Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Gordijnen VitragesProjectinrichtingStoffeerwerkVloerenWoninginrichtingZonwering

Clicklaminaat

Tapijt

Rubberen vloerbedekking

Project vloeren

AdvertorialAanmelden & adverteren

Van Weerden & Bos, Loppersum (Groningen)

Wij zijn specialist in het leggen van mooie en duurzame vloeren in kantoren, instellingen en bij u thuis

Wij zijn niet alleen leverancier van vloeren, maar wij voorzien u ook graag van deskundig advies. Bij het uitzoeken van een geschikte vloer gaat het erom dat deze functioneel is. Rubberen vloerbedekking bijvoorbeeld wordt vaak gebruikt in ziekenhuizen of andere instellingen, omdat deze makkelijk in onderhoud is, een lange levensduur heeft en het belangrijkste, de rubber vloer kan zwaar worden belast en ze biedt de juiste bescherming tegen uitglijden vanwege de geavanceerde oppervlaktestructuur. Als in een interieur de hygiëne een vooropgestelde eis is, bewijst rubber een uitmuntende keus te zijn. Daarnaast hebben wij uiteraard veel meer keuze in vloeren, zoals onder andere PVC vloeren, clicklaminaat en marmoleum. Wilt u uw woning, kantoor of instelling door ons laten stofferen dan ontvangt u van ons altijd eerst een offerte. Eerlijkheid, vakmanschap en scherpe prijzen zijn zaken die u bij ons zult aantreffen. Ons bedrijf is gevestigd in de provincie Groningen. Surft u maar eens naar onze website voor meer informatie.

Rubberen vloerbedekking

Veel bedrijven of instellingen zoals scholen en ziekenhuizen die aan een nieuwe vloer toe zijn, zien daar een beetje tegenop. Er komt immers een hoop bij kijken, met name de logistiek. Maar zoals bij zoveel zaken, valt het uiteindelijk reuze mee, als u eenmaal inzicht hebt in de mogelijkheden die wij u bieden. Onze vloeren voldoen aan de strengste eisen op het vlak van hygiëne, stootvastheid en duurzaamheid in vochtige en hygiënische ruimtes. Veel bedrijven, instellingen maar ook particulieren uit onder andere Groningen, Heerenveen maar ook Leeuwarden maken regelmatig gebruik van onze expertise en vakmanschap voor de realisatie van duurzame vloeren.

Rubber is een soepele en zeer flexibele vloerbedekking die tegen een stootje kan. Toch is rubber niet bijzonder populair bij de particulier door het industriële uitzicht van het materiaal. Rubberen vloeren vindt u dan ook vooral terug in ziekenhuizen, openbare instellingen en bedrijfsgebouwen. Een rubberen vloer biedt de gebruiker een projectvloer die voldoet aan de eisen inzake gebruiksveiligheid en het wegnemen van hinder voor bijvoorbeeld mindervaliden in publieke ruimten en op de werkplek.

Rubber is een natuurlijke grondstof met unieke indeuk bestendige en elastische eigenschappen, geschikt voor het produceren van een breed scala aan vloerbedekkingen. Wij adviseren meestal, vanwege het intensieve gebruik, een beschermende coating aan te brengen. Het materiaal is op zich vrij stroef, waardoor het risico op uitglijden aanzienlijk vermindert. Dit maakt een rubberen vloer ook uiterst geschikt voor gezinnen met jonge kinderen of senioren. Eventueel kan deze uitgerust worden met antislipnoppen, wat interessant is voor in de badkamer.

Clicklaminaat tegen een scherpe prijs

Wij werken niet alleen voor bedrijven en instellingen, maar ook particulieren kunnen bij ons prima terecht. Clicklaminaat kunnen wij door de hele woning leggen. Voor het stofferen van de trap raden wij aan om tapijt te gebruiken. Clicklaminaat is een fantastisch product met name voor mensen die last hebben van astma of een allergie. Veel gezinnen kiezen voor deze vorm van vloerbedekking zeker als er kinderen en dieren aanwezig zijn.

Clicklaminaat heeft vele voordelen. Ten eerste is het goedkoop en wordt het gelegd zonder gebruik te maken van lijm en is dus direct beloopbaar en ten tweede kunt u een reeds bestaande vloer weghalen en ergens anders installeren. U wilt bijvoorbeeld iets nieuws in de woonkamer, maar het oude clicklaminaat is nog goed? Hergebruikt u het dan voor bijvoorbeeld in de slaapkamer of in de hal. Daarnaast is het minder koud dan tegels. Sokken aandoen 's winters is een eenvoudige oplossing, of vloerverwarming kan ook. Een ondervloer met een hoge warmte-isolatie is uiteraard ook een goede optie. Laminaat is erg sfeervol en wij bieden onze klanten een ruime keus.

Marmoleum

Marmoleum is eigenlijk het merknaam voor linoleum zoals het door een Nederlandse fabrikant op de markt is gebracht. Het is een productnaam en het wordt gemaakt van vrijwel alleen natuurlijke grondstoffen. Marmoleum bevat grondstoffen die altijd voldoende aanwezig zijn in ons milieu. Ze worden volgens een milieuvriendelijk fabrieksproces tot linoleum vloerbedekking verwerkt.

Marmoleum is geschikt voor alle ruimtes in huis met uitzondering van de natte ruimtes zoals de badkamer. Het is slijtvast, krasvast, vochtbestendig, isolerend, veerkrachtig en anti statisch en, niet geheel onbelangrijk, stijlvol. Naast alle praktische kanten, wil het oog ook wat. Een vloer is een belangrijk onderdeel van de wooninrichting en wij bieden u dan ook een groot assortiment in marmoleum vloeren in vele soorten structuren en mogelijkheden.

Moderne PVC vloeren

Voor een modern interieur kunt u ook kiezen voor PVC vloer. PVC vloeren winnen steeds meer terrein, omdat ze naast modern ook nog eens een hoge slijtageweerstand hebben. Dit vloertype is in onze branche een echte topper. De PVC vloer blinkt uit in een ongekende duurzaamheid, een ruim aanbod aan kleuren en patronen en een hoge slijtageweerstand en dit alles tegen een uiterst zachte prijs.

Een PVC vloer kan gerust gelegd worden in een badkamer of keuken, omdat deze vochtbestendig is. Het is ook een zeer geschikte vloer als u overweegt om vloerverwarming te laten installeren, omdat zo’n vloer niet krimpt en kan zelfs zonder ondervloer worden geplaatst. De vloerverwarming kunt u makkelijk als hoofdverwarming gebruiken en hierdoor behaalt u een optimaal rendement.

Een unieke vloer met tapijttegels

Vloerbedekking is in de klassieke betekenis neutraal kamerbreed tapijt en eenkleurig. Maar waarom zou u zich laten beperken? Als u kiest voor tapijttegels dan kunt u een geheel eigen vloer creëren door een patroon uit te zoeken dat past bij uw persoonlijke smaak en stijl. Het grote voordeel is dat u kunt blijven veranderen door de tapijttegels in een andere volgorde te leggen bijvoorbeeld in een schaakbordpatroon of streepsgewijs.

Ten opzichte van harde vloeren bieden tapijttegels nogal wat voordelen. Ten eerste werkt het geluiddempend, zodat uw buren geen hinder hebben van overlast. Ten tweede is milieuvriendelijk en eenvoudig te veranderen. Ten derde werkt het warmte-isolerend dus energiebesparend. Een flink voordeel dus voor uw portemonnee!

Eigen ontwerp

Als vloerenspecialist is geen enkele opdracht ons te moeilijk of te groot. Heeft u een eigen ontwerp voor een vloer in uw eigen huis, bedrijf, project ruimte of kantoor dan geven wij u graag vrijblijvend advies over de aanschaf van een geschikte vloer en deze leggen wij voor u waar u maar wilt. Met onze vloeren kunt u iedere ruimte in uw huis of kantoorruimte een hele persoonlijke lading geven. Ons werkgebied is breed en u vindt ons regelmatig in de volgende plaatsen:

 • Appingedam
 • Delfzijl
 • Winsum
 • Leeuwarden
 • Drachten
 • Heerenveen
 • Assen
 • Groningen

Staat u plaatsnaam er niet bij? Belt u ons dan even, want wij maken ook met u graag een afspraak. Wanneer u besluit zaken met ons te gaan doen, dan treft u de volgende zaken aan:

 • Groot assortiment in vloerbedekking en tapijttegels
 • Duurzame rubberen vloerbedekking/project vloerbedekking
 • Goedkoop vinyl en projectvinyl
 • Moderne PVC vloeren
 • Diverse soorten project vloeren zoals rubber, vinyl
 • Onderhoudsvriendelijke projecttapijt/vloerbedekking
 • Stijlvol marmoleum
 • Diverse soorten clicklaminaat
 • Snelle en correcte uitlevering
 • Uitstekende persoonlijke service
 • Een uiterst scherpe prijs

Heeft u vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt natuurlijk ook het contactformulier op onze website invullen, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Of u nu voor vloerbedekking, tapijt, Vinyl of een PVC vloer gaat, Van Weerden & Bos helpt u graag verder. Kijkt u maar eens op de websiteProject tapijt of project vloerbedekking, Van Weerden & Bos draagt zorg voor zowel ontwerp als realisatieU kunt bij Van Weerden & Bos uit de provincie terecht voor vloerbedekking, clicklaminaat of een PVC vloer. Realisatie mogelijk in woning, ziekenhuis, kantoor of instelling