Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
GaslekkageLoodgietersbedrijfOntstoppingsbedrijfOntstoppingswerkRioleringswerkRioolontstopping

Amsterdam

Amstelveen

Purmerend

Hoorn

Assendelft

Zaandijk

Krommenie
Westzaan
Koog aan de zaan
Zaandam
AdvertorialAanmelden & adverteren

AKC Loodgieter, Amsterdam (Noord-Holland)

Rioleringswerk en rioolontstopping is bij ons in vertrouwde handen

Rioolontstopping en rioleringswerk is niet iets dat u zomaar aan een bedrijf over laat. U wilt voor dergelijke zaken een echte specialist. Wij zijn zo´n specialist die sinds jaar en dag in de omgeving van Amsterdam, Amstelveen, Purmerend en Hoorn alle werkzaamheden aan het riool voor u kan verrichten. Naast overheidsinstellingen en bedrijven kunt ook u als particulier gebruik maken van onze diensten, waarbij de lage kosten en uitstekende service u zullen opvallen. Door links op één van de oranje knoppen te klikken treedt u in contact met ons of kunt u de moderne website bekijken.

Specialist in rioleringswerk en rioolontstopping

De meeste mensen ervaren een verstopte afvoer of riolering als een vervelend en acuut probleem dat zo snel mogelijk moet worden verholpen, omdat er vaak sprake is van stankoverlast. Duidelijkheid over het tijdstip van reparatie en, zeker net zo belangrijk, de kosten, is op dat moment van het grootste belang. Wij zijn specialist in rioleringswerk en rioolontstopping en weten wanneer wij snel moet reageren. Wij zijn dag en nacht bereikbaar en bieden dan ook directe hulp. Wij zijn zeer concurrerend in prijs en onze vaste tarieven gelden ook in het weekend. U kunt links klikken op de oranje knoppen voor verdere prijsinformatie.

Wij beschikken over speciale apparatuur om bijvoorbeeld een gaslek of verstopping op te sporen en is inzetbaar in Amsterdam en omstreken. Wij bieden honderd procent garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en laten alles weer netjes achter. Hak- en breekwerk wordt zoveel mogelijk voorkomen, doordat wij deelrenovatie toepassen bij rioleringswerk en rioolontstopping. Dit betekent dat wij altijd proberen een rioolbuis aan de binnenzijde te repareren.

Camera-inspectie riool

Als eerste stap zullen wij het riool reinigen en daarna de boosdoener opsporen met behulp van camera inspectie. Wanneer de schadeplek is opgespoord brengen wij met een speciaal hulpstuk het reparatiesegment aan, dit is een speciaal soort hars, en drukken dit stevig tegen de binnenwand. Als de speciale tweecomponentenhars is uitgehard, kan de rioolbuis weer jarenlang mee.

Een aantal problemen kunt u echter voorkomen door goede preventiemaatregelen te nemen. U kunt dit doen door bijvoorbeeld eenmaal per jaar de leidingen en het hoofdriool te laten reinigen door ons bedrijf. U denkt wellicht aan de extra kosten, maar de kosten voor dit periodiek onderhoud staan niet in verhouding tot de stankoverlast en schade ingeval van verstopping.

Het ergste dat u kan overkomen is overstroming van het riool. Vanuit uw huis of bedrijf leidt de afvoer van de wasbak, de wasmachine, de keukengootsteen, het doucheputje en het toilet naar het riool. Afval dat in de vuilnisbak thuis hoort, kan leiden tot dichtgeslibde riolen. Behalve tot een hoog energieverbruik en onnodig hoge kosten, leiden rioolproblemen ook tot milieuvervuiling. Want als een pomp verstopt zit, kan die geen regen afvoeren met alle gevolgen van dien.

Lid Uneto-VNI

Kwaliteit en aandacht voor de omgeving staat bij ons voorop. Alle reparaties door ons vallen onder garantie en wij zijn lid van Uneto-VNI, zodat u de zekerheid heeft dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf dat zaken netjes heeft geregeld. UNETO-VNI heeft voor de aangesloten reparatiebedrijven diverse voorwaarden opgesteld voor het sluiten van een overeenkomst. Door deze voorwaarden bent u als consument onder andere verzekerd van garantie op de geleverde producten en de eventuele installaties en of reparaties. Wel een prettig idee in deze toch onzekere tijden!

Daarnaast bieden wij nog veel andere diensten aan, die u kunt vinden wanneer u links op de oranje knoppen klikt. Wij hebben al veel goede reacties gehoord van klanten die steeds weer bij ons aankloppen wanneer er sprake is van een verstopping, omdat wij een kei zijn in rioleringswerk en rioolontstopping. Heeft u een probleem met uw riolering of, bevroren leidingen neemt u dan contact op met ons. Wij zijn snel ter plaatse bij een gaslek of rioolverstopping in Amsterdam, Amstelveen, Purmerend, Hoorn en omstreken.