Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Gordijnen VitragesProjectinrichtingStoffeerwerkVloerenWoninginrichtingZonwering

Kantoorinrichting

Projectinrichting

Projectstoffering

AdvertorialAanmelden & adverteren

Van Weerden & Bos, Loppersum (Groningen)

Van Weerden & Bos Projectinrichting biedt u een compleet programma met een breed scala aan vloeren en zonwering

U kunt bij ons terecht van zeer luxe tot en met budgetvriendelijke zonwering, gordijn of vloeren met een praktische basis uitstraling. Om u te helpen met het maken van een goede keuze hebben wij voor u professionele stoffeerders die u graag vrijblijvend adviseren. Bij ons draait het om kennis en vakmanschap, die wij graag met u delen. Laat u verrassen door ons enthousiaste team met ruime kennis van projectinrichting. Onze bijdrage aan projectinrichting bestaat, naast het leveren van op maat ontwikkelde plannen, vooral uit een professionele begeleiding en succesvolle uitvoering. Wij zijn ervan overtuigd dat eerlijk ondernemen loont. Als specialist in projectstoffering nodigen wij u uit om eens naar onze website te surfen voor welke zaken u nog meer bij ons terecht kunt.

Projectinrichting provincie Groningen

Ons bedrijf is gevestigd in de provincie Groningen. Vanuit daar bedienen wij de markt met onze producten, stoffen en expertise, want project inrichting is een vak apart. In de loop der jaren hebben wij voor de meest uiteenlopende zakelijke opdrachtgevers, zoals aannemers en architecten gewerkt. Wat kennis en ervaring betreft zit het dus wel goed, en met de ruime keus aan materialen en kleuren kan iedere interieurarchitect of inkoper hier de ideale combinatie samenstellen.

Of het nu om een woning, bedrijf, kantoor, ziekenhuis of school gaat, wij creëren graag een sfeer waarbij iedereen zich thuis voelt. Dankzij ons grote assortiment kunt u uitzoeken en eindeloos combineren. Onze prijzen zijn verrassend laag, omdat wij alles onder één dak kunnen verzorgen en als leverancier in project- en kantoorinrichting beschikken wij over een breed netwerk van toeleveranciers.

Kantoorinrichting van diverse topmerken

Ook op het werk moeten mensen zich thuis voelen. Bent u op zoek naar een omgeving waar het prettig is om te leren, te werken en te zorgen, zodat iedereen tevreden is? Wij denken graag met u mee om uw wensen te vertalen naar een maatgericht plan van aanpak. Heeft u zelf een idee, dan helpen wij u graag om te komen tot ontwerp en realisatie.

U vindt bij ons uitsluitende de beste merken, want vanuit de maatschappij komt steeds meer de vraag op gang naar duurzame producten zoals vloeren en zonwering. Wij bieden u een brede range aan interieurproducten voor ieder bedrijf of instelling. En voor ieder budget. Want of u nu een klein bedrijf hebt of een grote onderneming, iedereen kan bij ons terecht voor een passende kantoorinrichting.

Projectinrichters kijken naar de duurzaamheidaspecten

Voor de inkoop van de vloerbedekking, gericht op projectinrichting en kantoorinrichting kijken wij als projectinrichter voornamelijk naar de duurzaamheidaspecten van het product zelf. Ook ketenaspecten zoals herkomst van het materiaal overwegen wij hierbij. Wij nemen gemakshalve als voorbeeld tapijttegels.

Door de korte legtijd van de tapijttegels zijn onze projectstoffeerders snel klaar en zijn kantoren snel weer te betrekken. Bovendien is er op deze manier geen sprake van gezondheidsrisico’s door het gebruik van vluchtige stoffen bij het verlijmen aangezien tapijttegels worden getaped. Het veiligheidsaspect naast duurzaamheid staat bij ons op de eerste plaats. Daarnaast is de vloer makkelijk te onderhouden.

100% duurzaam inkopen

Vanuit ons streven naar 100% duurzaam inkopen, zijn we extra kritisch op de producten en materialen die we inkopen en de toeleveranciers waarmee we zaken doen. Wij willen dat onze klanten volledig tevreden zijn over onze werkzaamheden als projectinrichter en iedere projectstoffeerder beschikt dan ook over de juiste kwalificaties en door de beste merken te gebruiken bent u verzekerd van een mooie projectinrichting of kantoorinrichting. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Groot assortiment in vloerbedekking en tapijttegels
 • Diverse soorten project vloeren zoals rubber, vinyl
 • Onderhoudsvriendelijke projecttapijt/vloerbedekking
 • Duurzame rubberen vloerbedekking
 • Goedkoop vinyl
 • Moderne PVC vloeren
 • Marmoleumvloer
 • Diverse soorten clicklaminaat
 • Lamellen
 • Rolgordijnen
 • Vitrage

Het belangrijkste kenmerk van onze werkwijze is het maatwerk dat we leveren. Bovendien hanteren wij scherpe prijzen. Vanuit de provincie Groningen zijn we gericht op de hieronder genoemde plaatsen, maar ook daarbuiten zijn we actief.

 • Appingedam
 • Delfzijl
 • Winsum
 • Leeuwarden
 • Drachten
 • Heerenveen
 • Assen
 • Groningen

Op onze website geven wij u alvast een eerste indruk van ons bedrijf, onze werkwijze en de producten die wij verkopen. Wilt u meer informatie, belt u ons dan gerust. Wij voorzien zowel particulieren als bedrijven graag van vrijblijvend advies.

Project- en Woninginrichting van Weerden & Bos
Industrieweg 10
9919 JE Loppersum
Telefoonnummer: 0596-573634
Faxnummer: 0596-573935
Email: info@vanweerdenenbos.nl

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Stofferen

Van Weerden & Bos uit Loppersum, provincie Groningen is de specialist als het gaat om projectinrichting en kantoorinrichtingDe projectstoffeerder van de regio Groningen is vanzelfsprekend Van Weerden & Bos. Projectinrichting waar vorm functie volgtAls u op zoek bent naar een projectinrichter, dan bent u bij Van Weerden & Bos zeker aan het juiste adres. Kijkt u maar eens op de website