Goedadresje
CONTACTFORMULIER
...
Holistic pulsing cursusMassage opleidingMassagetherapeut opleidingMeditatie cursusReiki master opleidingYoga vakantie

Rotterdam

Amsterdam

Den Haag

Utrecht

Eindhoven

Tilburg

Zaandam
Hilversum
Nijmegen
Sauerland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Anand

Met holistic pulsing zal de spanning in uw lichaam zeker verdwijnen

Ieder mens heeft in zijn leven last van spanningen. Door de opbouw hiervan kunt u vervelende klachten krijgen. Door holistic pulsing toe te passen geeft u uw lichaam als het ware een uitnodiging om deze spanning los te laten. Wij zijn al meer dan tien jaar een toonaangevend instituut waar u onder andere een cursus holistic pulsing kunt volgen. Als u wilt weten hoe en waar onze cursussen worden gegeven, klik dan eens op de oranje knop "contactformulier".

Holistic pulsing

Iedereen kan pulsen leren. Sommige mensen kennen het niet. Bij het pulsen wordt uw lichaam ritmisch geschud terwijl u gekleed op uw rug, buik of zij op een massagetafel ligt. Door het pulsen wordt uw bewustzijn meer in uw lichaam gebracht, waardoor het gevoel van eenheid van lichaam en geest ontstaat. De cursus holistic pulsing laat u zien waar de energie in uw lichaam stagneert. U kunt links op de oranje knop klikken om met ons in contact te treden .

Tijdens onze cursus zult u geraakt worden door de zachte kracht die uitgaat van het pulsen en dat zal zeker zijn uitwerking hebben in het dagelijkse leven. Zolang wij leven zal er spanning zijn. Het ligt aan u hoe u hiermee omgaat. Onze professionals begeleiden u graag en zullen hun eigen ervaringen met u delen.

Angst en spanning

Angst is een belangrijke factor die spanning veroorzaakt. Onze diepste angst is dat wij niet voldoen aan de verwachtingen van onze omgeving. Hoe vaak zien wij niet dat mensen zich ingraven op het moment dat zich iets dreigt te veranderen in hun omgeving. Veel mensen willen vasthouden wat ze hebben en staan niet open voor een verandering. Herkent u dit? Dan is het een aanrader om onze cursus holistic pulsing te volgen, zodat uw open kunt staan voor verandering. Omgaan met verandering is niet eenvoudig. Ook als de verandering een positieve verandering lijkt te zijn.

Pulsen kunt u leren in twee cursusdagen. U leert technieken waarmee u het lichaam ritmisch leert wiegen en strekken. De bewegingen variëren van krachtig naar zacht en wij leren u op een natuurlijke wijze de spanning los te laten. Niet alleen uw spieren en gewrichten hebben hier baat bij, maar ook uw bloedsomloop. Het instinct om over een pijnlijke plek te gaan, verhoogt de bloedtoevoer naar de haarvaten. Dit levert verse zuurstof, wat genezing bevordert. Holistic pulsing is dus meer dan alleen plezierige en ontspannend ervaring.

Massage brengt rust

Wanneer u al werkzaam bent als masseur, zullen uw cliënten het zeker als positief ervaren wanneer u het pulsen bij hen zou toepassen. Als ervaren masseur weet u dat massage een zeer grote invloed heeft op lichaam en geest. Massage brengt een gevoel van rust en beïnvloedt het lichaam. Het zenuwstelsel en het hormonaal systeem worden in balans gebracht waardoor organen beter kunnen functioneren. Blokkades, in de vorm van lichamelijke plaatselijke spanningen, worden gemakkelijker losgelaten. Holistic pulsing voegt een extra dimensie toe bij het behandelen van uw cliënten.

Aanraking is al eeuwenlang in allerlei culturen een belangrijk middel voor troost, tederheid, verzorging en genezing. Een uitdrukking van verbondenheid en ondersteuning. Hoe minder blokkades er zijn, hoe meer men in evenwicht komt. Dit zorgt ervoor dat bloed beter door het lichaam stroomt, zenuwen een overdaad aan prikkels snel en efficiënt af kunnen voeren en daarmee gedachten en emoties tot rust worden gebracht. Volgt u eens een cursus holistic pulsing, er zal een wereld voor u open gaan. Een wereld van diepgang, rust en ontspanning. Veel mensen zijn op zoek naar deze wereld. De eerste stap daar naar toe is het aanmelden voor een cursus holistic pulsing. Wij begeleiden u graag en professioneel.

Ook interessant:

http://en.wikipedia.org/wiki/Pulsing_(bodywork)