Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Gordijnen VitragesProjectinrichtingStoffeerwerkVloerenWoninginrichtingZonwering

Gordijnen

Vitrages

Ontwerp

Realisatie

AdvertorialAanmelden & adverteren

Van Weerden & Bos, Loppersum (Groningen)

Wij leveren brandwerende gordijnen, rolgordijnen en vitrages op maat bij bedrijven én particulieren

Door vensters te combineren met mooie rolgordijnen, vitrages of gordijnen creëert u een uniek een sfeervol interieur. Daarnaast hebben gordijnen nog een geheel andere doel en dat is een isolerende functie, zodat u minder stookkosten hoeft te verbruiken. De energiekosten zijn een flinke uitgavenpost voor een gemiddeld Nederlands huishouden. Zeker in de winter gebruiken we veel gas om onze huizen en bedrijven te verwarmen. Door gordijnen dicht te doen en kaarsen te branden verbruikt u minder gas. Wij adviseren bijna altijd om brandwerende/brandvertragende gordijnen te kopen, want dit is niet alleen een veilige investering in een gezin met (kleine) kinderen, maar ook een absolute must in de professionele sectoren zoals in ziekenhuizen en op kantoren en scholen. Als specialist op dit gebied geven u hierover graag vrijblijvend advies. Kijkt u maar eens op onze website voor de contactgegevens.

Vergroot uw veiligheid met brandvertragende gordijnen

De meest populaire raambekleding is nog altijd het gordijn omdat deze verkrijgbaar is in alle stijlen, soorten en maten. Brandvertragende stoffen vormen een aanzienlijk onderdeel van de gordijnen die wij als leverancier leveren. De zwaardere soorten gordijnen hebben naast brandvertraging nog een andere, zeer aantrekkelijke eigenschap, ze zijn geluiddempend wat zorgt voor een goede akoestiek. Vooral in ruimtes met veel mensen is dit een zeer prettige bijkomstigheid. Veiligheid staat bij ons echter voorop.

Brandveiligheid is een onderwerp waar, en terecht, altijd veel aandacht aan wordt besteed. In veel gevallen onderschat men de snelheid waarmee een onschuldig brandje zich kan ontwikkelen tot een grote uitslaande brand. De gevolgen zijn altijd dramatisch. Tijdens de feestmaanden wordt in vele gelegenheden zoals scholen, ziekenhuis en kantoren, maar ook bij u thuis, gebruikgemaakt van extra decoratiematerialen, zoals kerstbomen en versieringen. Deze decoraties verhogen niet alleen de sfeer, maar ook het brandgevaar. Daarnaast wordt er vaak een kaarsje opgestoken wat heel gezellig licht geeft, maar als u er niet voorzichtig mee omgaat kan er ook brand door ontstaan. Kiest u daarom altijd voor brandwerende gordijnen.

Rolgordijnen

Een rolgordijn is een stijlvolle raamdecoratie die ook als zonwering en als extra isolatie kan dienen. Bij ons zijn er vele soorten rolgordijnen verkrijgbaar. Een rolgordijn met een egale kleur, met bloemen of met een grafische print. Met lichtdoorlatende rolgordijnen creëert u op een sfeervolle manier net een beetje extra privacy in huis. U kiest zelf welke variant lichtdoorlatende rolgordijnen het beste bij uw interieur past. In ieder geval zorgen wij voor opvallende exemplaren als echte eyecatcher voor uw venster. Vaak zijn lichtdoorlatende rolgordijnen vochtbestendig en dus ook te gebruiken in de badkamer. Daarnaast kunnen wij ze ook nog eens geheel op maat maken voor u. Heeft u een eigen ontwerp, dan kunt u ook bij ons terecht.

Wilt u een verduisterend rolgordijn? Dan kunt u overwegen om te kiezen voor een duorolgordijn. Dit zijn twee rolgordijnen achter elkaar. Ideaal als je een meer verduisterend rolgordijn wilt voor ’s nachts maar overdag ook een lichtdoorlatend rolgordijn nodig hebt. Afhankelijk van je eigen voorkeur kun je de ene of de andere laten zakken of allebei tegelijk. Mooi om te zien en praktisch in gebruik.

Vitrages

Vitrages worden, van buiten af gezien, voor de gordijnen of rolgordijnen gehangen. Een vitrage kan een raamopening geheel bedekken, of slechts een deel ervan. Vitrages zijn de sfeermakers voor het raam. Door de eigenschap dat vitrages het licht verzachten, zorgen ze voor een sfeervol geheel in het in uw interieur. Heeft u een smal raam? Dan kunt u het raam breder laten lijken door het gordijn royaal aan beide zijden van het raam door te laten lopen voor de muur. Het mooiste effect wordt bereikt wanneer dit van muur tot muur mogelijk is.

Wat is nu fijner dan om in de ochtend de gordijnen open te doen en het daglicht binnen te laten stromen, maar ook is het gezellig om in de avond de gordijnen te sluiten en te genieten van de intieme sfeer en de gezellige verlichting in uw woning.

Snelle levering

We zijn vooral favoriet door de scherpe prijs en het feit dat wij bijna alles direct kunnen leveren. Wij bieden een groot assortiment van klassiek tot modern. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een subtiel of licht bedrukt design. Het praktische aan gordijnen en vitrages is dat ze meestal gemakkelijk zijn te wassen of te stomen.

Wij verzorgen alle voorkomende stoffeerwerkzaamheden in bedrijven en instellingen, kantoren, ziekenhuizen, verzorgingstehuizen en scholen. Ons bedrijf is gevestigd in de provincie Groningen. Wij leveren raambekleding in onder andere de plaatsen:

  • Appingedam
  • Delfzijl
  • Winsum
  • Leeuwarden
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Assen
  • Groningen

Wilt u meer informatie over onze raambekleding zoals brandwerende gordijnen, rolgordijnen of vitrage? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Voor brandwerende of brandvertragende gordijnen bent u bij dit bedrijf aan het juiste adresVan Weerden & Bos is het bedrijf waar u zowel voor uw woning als voor uw kantoor terecht kan als het gaat om gordijnenOf u nu op zoek bent naar vitrages of rolgordijnen, Van Weerden & Bos is het bedrijf voor advies, ontwerp en realisatie