Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Bekijk de video
...
GaslekkageLoodgietersbedrijfOntstoppingsbedrijfOntstoppingswerkRioleringswerkRioolontstopping

Amsterdam

Amstelveen

Mijdrecht

Abcoude

Diemen

Purmerend

Wormer
Heemskerk
Beverwijk
Haarlem
Heemstede
Hoofddorp
AdvertorialAanmelden & adverteren

AKC Loodgieter, Amsterdam (Noord-Holland)

Wij zijn het loodgietersbedrijf van Amsterdam, Amstelveen en wijde omgeving

Als u vanuit de regio Amsterdam op zoek bent naar een loodgietersbedrijf dat werkelijk alle voorkomende opdrachten op dit gebied voor u kan uitvoeren, dan moet u bij ons zijn. Wij verzorgen als loodgieter onder andere (spoed)reparaties, zodat u weer vlot tot de orde van de dag kan overgaan, maar ook de aanleg van CV´s, water- en gasleidingen. Wij hanteren scherpe tarieven, zodat we rustig kunnen stellen dat goed en niet duur perfect samen kunnen gaan. Klik maar eens op één van de oranje knoppen om kennis te maken of om online een afspraak in te plannen.

Rioolontstopping in Amsterdam

Wij zijn een begrip als het gaat om loodgieterswerk voor rioolontstopping in Amsterdam, Amstelveen, Purmerend, Hoorn en omstreken. Ondanks alle moderne technieken beschikken wij nog over de ouderwetse deskundigheid op het gebied van ontstoppingswerk, maar ook kunnen wij snel en vakkundig een gaslek opsporen in een gasleiding en onze mensen zijn veelal werkzaam in de regio Amsterdam.

Verstopping van toilet, bad of keukenafvoer… met dit probleem hebben wij allemaal vroeg of laat wel eens te kampen. Verstopte rioleringen of afvoeren creëren heel wat ellende. Daarom analyseren wij grondig de oorzaak met een camera-inspectie. Zoals een breuk of verzakking, vreemd voorwerp of kalkvorming. Hiermee garanderen wij de juiste aanpak voor het ontstoppingswerk.

Het prettige is dat de voorrijkosten verwerkt zitten in het arbeidsloon dat 59,50 Euro per uur bedraagt. Als u kennis met ons maakt, komt u er al snel achter dat we houden van duidelijkheid en helderheid. U krijgt altijd een vrijblijvende offerte voordat wij voor u aan de slag gaan. Regelmatig vindt u leuke aanbiedingen op onze site; klikt u maar eens links op de oranje knoppen.

AKC is allround

We kunnen wel stellen dat wij een allround loodgietersbedrijf zijn, omdat wij echt overal verstand van hebben. Of het nu gaat om rioleringswerk, schilderswerk, elektrawerk, timmerwerk of het realiseren van badkamers en toiletinstallaties. Wij hebben vaklui in dienst die niet alleen creatief zijn, maar ook inventief. Voor iedere moeilijke klus hebben wij wel een oplossing.

Het loodgietersvak is in de loop der jaren zeer uitgebreid en wij voldoen aan alle eisen. Wij zijn lid van Uneto-VNI dat u als consument beschermt tegen malafide bedrijven. Met ons is het dus zeker goed zaken doen!

Een moderne CV Installatie biedt comfort in combinatie met een zeer laag gasverbruik én een plezierig prijskaartje is altijd fijn. Een CV-installatie bestaat echter niet alleen uit een CV-ketel. Een CV aanleggen betekent ook andere leidingen trekken. Wij doen dit veilig en goedkoop. Tevens voorzien wij u van de nodige adviezen, waardoor u het maximale rendement uit uw ketel kunt halen.

Bevroren leidingen

In de winter hebben veel bedrijven, maar ook particulieren, last van bevroren leidingen. Heel vervelend en het is belangrijk om dit euvel zo snel mogelijk te verhelpen. De grootste vijand van de waterleiding is tocht. Strenge vorst en harde wind weten kieren en gaten te vinden, waardoor hoofdkraan, buitenkraan, watermeter en leidingen kunnen bevriezen. Wij beschikken over specifieke en professionele apparatuur voor het oplossen van problemen met bevroren leidingen en wij zijn snel ter plaatse.

Waarom zou u moeten kiezen voor AKC-loodgieter?

 • 24 / 7 bereikbaar en spoedservice
 • Heldere prijsopgave vooraf, exclusief BTW, geen voorrij- en verborgen kosten
 • Klantvriendelijke vakmensen in Amsterdam en omstreken
 • Alle reparaties onder garantie en lid van Uneto-VNI
 • Zelf een afspraak inplannen kan op onze website

Bel ons voor persoonlijk advies in uw woonplaats:

 • Amsterdam
 • Amstelveen
 • Mijdrecht
 • Abcoude
 • Diemen
 • Purmerend
 • Wormer
 • Heemskerk
 • Beverwijk
 • Haarlem
 • Heemstede
 • Hoofddorp

Wij verlenen onze diensten aan particulieren, bedrijven en overheidsinstellingen in de regio Amsterdam. Ons loodgietersbedrijf is 24 uur per dag bereikbaar om u in geval van acute nood direct uit de problemen te helpen. Een veilig idee dat zo’n gespecialiseerd bedrijf snel bij u kan zijn. Voor vragen kunt u ons altijd bellen; wij zijn niet alleen deskundig, maar geven u ook graag advies. De medewerkers van ons bedrijf weten nog wat klantvriendelijkheid inhoudt; ervaart u het zelf maar eens.

AKC Loodgieter Rhoneweg 4 1043 AH Amsterdam 020 - 640 34 49
info@akc-loodgieter.nl

Ons loodgietersbedrijf werkt van Amsterdam tot Amstelveen en van Mijdrecht tot Abcoude. AKC Loodgieters staat voor u klaarAKC Loodgieter is het loodgietersbedrijf van Assendelft en omgeving. Van verstopping tot gaslek, wij helpen u verderAKC Loodgieter is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Kijk maar eens op onze website