Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
DTPLabelclipsPons- en StanswerkProduct labelsTypeplaatjesZeefdruk

Leiden

Zuid-Holland

Noord-Holland

Noord-Brabant

Overijssel

Flevoland

Gelderland
Utrecht
België
Duitsland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Metavo, Katwijk (Zuid-Holland)

Met onze naamplaten blijft u zeker herkenbaar

Het vervaardigen van naamplaatjes en typeplaatjes in aluminium, geanodiseerd aluminium, wit aluminium, RVS, of PVC is iets wat ons op het lijf is geschreven. Door onze jarenlange ervaring zijn er op dit gebied niet veel geheimen meer voor ons en daar kunt u uw voordeel mee doen. Het maken van naamplaten is ons vak. Door op de oranje knoppen te drukken kunt u in contact met ons treden.

Naamplaatjes en typeplaatjes

Als u tijdens het dagelijks leven om u heen kijkt, dan staat u er van te kijken hoeveel naamplaten er eigenlijk zijn. Neemt u maar eens de voordeur en of brievenbus van uw woning. Door daar een naamplaatje te bevestigen weet iedereen dat u daar woont en kan niemand zich vergissen. Hoe handig en praktisch dat ook is, in het zakendoen is herkenbaarheid nog veel belangrijker. U laat door het aanbrengen van naamplaatjes niet alleen zien wie u bent, maar ook waar u voor staat. Met onder andere typeplaatjes geeft u aan met wat voor product uw klanten te maken hebben, zodat deze altijd de juiste keuze kunnen maken.

Speciaal machineplaatje

Het invoeren van de inhoud van een bepaald product, wat het laadvermogen is, of bijvoorbeeld wanneer het is gemaakt, doen veel ondernemers zelf. Dat is ook logisch, omdat niet alleen de datum wanneer iets is gemaakt telkens wisselt, door wisselende specificatie eisen heeft het op voorraad hebben van kant en klare typeplaatjes geen zin. Wat wij wel veel leveren zijn de zogenoemde machineplaatjes. Deze maken wij op maat zodat ze perfect geschikt zijn voor de machine die u heeft staan. Alle basisingrediënten zijn aanwezig. U mag bij naamplaatjes en typeplaatjes op maat denken aan uw bedrijfsnaam met de daarbij behorende gegevens, kaders voor het type, het bouw of productiejaar, serienummer enzovoort. Is uw product of artikel gereed en dus klaar voor de verkoop, dan hoeft u uitsluitend nog maar de ontbrekende gegevens in te vullen.

Offerte op maat

Ondanks dat wij de grootste opdrachten aankunnen, kunt u bij ons ook uitstekend terecht voor kleinere aantallen. Door een offerte op maat bij ons aan te vragen, weet u niet alleen precies wat en in welke hoeveelheden u krijgt, de prijs staat dan ook vast. Op deze wijze komt u achteraf nooit voor vervelende verassingen te staan. Bij uw prijsaanvraag voor de naamplaatjes en typeplaatjes hebben wij vanzelfsprekend informatie nodig, zodat wij u een offerte op maat kunnen aanbieden. Het gaat dan om de gewenste materiaalsoort, de afmetingen, met of zonder afgeronde hoeken, met of zonder bedrijfslogo, de afwerking bijvoorbeeld met boorgaatjes of zelfklevend en het aantal stuks. Wij kunnen ook in full-colour of opdruk leveren. Omdat wij beschikken over een modern machinepark kunnen wij de meest complexe meer kleuren bedrukking voor u printen. Dit kan zijn op PVC of een breed aanbod aan metalen. Door op één van de oranje knoppen te drukken kunt u in contact met ons komen, zodat we eens rustig met elkaar kunnen overleggen.

Eigen fabriek

U heeft waarschijnlijk al gemerkt dat wij erg gepassioneerd communiceren over ons vak. Na meer dan vijftig jaar innovatieve oplossingen te bedenken op het gebied van naamplaatjes, typeplaatjes, labels, clips, sluitingen, metaal en PVC stansen en nog veel meer, is de passie alleen nog maar groter geworden. Dat heeft ook alles te maken met het feit dan wij alles in eigen fabriek maken. Door alle processen in eigen huis te houden, kunnen wij niet alleen vlot werken, maar ook direct op iedere wens en alle eisen van onze klanten inspringen. Door op één van de oranje knoppen te klikken, kunt u in contact met ons komen. Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt. Tot snel bij Metavo, uw leverancier die het ook maakt!

Naamplaten maken is één van de specialiteiten van Metavo. Kijkt u maar eens op de website.Voor naamplaatjes gaat u natuurlijk naar Metavo uit Leiden, Zuid Holland. Een offerte aanvragen kost u niets.Aluminiumplaatjes en typeplaatjes maken en bedrukken is voor Metavo uit Leiden, Zuid Holland dagelijks werk. Meer informatie, ga dan even naar de website.