong komt deze methode van drukken uit Japan en is daarna binnen Europa steeds meer ontwikkeld. Zeefdruk is geschikt om bepaalde kunststoffen te bedrukken, zoals hard-pvc, polystyreen, abs, polycorbonaat, acryl of glas.

Natuurlijk leveren wij ook allerlei soorten sluitingen voor de labels, zoals onder andere de zogenoemde snelsluitingen. U heeft ze vast al vaak gezien. Ze zijn heel praktisch en voor iedereen gemakkelijk hanteerbaar. Deze zijn in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar.

Voor het beletteren van borden bent u tevens bij ons aan het juiste adres. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden van bijvoorbeeld reclame-, bouw-, sponsor-, beurs-, uithang- en presentatieborden. Ook voor interne of externe bewijzering in en rondom uw bedrijfspand, kantoor, sportkantine hebben wij diverse opties. Een goede bewegwijzering in een gebouw is om allerlei redenen belangrijk. Het maakt het interieur compleet en het zorgt voor veiligheid in noodsituaties. Daarnaast zorgt een duidelijke en eenduidige bewegwijzering in uw bedrijf voor een klantvriendelijke uitstraling. Natuurlijk is het mogelijk om in de bewegwijzering uw huisstijl te integreren, zodat er een uniforme uitstraling ontstaat. Duidelijk voor uw klanten én voor uw medewerkers.

DTP-studio

Is er nog geen logo of is het logo van onvoldoende kwaliteit, in onze DTP-studio kunnen we voor u een logo ontwerpen of het bestaande logo verbeteren. Onze mensen zijn zeer creatief en kunnen snel op al uw wensen reageren. Of het nu gaat om een eenvoudig parkeerbord of een grote reclamezuil, wij hebben een passende en betaalbare oplossing voor al uw wensen. We bieden een ruim assortiment aan materialen waarmee u tal van combinaties kunt maken. Een duidelijke binnen- of buitenbewegwijzering is immers het visitekaartje van uw onderneming.

Een eerste indruk kunt u maar één keer maken. De eerste indruk bepaalt of iemand verder met u wilt gaan. In het zakelijk leven is dit natuurlijk uiterst belangrijk. In een of twee seconden vormt een klant zich een beeld van de ander op grond waarvan ze beslissen of de ander de moeite waard is om zaken mee te gaan doen. Door onze professionele manier van werken zorgen wij ervoor dat u een uitstekende indruk achterlaat. Neemt u snel contact met ons op voor labels, naamborden en aanverwante artikelen door links op één van de oranje knoppen te klikken.

Of u nu op zoek bent naar aluminium labels of labels van een ander materiaal, Metavo uit Leiden Zuid Holland is het adres.Voor bedrukte labels gaat u snel naar de website. Erg veel mogelijkheden en betaalbare prijzen.Metavo is de specialist als het labels gaat. Bedrukt of onbedrukt, u mag het zeggen. Bekijkt u de website maar eens.