Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
GaslekkageLoodgietersbedrijfOntstoppingsbedrijfOntstoppingswerkRioleringswerkRioolontstopping

Amsterdam

Amstelveen

Purmerend

Hoorn

Mijdrecht

Abcoude

Diemen
Wormer
Heemskerk
Beverwijk
Haarlem
Heemstede
Hoofddorp
AdvertorialAanmelden & adverteren

AKC Loodgieter, Amsterdam (Noord-Holland)

Voor ontstoppingswerk bent u bij ons bedrijf, werkzaam in de regio Amsterdam, aan het juiste adres

Omdat er maar weinig zaken zo vervelend zijn als een verstopte afvoer, kunt u altijd bij ons terecht voor een spoedafspraak. Wij hebben een spoedservice die 24/7 voor u klaar staat. Alle uitgevoerde reparaties vallen onder garantie van Uneto-VNI en wij zijn daar ook lid van. Zo weet u dat u naast snel ook echt goed wordt geholpen. Klik voor meer informatie over ons bedrijf maar eens op één van de oranje knoppen.

Ontstoppingsbedrijf Amsterdam

Iedereen heeft weleens te maken gehad met een verstopte afvoer. Er zijn veel chemische middelen op de markt gebracht om dit te verhelpen, maar vaak komt het probleem weer terug. U kunt het beste een erkend ontstoppingsbedrijf inschakelen en de beste ervaring krijgt u wanneer u zaken doet met ons bedrijf, uit de regio Amsterdam, dat tevens een ontstoppingsbedrijf is.

Wij zijn een ontstoppingsbedrijf en zijn de beste op het gebied van ontstoppingswerk en dit komt door onze moderne, maar milieuvriendelijke technieken die we toepassen bij onze klanten in Amsterdam en omstreken. De kosten die wij bijvoorbeeld voor het ontstoppen van uw toilet in rekening brengen bedraagt 111,50 Euro en voor het putje van de douche of bad 103,- Euro. De prijzen zijn inclusief voorrijkosten en exclusief BTW.

Niets is zo vervelend als u een bad of douche wilt nemen en het water loopt niet of niet voldoende weg door een verstopte afvoer Of wat dacht u van die vieze geur? Stankoverlast is meestal niet zichtbaar, dus het opsporen van de oorzaak is vrij moeilijk. Hier is een andere aanpak nodig en door ons in te schakelen zult u al snel van de nare lucht af zijn, omdat wij beschikken over speciale apparatuur als het gaat om ontstoppingswerk.

Ontstoppen riool of afvoer in de regio Amsterdam

Het ontstoppen van een gootsteen of afvoer kunt u met een gerust hart overlaten aan ons, omdat ontstoppingswerk dagelijks werk voor ons is. Wij bieden niet enkel de beste service voor het ontstoppen van uw riool of afvoer in de regio Amsterdam, maar wij lossen ook daadwerkelijk alle problemen op. Vervanging van uw gietijzeren leiding, gresbuis of verzakt riool wordt door ons snel en vakkundig gerepareerd en wij geven tevens één jaar garantie op alle werkzaamheden. Als Uneto VNI-bedrijf voldoen wij aan strenge eisen en zijn wij op de hoogte van de laatste vakontwikkelingen.

Het loodgietersvak is in de twintigste eeuw een stuk breder geworden. Zo kan een loodgieter zich bezighouden met de aanleg en het onderhoud van sanitair, CV-installaties, waterleidingen, ontstoppingswerk of riolering. Tevens moet een loodgieter steeds meer van computers afweten, aangezien cv-ketels tegenwoordig een belangrijk werkterrein van de loodgieter zijn en ze steeds meer gebruikmaken van de razendsnelle technologie. Een prachtig vak voor inventieve en creatieve mensen.

AKC erkende loodgieter

Wij hebben zulke mensen in dienst. Voor ieder moeilijk probleem weten wij een oplossing te bedenken. Ons bedrijf heeft zijn sporen reeds verdiend en dit blijkt uit de positieve reacties van hun klanten. Doordat wij de tijd nemen voor onze klanten en altijd een oplossing weten te vinden voor het probleem, zijn wij overal van harte welkom Wij werken niet alleen voor bedrijven en overheidsinstellingen, maar worden tegenwoordig ook door veel particulieren ingeschakeld voor onder andere ontstoppingswerk.

Daarnaast bieden wij uiteraard nog veel meer diensten. Een allround bedrijf kunnen wij wel zeggen, met veel expertise in huis. Wij zijn als ontstoppingsbedrijf werkzaam in de plaatsen, Amsterdam, Mijdrecht, Abcoude, Diemen, Purmerend, Wormer, Heemskerk, Beverwijk, maar ook Amstelveen, Haarlem, Hoorn en Hoofddorp. U kunt eenvoudig online een afspraak met ons maken. Wilt u liever bellen, dan kan dit natuurlijk ook. Wij staan u graag te woord.