Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Gordijnen VitragesProjectinrichtingStoffeerwerkVloerenWoninginrichtingZonwering

Stoffeerders

Ontwerp

Realisatie

AdvertorialAanmelden & adverteren

Van Weerden & Bos, Loppersum (Groningen)

Profiteer nu van onze concurrerende prijzen op het gebied van project stoffering

Heeft u een bepaald idee op het gebied van stoffeerwerk en wilt u deze omzetten naar een ontwerp en realisatie, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben al vele projecten verzorgd op scholen, in ziekenhuizen, bij bedrijven en andere instellingen zodat wij u van professioneel advies kunnen voorzien. Stoffeer werk is een specifiek vak en het gaat niet alleen maar om het stofferen, maar het is ook maatwerk. Ook particulieren kunnen bij ons terecht om de woning of een gedeelte daarvan opnieuw te laten stofferen. Wij leveren onder andere vloeren, gordijnen, vitrages en zonwering van de beste fabrikanten. Neemt u maar eens een kijkje op onze website of belt u ons. Wij staan u graag te woord.

Wat kunnen onze stoffeerders voor u betekenen?

Met een team van geroutineerde, flexibele en klantvriendelijke stoffeerders verzorgen wij de totaalinrichting of een gedeelte daarvan voor vele instellingen zoals scholen, bedrijven en ziekenhuizen. Wat kunnen onze stoffeerders voor u betekenen, vraagt u zich wellicht af. Onze stoffeerders verzorgen onder andere gordijnen zoals lamellen of rolgordijnen, vitrage, maar wij werken niet enkel met stoffen.

Wij kunnen ook vloeren voor u leggen zoals een marmoleum vloer in een ziekenhuis of scholen voorzien van leuke, vrolijke tapijttegels. Bij grote gebouwen zoals een ziekenhuis of een school wordt bij de ingang vaak een kokosmat of andere mat gelegd, wat het vuil aantrekt. Een goede entreemat is een uitstekende oplossing om uw vloer lang mooi te houden.

Marmoleumvloer

Op plaatsen waar het van het grootste belang is dat een werkvloer aan de strengste eisen voldoet zoals in een ziekenhuis of andere hygiënische omgeving hebben wij specialisten in huis op dit gebied. Onze stoffeerders leggen bijvoorbeeld vloeren van Forbo Flooring in verschillende kleuren dessins. Marmoleumvloeren kunnen worden afgewerkt met de nieuwe linoleum FM-plint. Deze plint is in exact dezelfde kleur als het dessin van de vloer.

Het is een duurzaam, comfortabel en stijlvol natuurproduct dat gemaakt is van lijnolie, houtmeel, hars, jute en kalksteen. De vloer is leverbaar is vele verschijningsvormen: als banenmateriaal, tegels, marmoleum en click panelen met een eenvoudig kliksysteem. Het aantal kleurschakeringen is nagenoeg eindeloos. Het is een schitterende vloer en makkelijk in het onderhoud, zeker geschikt voor in een kantoorruimte. Met behulp van enkel een wisser en een mop houdt u uw vloer mooi.

Vrolijke tapijttegels

Op scholen en peuterspeelzalen stofferen wij vaak tapijttegels. De tegels zijn eenvoudig in elkaar te tikken met een rubberen hamer en is dan ook snel gelegd. De tegels zijn veelal los over een bestaande vloer heen te leggen. U heeft dus geen last van het verwijderen van oude vloeren en we hoeven ook geen lijm te gebruiken. Het oppervlak is glad en eenvoudig in onderhoud. Het leuke is dat u ook kleuren met elkaar kan afwisselen. Dit kan enorm interessant zijn voor onder andere kinderdagverblijven.

Het is algemeen bekend dat kinderen kleuren prachtig vinden, vooral felle kleuren. Ze worden er vrolijk van en kunnen daardoor heerlijk in hun eigen fantasiewereld vertoeven. Kinderen houden van felle kleurcontrasten en dit kunnen wij eenvoudig met onze tapijttegels creëren. Heeft u zelf een eigen ontwerp? Leg ons dit dan eens voor, want wij helpen u graag bij de realisatie hiervan.

Een houten vloer of een vloer van PVC?

Door technologische ontwikkelingen zijn PVC vloeren steeds moeilijker te onderscheiden van echte houten vloeren, maar het is wel een stuk voordeliger. Het is de basis voor een smaakvol interieur. Niet voor niets is deze vloertrend de laatste jaren in Nederland weer opgepakt. Dat is logisch, want het is een vloer die veelzijdig, gemakkelijk, sfeervol en comfortabel is.

De vloeren worden net als houten vloeren in stroken gelegd. De stroken zijn leverbaar in verschillende breedtes. Tegenwoordig bestaan veel vloeren uit kunststof of zijn ze een combinatie van kunststof en natuurlijke producten en worden veelal lichtere kleuren gebruikt. Een vloer van PVC past perfect in ieder interieur van klassiek tot modern. Vraagt u ons maar eens naar de mogelijkheden.

Rolgordijnen voor dak- en tuimelramen

Ook voor zonwering kunt u onze stoffeerders inschakelen. Wij hebben voor u altijd een goed advies, zelfs voor de moeilijkste plekjes. Onze speciale rolgordijnen zijn uitstekende oplossingen voor dak- en tuimelramen met een handig systeem. Doordat de sierkap en de zijprofielen naadloos aansluiten op de raamlijst van het dakvenster, heeft u daardoor geen last van storende lichtinval aan de zijkanten.

Met onze producten regelt u de door u gewenste lichtinval en verfraait u iedere kamer in uw huis, bedrijf of kantoor. Hierbij hebben wij een breed aanbod aan producten, materialen, kleuren en stijlen. We helpen u graag om het maximale rendement uit uw werk- en woningruimtes te halen.

Ons doel is om uw wens zo goed mogelijk naar voren laten komen. Voor stofferingen sluiten wij geen enkele plaats uit, want ons werkgebied is breed. Wij hebben de stoffering van vele projecten al mogen verzorgen in de omgeving van:

  • Appingedam
  • Delfzijl
  • Winsum
  • Leeuwarden
  • Drachten
  • Heerenveen
  • Assen
  • Groningen

Wilt u meer informatie over ons stoffeerwerk, dan vertellen onze deskundige stoffeerders u graag over de talloze mogelijkheden. U kunt het contactformulier op onze website invullen en naar onze mailen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op of u kunt ons natuurlijk ook altijd even bellen.

Van Weerden & Bos is de specialist als het gaat om stoffeerwerk. Zoekt u in de regio Groningen een stoffeerder, dan is dit bedrijf graag uw partnerVoor project stoffering hoeft u maar één naam te onthouden en dat is Van Weerden & Bos. De specialist van Groningen en omgevingVoor zowel het ontwerp als de realisatie van al uw stofferingen bent u bij Van Weerden & Bos absoluut aan het juiste adres. Veel ervaring en scherpe prijzen