Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
GaslekkageLoodgietersbedrijfOntstoppingsbedrijfOntstoppingswerkRioleringswerkRioolontstopping

Amsterdam

Amstelveen

Purmerend

Hoorn

Mijdrecht

Abcoude

Diemen
Wormer
Heemskerk
Beverwijk
Haarlem
Heemstede
Hoofddorp
Noord-Holland
AdvertorialAanmelden & adverteren

AKC Loodgieter, Amsterdam (Noord-Holland)

Bij ons zijn de kosten voor rioleringswerk echt laag

Wij hebben een gevestigde naam als het gaat om rioleringswerk. Ons moderne bedrijf is niet alleen een specialist in werkzaamheden aan het riool, maar kan alles wat u van een loodgieter mag verwachten. Daarom maken veel bedrijven, instellingen en particulieren uit Amsterdam, Amstelveen, Purmerend en Hoorn graag gebruik van onze diensten. Wilt u graag eens nader kennismaken of de website bezoeken, klik dan eens links op één van de oranje knoppen.

Rioleringswerk kosten

Het werkgebied van een loodgieter is de laatste jaren steeds breder geworden en dat geldt zeker ook voor onze loodgieters. Ons moderne bedrijf is met de tijd meegegaan en biedt inmiddels een groot aantal diensten aan. De kosten voor onder andere het rioleringswerk liggen bij ons laag en dit komt omdat wij zoveel mogelijk hak- en breekwerk vermijden.

Zelfs in de moeilijkste gevallen proberen wij een rioolbuis vanaf de binnenzijde te repareren, zodat u goedkoper uit bent als u ergens een verstopping heeft. Wij houden van helderheid. Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Wilt u dat er gietijzeren leidingen worden vervangen, dan zijn wijf zeker de juiste partij. Meer informatie over ons moderne en deskundige bedrijf vindt u wanneer u links op de oranje knoppen klikt.

Wij overleggen altijd van tevoren met de klant en maken een duidelijke offerte, voordat wij aan de slag gaan. Het prettige is dat wij een 24-uur service bieden, zodat u ook ’s avonds of in het weekend een vakman tot uw beschikking heeft. Wij brengen de volgende kosten in rekening voor Ontstoppingswerk en rioleringswerk.

 • Arbeidsloon per uur (zonder materiaal) € 59,50
 • toilet verstopping € 111,50
 • Keukenkast / doucheput / badkuip € 103,00
 • Extra leiding schoonmaak van pand naar straatput € 60,00
 • Hoge druk rioolreiniging 1e uur € 195,00
 • vervolguur € 59,50
 • camera inspectie 1e uur € 195,00
 • vervolguur € 74,50

 • Toeslagen
 • Buiten Amsterdam tot max. 30 km € 20,00
 • Tussen 17.00 uur en 22.00 uur 50% extra
 • Tussen 22.00 uur en 07.00 uur 100% extra
 • Zaterdag 100% extra
 • Zondag 150% extra

Ontstoppingswerk specialist

Veel voorkomende oorzaken zijn slecht aangelegde en verouderde rioolsystemen, wortelingroei, aankoeken van vet in het riool en een teveel aan toiletpapier of maandverband. Vaatwasmachines en wasmachines zijn de grote boosdoeners indien een riool is dichtgeslibd met vet- en zeepresten. Ontstoppingswerk is dan dringend nodig en wij zijn hier specialist in.

Wortelingroei ontstaat vaak bij oude rioolstelsels, vooral gresbuizen zijn hier zeer gevoelig voor. Het vervangen van zo’n oude gresbuis is voor hen dagelijks werk. Het kan natuurlijk ook zijn dat een leiding is gebroken of gescheurd. Door deelrioolrenovatie in de woning toe te passen hoeft er niet gehakt of gebroken te worden.

Wij zijn al enkele jaren actief bezig met onder andere deelrenovatie van riolen en beschikken over de nieuwste riooltechniek gereedschappen. Zeker als u een eigen bedrijf heeft, wilt u dat alle werkzaamheden gewoon door kunnen gaan als er ergens sprake is van een verstopping, lek of het vervangen van gietijzeren leidingen. Als u ons inschakelt hebben uw werknemers er geen last van, omdat bij deelrenovatie de winkelstraat of de vloer van een pand niet opengebroken hoeft te worden.

Inspectie rioleringen en afvoerleidingen

Om erachter te komen waar het euvel zich bevindt maken wij gebruik van camera inspectie. Door middel van de inzet van speciale camerasystemen zijn wij in staat rioleringen en afvoerleidingen vanaf 32 mm t/m 400 mm te inspecteren. Heeft u veel last van stankoverlast, dan beschikken wij over een rookmachine die precies kan bepalen of en waar het lek zich bevindt in het rioolstelsel.

In een rioolleiding komt het vaak voor dat vaste stoffen bezinken. Om een goede werking van de riolering te garanderen moet de leiding regelmatig gereinigd worden. Wanneer u dit regelmatig doet, kan u een deelrioolrenovatie vaak bespaard blijven. Voorkomen is beter dan genezen en wij geven op al het ontstoppingswerk maar liefst één jaar garantie en de kosten voor het rioleringswerk zijn erg laag.

Wij werken in de omgeving van Amsterdam, zoals Mijdrecht, Abcoude , Diemen, Purmerend, Wormer, Heemskerk, Beverwijk, Amstelveen, Haarlem, Heemstede en Hoofddorp. Heeft u een gaslek of een verstopping en woont u in de omgeving van Amsterdam, belt u ons dan eens voor een persoonlijk advies. Wilt u zelf een afspraak inplannen, dan vindt u onze contactgegevens door links op de oranje knoppen te klikken.