Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Gordijnen VitragesProjectinrichtingStoffeerwerkVloerenWoninginrichtingZonwering

Zonwering

Jaloezieën

Lamellen

Plisse`s

AdvertorialAanmelden & adverteren

Van Weerden & Bos, Loppersum (Groningen)

Wij bieden u een groot assortiment op maat gemaakte zonwering zoals jaloezieën en lamellen

Ons bedrijf uit Groningen is al jarenlang specialist in onder andere zonwering. Wij hebben al voor veel bedrijven, instellingen maar ook voor particulieren zonwering en raambekleding mogen verzorgen. Wij bieden vele soorten binnenzonwering zoals jaloezieën, lamellen en plisse’s. Plisse’s zijn iets minder bekend dan sommige andere soorten zonwering, maar hebben wel erg veel voordelen. Als leverancier van diverse soorten raambekleding geven u graag vrijblijvend advies. Wij bezoeken scholen, ziekenhuizen en bedrijven in de meest uiteenlopende sectoren, maar ook particulieren kunnen prima bij ons slagen. Wilt u met ons een afspraak maken, neemt u dan even telefonisch contact) met ons op.

Jaloezieën voor gedoseerd invallend licht

Binnenzonwering zorgt ervoor dat zonlicht en warmte tegengehouden wordt. Is het uw wens om het invallende licht in meerdere stappen te kunnen doseren? Dan zijn jaloezieën als raambekleding een goede optie. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien. Dankzij een steeds groter assortiment kleuren, afwerkingen en jaloeziebreedtes kunt u elke ruimte omtoveren naar uw eigen persoonlijke stijl. Of het nu gaat om smalle ramen of ronde ramen, het past bijna altijd als raambekleding.

Voor vochtige ruimten biedt onze collectie horizontale jaloezieën fantastische oplossingen. Door de vele kleurmogelijkheden en opties is deze raambekleding geheel naar wens samen te stellen. Scholen, ziekenhuizen en andere instellingen kiezen vaak voor aluminium jaloezieën vanwege de strakke uitstraling. Houten jaloezieën brengen een natuurlijke sfeer in uw huis of kantoorruimte en zijn een streling voor het oog. Het geeft een sfeervolle, robuuste uitstraling aan een ruimte. Voor welk product u ook kiest, wij zorgen ervoor dat het op maat wordt gemaakt en bij u wordt gemonteerd.

Aluminium of kunststof lamellen

Lamellen is een soort van moderne jaloezie. Het bestaat uit verticale stroken, die in verschillende breedtes te verkrijgen zijn, in textiel, aluminium of kunststof. Deze worden door ons aan de binnenkant van een kozijn opgehangen. Via een bedieningsketting of koord kunnen deze lamellen centraal bediend worden om de hoeveelheid licht die doorgelaten wordt te regelen.

Aluminium lamellen en kunststof lamellen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in natte ruimten. Door het schuiven en kantelen van de lamellen krijgt u sfeer in uw slaapkamer, badkamer of welke ruimte dan ook. Onze uitgebreide lamellen collectie wordt regelmatig voorzien van de nieuwste raamdecoratie trends, zodat er zeker iets voor u bij zit.

Plisse`s als raamdecoratie

Plissé is een raamdecoratie gemaakt van een geplooide stof en is te verkrijgen in verschillende kleuren en stijlen. Deze zonwering biedt onder andere privacy en isolatie. De naam erg logisch, aangezien 'plissé' geplooid betekent in het Frans. De bediening van het gordijn is eenvoudig en u kunt zelfs kiezen voor plisségordijnen met elektrische bediening. Een plissé is voor elk raam, groot of klein en elke vorm toepasbaar. Zo zijn de gordijnen beschikbaar in transparante, semi-transparante en verduisterende stof.

Plisse`s met bijvoorbeeld zonwerende gemetalliseerde stoffen zorgen ervoor dat het in de zomer lekker koel blijft en in de winter aangenaam warm. In veel nieuwbouwwoningen is het in de zomer vaak onaangenaam warm. Zonlicht komt door de grote ramen naar binnen en zorgt voor opwarming, waardoor het vaak te warm wordt. Zorgt u er dan ook voor dat u over de juiste zonwering beschikt. Wij verzorgen dit graag voor u. Wat u onder andere van ons mag verwachten is het volgende:

 • Vele decoratieve opties in zonwering
 • Exclusieve afwerking en kleuren van jaloezieën
 • Wij leveren uitsluitend kwaliteit raambekleding en raamdecoratie
 • Scherpe prijzen
 • Snelle leveringen
 • Betrouwbare leverancier
 • Gratis advies

Bent u op zoek naar een partner die professionele begeleiding biedt? Kijkt u maar eens op onze website. Wij hebben een breed werkgebied zoals de plaatsen:

 • Appingedam
 • Delfzijl
 • Winsum
 • Leeuwarden
 • Drachten
 • Heerenveen
 • Assen
 • Groningen

Heeft u zelf een idee en wilt u deze omzetten in een ontwerp, advies en realisatie? Dan zijn wij graag uw partner. Woont of bent u niet gevestigd als bedrijf, kantoor, school of ziekenhuis in één van bovengenoemde plaatsen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Voor zonwering, jaloezieën en lamellen gaat u natuurlijk naar Van Weerden & Bos. Gedegen advies en leverancier van de beste merken. Kijk maar eens op de websiteIn Loppersum, provincie Groningen treft u de zonwering specialist van Nederland aan. Van Weerden & Bos is de naam en dit bedrijf is een echte aanraderPlisse´s, raambekleding en raamdecoratie, Van Weerden & Bos geeft u advies en kan zorg dragen voor realisatie in ziekenhuizen, kantoren, instellingen of bij u in huis.