Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Gordijnen VitragesProjectinrichtingStoffeerwerkVloerenWoninginrichtingZonwering

Woninginrichting

Advies

Ontwerp

realisatie

AdvertorialAanmelden & adverteren

Van Weerden & Bos, Loppersum (Groningen)

De laatste trends op het gebied van woninginrichting treft u aan bij ons bedrijf uit de provincie Groningen

Woninginrichting is onze passie en wij hebben hiervan ons werk kunnen maken. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om uw huis in te richten, waardoor het erg moeilijk is om een keuze te maken. Heeft u net een woning gekocht of bent u van plan om uw woning te verbouwen? Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende stijlen mogelijk, waarbij het één het andere zeker niet hoeft uit te sluiten. Feit blijft dat het erg moeilijk kan zijn om dé woninginrichting uit te kiezen die het beste bij u past. Wij inspireren u graag met onze website, maar er gaat niets boven een persoonlijk advies. Een goed advies van één van onze woninginrichters is goud waard, maar voor u geheel gratis. Vult u maar eens het contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hoe kunt u het beste uw woning inrichten?

Een woning inrichten is een vak apart. Het is niet moeilijk, maar wel secuur werk. Zolang de woninginrichting goed en vooral slim is bedacht, is er heel veel mogelijk en daarbij maakt het niet uit of u nu een groot of klein huis heeft. Wij bieden u Nederlands beste en mooiste merken op het gebied van onder andere vloeren, vitrage, zonwering en gordijnen.

Veel mensen hebben een bepaalde voorkeur voor kleuren, materialen en vormen. Zo houdt de een van strak, modern design terwijl de ander liever kiest voor een landelijke stijl. Thuis is de plek waar u na een lange werkdag heen wilt gaan en waar u kunt ontspannen. U moet zich hier op uw gemak voelen, omringd met al het goede dat het leven ons te bieden heeft. Als ervaren woninginrichter weten wij waar wij over praten en u kunt dan ook rekenen op een professionele advies dat gebaseerd is op ervaringen.

Warmte in uw woninginrichting

Gordijnen, maar ook vitrages zijn een essentieel onderdeel van een interieur. Het geeft een warme sfeer en houdt nieuwsgierige blikken buiten. Wij hebben een breed assortiment in vele vormen en kleuren. Als u bijvoorbeeld brede vensterbanken heeft dan zijn rolgordijnen een goede oplossing. Lamelgordijnen zijn perfecte raambekleding voor hoge ramen zoals schuifpuien en grote ramen van plafond tot vloer. Ze zijn geschikt voor ieder interieurstijl, van klassiek tot modern, en zorgen voor een optimale lichtregeling,een hoge mate van privacy en beschermen uw interieur tegen zon- en UV-straling, zodat u geen last heeft van verkleuring van uw bankstel of andere stofmaterialen die in het huis aanwezig zijn.

Daarnaast kunt u met gordijnen de warmte in uw woning beter vast houden. Wanneer een gordijn over de verwarming hangt, komt de warmte tussen het gordijn en het raam terecht, waardoor er extra veel warmte naar buiten ontsnapt. Het werkt kostenbesparend als u uw gordijnen door op maat laat maken. Het is iets duurder, maar u merkt het voordeel in uw energierekening. De energierekening kan er flink inhakken en het loont de moeite om hierop te besparen. Om geld te kunnen besparen is het soms nodig om extra geld uit te geven. Dat geldt ook voor het besparen van energie.

Raamdecoratie gecombineerd met binnenzonwering

Vitrages zijn een tijdje uit de mode geweest, maar is nu weer helemaal in opkomst, ook bij de jongere generatie. Dit komt door de huidige moderne trends, die ook wij uiteraard verkopen. Mooie vitrages geven nu eenmaal sfeer in uw woning en hierdoor wordt de zonnestraling enigszins getemperd en vervelende inkijk voorkomen. Vitrages worden, van buiten af gezien, voor de gordijnen gehangen. Een vitrage kan een raamopening geheel bedekken, of slechts een deel ervan, afhankelijk van uw persoonlijke smaak.

Wij zijn natuurlijk niet de enige leverancier die binnenzonwering met raamdecoratie kan combineren, maar wat ons wel uniek maakt is onze persoonlijke service ten opzichte van andere leveranciers. Als u zeker wilt weten dat u goed wordt geholpen, informeert u dan eens bij ons bedrijf. U krijgt geen gehaaste woninginrichter over de vloer, maar echte geïnteresseerde woninginrichters om het u naar de zin te maken.

Breed assortiment vloeren

De muren en de vloer vormen altijd de basis bij het inrichten van een woning. Met onze mooie vloeren haalt u nu eenmaal veel meer sfeer in huis. Tegenwoordig ziet u tapijttegels overal weer opduiken. Ze kunnen bijna in iedere kamer of kantoorruimte worden toegepast, mits u de juiste kleuren en combinaties kiest. Natuurlijk bieden wij nog veel meer op vloergebied zoals:

 • Groot assortiment in vloerbedekking en tapijttegels
 • Duurzame rubberen vloerbedekking
 • Goedkoop vinyl
 • Moderne PVC vloeren
 • Onderhoudsvriendelijke projecttapijt/vloerbedekking
 • Stijlvol marmoleum
 • Diverse soorten clicklaminaat
 • Snelle en correcte levering
 • Uitstekende persoonlijke service
 • Een uiterst scherpe prijs

Graag adviseert onze specialist u over alle voor- en nadelen van de verschillende vloeren, zodat u de juiste keus te kunnen maken voor de perfecte vloer binnen uw interieur. Heeft u ook een ultieme woonwens of een eigen ontwerp? Vult u dan maar eens het contactformulier in. Wij helpen u graag met de realisatie van uw ontwerp. Ons werkgebied is zeer breed, wij werken onder andere in de volgende steden:

 • Appingedam
 • Delfzijl
 • Winsum
 • Leeuwarden
 • Drachten
 • Heerenveen
 • Assen
 • Groningen

Dit is slechts een kleine greep uit ons werkgebied. Woont u niet in één van bovengenoemde plaatsen, geen probleem. U kunt op ons rekenen. Heeft u specifieke vragen, dan vindt u ons telefoonnummer op onze website.

Woninginrichting, advies, ontwerp en realisatie is een specialisme van Van Weerden & Bos. Dé woninginrichters van de provincie GroningenDe woninginrichters van Groningen en omstreken zijn in Loppersum gevestigd. Van Weerden & Bos is de naam. Kijkt u maar eens op de websiteVoor het inrichten van uw woning zoekt u natuurlijk even contact met Van Weerden & Bos in Loppersum, provincie Groningen. Van ontwerp tot realisatie, plus de prijzen zijn scherp