Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
GaslekkageLoodgietersbedrijfOntstoppingsbedrijfOntstoppingswerkRioleringswerkRioolontstopping

Amsterdam

Amstelveen

Purmerend

Hoorn

Hoofddorp

Wormerveer

Assendelft
Zaandijk
Krommenie
Westzaan
Koog aan de zaan
Zaandam
AdvertorialAanmelden & adverteren

AKC Loodgieter, Amsterdam (Noord-Holland)

Kom vanuit de omgeving van Amsterdam voor al uw ontstoppingswerk naar ons bedrijf

Het feitelijk ontstoppen van leidingen is meestal niet het probleem. Echter, het gaat erom dat de problemen ook echt zijn opgelost. Wij laten iedere dag weer zien dat dit ons specialisme is. Door de beste service te koppelen aan klantvriendelijkheid groeien wij nog steeds. Ons werkgebied in Noord Holland is van Amsterdam naar Hoofddorp en van Amstelveen naar Zaandam. Neemt u, door op één van de oranje knoppen te klikken, maar eens contact op of bekijk eerst onze overzichtelijke website.

Ontstoppingswerk regio Amsterdam

Voor ontstoppingswerk maken wij onder andere gebruik van hoge waterdruk reiniging; dit doen wij bijvoorbeeld in de plaatsen Amsterdam, Amstelveen, Purmerend en Hoorn. Wij hebben een werkgebied van ca. 30 km rondom Assendelft, waar ons bedrijf gevestigd is. Wij zijn een jong en dynamisch loodgietersbedrijf en hebben uitsluitend goede vakmensen in dienst. Creatieve vakmensen die voor ieder probleem een oplossing vinden.

We werken uitsluitend met modern en kwalitatief hoogwaardig materiaal. Daardoor gebruiken we de nieuwste technieken. Het stelt ons in staat om de onderbreking van uw productie of project zo kort mogelijk te houden. Wij werken echter niet alleen voor bedrijven en overheidsinstellingen, ook particulieren maken regelmatig gebruik van onze diensten.

Riool ontstoppen

In iedere woning ontstaat op een gegeven moment een verstopping in het rioleringssysteem, zodat u het riool ontstoppen moet worden. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat u binnen de kortste keren weer vrijuit van uw sanitair gebruikt kunt maken. Als specialist in ontstoppingswerk met een werkgebied in Amsterdam en omgeving zijn wij snel bij u, omdat wij een 24-uurs service bieden. Deze service hebben wij in het leven geroepen, omdat er vaak een acuut probleem is wat opgelost moet worden.

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontstoppen en reinigen van het riool of afvoerleidingen, waarbij onze monteurs gebruik maken van de modernste middelen om tot het beste resultaat te komen. Een betere specialist in ontstoppingswerk in Amsterdam en omstreken vindt u niet. Wij houden ons altijd aan onze afspraken, duidelijkheid en helderheid vinden wij belangrijk. De prijs wordt altijd van tevoren afgesproken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij berekenen geen voorrijkosten, deze kosten zijn namelijk ingecalculeerd in het arbeidsloon.

In de loop der jaren kan, zeker bij de wat oudere rioleringen, een verstopping ontstaan door natuurlijke aangroei van bijvoorbeeld vet- en voedselresten, maar ook door het verzakken of scheuren van leidingen of omdat het rioleringssysteem verkeerd is aangelegd. Het riool heeft voor veel mensen geen prioriteit, wat wij natuurlijk begrijpen. Pas als er iets mee aan de hand is, beseffen mensen zich welke cruciale rol een rioleringssysteem speelt. Het gebruik van chemische ontstoppingsmiddelen raden wij af, want deze kunnen schade toebrengen aan de leidingen. Neemt u eerst contact op met ons, wij geven u graag advies.

Ontstoppen van afvoerleidingen en riolen

U doet er goed om regelmatig een rioolinspectie door ons te laten voeren, zo voorkomt u onnodige problemen en de kosten van periodiek onderhoud wegen niet op tegen de kosten van een reparatie of algehele ontstopping van het riool.

Het ontstoppen van afvoerleidingen en riolen kan ook mechanisch gebeuren. Dit betekent dat onze vakmensen de leidingen schoon frezen met een speciale freesmachine, ook als er sprake is van wortelgroei in het riool wat ook weer tot verstopping kan leiden. Wortelgroei ontstaat vaak bij oude rioolstelsels. Wij beschikken over een moderne wortelfrees om wortels te verwijderen. Deze heeft roterende kettingen die zich door de wortelschermen heen vreet. Dit frezen is niet schadelijk voor uw leidingen. Schakelt u ons maar eens in voor ontstoppingswerk in Amsterdam en omstreken. Wij bieden meerdere oplossingen als het gaat om een verstopte riool en zullen samen met u een goede oplossing zoeken voor het probleem.