Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
GaslekkageLoodgietersbedrijfOntstoppingsbedrijfOntstoppingswerkRioleringswerkRioolontstopping

Amsterdam

AdvertorialAanmelden & adverteren

AKC Loodgieter, Amsterdam (Noord-Holland)

Wij dichten ieder gaslek in Amsterdam en ver daarbuiten

Een lek in een gasleiding kan zeer gevaarlijk zijn. Omdat dergelijke zaken zo snel mogelijk moeten worden opgelost, bieden wij een spoedservice aan die vierentwintig uur per dag en zeven dagen in de week bereikbaar is. Nadat u contact heeft opgenomen met ons, zal er vlot een monteur bij u voor de deur staan die het probleem structureel oplost. Woont of werkt u in de omgeving van Amsterdam en heeft u een gaslek, klik dan snel op één van de oranje knoppen, want zo treedt u in contact met ons.

Gaslek in Amsterdam

De meeste ongevallen met gas zijn het gevolg van verouderde installaties, een gebrekkig onderhoud van de toestellen of onvoorzichtig gedrag. Als u gas ruikt dient u eerst zo snel mogelijk te bepalen waar dit vandaan komt en of u er meteen zelf iets aan kan doen. Kunt u er niet snel achter komen, neemt u dan de nodige voorzorgsmaatregelen en draai direct de hoofdgaskraan dicht en zet alle ramen en deuren open om zo goed mogelijk te ventileren. Wanneer u in Amsterdam of omgeving woont, kunt u het ons direct bellen, omdat wij specialist zijn in het dichten van een gaslek. Als geen ander weten wij hoe gevaarlijk een gaslek kan zijn en, door onze 24-uur service, zullen wij direct bij u zijn. U kunt met ons in contact treden door links op één van de oranje knoppen te klikken.

Een gaslek komt gelukkig met de kwaliteit gasleidingen van vandaag niet meer zoveel voor, maar het kan nog steeds voorkomen dat een leiding of niet goed aangesloten is of dat men simpelweg vergeten is het gas uit te draaien. Dit laatste gebeurt nog weleens het geval bij oudere of demente mensen. Wanneer u ons direct inschakelt bij een vermoedelijke gaslek in uw woning of pand in Amsterdam, weet u zeker dat onze specialisten snel ter plaatse zijn en een levensgevaarlijke situatie kan dan worden voorkomen.

Koolmonoxide is een sluipmoordenaar

Ieder jaar overlijden er mensen door koolmonoxidevergiftiging. De oorzaak is meestal slecht onderhouden gasleidingen en te weinig ventilatie. Koolmonoxide is een echte sluipmoordenaar, omdat u het niet ruikt. Of u nu een geiser, cv of gaskachel heeft; om het aardgas te kunnen verbranden, is zuurstof nodig. Is er te weinig zuurstof, dan is de verbranding niet volledig en vormt er zich koolmonoxide met alle gevolgen van dien. U kunt natuurlijk zelf al een aantal maatregelen treffen als u vermoedt dat er een lek in uw woning is. Gas in de lucht kan namelijk explosiegevaar opleveren en door gelijk alle ramen en deuren open te zetten verdunt u de hoeveelheid gas in de lucht snel zodat het explosiegevaar in ieder geval wijkt.

De laatste tijd worden wij regelmatig ingeschakeld wanneer er een gaslek is in een woning of pand in Amsterdam. Wij brengen met speciale apparatuur de problemen met uw gasleiding snel in kaart en zullen direct de nodige maatregelen treffen. Dit kan zijn een tijdelijke evacuatie, zodat u en uw omgeving uit de gevarenzone bent.

Gaslek constateren

De laatste tijd wordt er regelmatig een gaslek geconstateerd in woningen en panden in Amsterdam. Een lek kan verschillende oorzaken hebben. Wij werken zeer zorgvuldig en stoppen niet voordat het lek is opgespoord, hoe moeilijk de klus ook is. Door het gebruik van speciale, moderne apparatuur worden wij vaak ingeschakeld wanneer het gaat om een gaslek in Amsterdam of omgeving.

Daarnaast kunt u ons ook onder andere inschakelen voor een flexibele gasaansluiting voor uw woonboot in Amsterdam. Wonen op het water is een woonvorm waar steeds meer mensen voor kiezen. Het gevoel van vrijheid en een voortdurend vakantiegevoel zijn doorslaggevend. Natuurlijk moeten er ook een aantal praktische zaken geregeld worden, zoals een veilige gasaansluiting. Aan de gasaansluiting voor woonboten worden bijzondere eisen gesteld. De woonboot moet immers met gasleiding en al kunnen meebewegen met het waterniveau. Daarom maken wij gebruik van flexibele goedgekeurde gasleidingen gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen en deze hebben een lange levensduur. We willen allemaal veilig wonen, werken en leven. Laat ons daarom periodiek uw gasleiding(en) controleren. U voorkomt hiermee onnodige ongelukken.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Gas_(aggregatietoestand)