Goedadresje
CONTACTFORMULIER
...
Holistic pulsing cursusMassage opleidingMassagetherapeut opleidingMeditatie cursusReiki master opleidingYoga vakantie

Rotterdam

Amsterdam

Den Haag

Utrecht

Eindhoven

Tilburg

Zaandam
Hilversum
Nijmegen
Sauerland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Anand

Een yoga vakantie bij ons boeken is zo geregeld

Een spirituele vakantie betekent veel meer dan er even tussen uit gaan. Zeker als u kiest voor een yoga vakantie, zal er een wereld voor u open gaan. Het mooie van het volgen van een Yoga cursus op vakantie, is dat het avontuur niet ophoudt als u thuis komt. Sterker nog, dan begint het pas. Klik voor de aanvraag van het aanbod van onze spirituele vakanties maar eens op de oranje knop. Door het contactformulier in te vullen zult u het aanbod spoedig in uw bezit hebben.

Een spirituele vakantie

Onze vakanties zijn bedoeld voor levensgenieters die geboeid zijn door het leven met interesse in geluk, duurzaamheid, zingeving en verdieping. Tijdens een yoga vakantie is er ruimte voor plezier, een goed gesprek of juist een rustig moment voor uzelf, om uw accu weer helemaal op te laden. Onze organisatie schept duidelijkheid en een kader waarin mensen zich prettig voelen. U kunt links op de oranje knop klikken voor het aanvragen van het programma voor een yoga vakantie.

Wanneer u een yoga vakantie bij ons boekt, zult u relaxen en genieten. Ontspanning is belangrijk voor uw lichaam en geest. Alle ziektes zijn een manifestatie van onbalans in het lichaam. Ze geven ons het signaal dat we beter voor onszelf moeten zorgen. Een yoga vakantie bij ons biedt simpele en praktische oplossingen voor onze dagelijkse problemen.

Op lichamelijk niveau verbeteren de oefeningen de flexibiliteit van de spieren en de gewrichten. Ook masseren ze de organen en verbeteren zo de werking ervan. Yoga kan verschillende chronische ziektes genezen en het immuunsysteem verbeteren. Binnen in uw lichaam zit een verbazingwekkend beschermingsmechanisme en dat noemen we een immuunsysteem. Het is bedoeld om ons te verdedigen tegen bacteriën, virussen, gifstoffen en parasieten. Virale en bacteriële infecties vormen veruit de meest algemene aanleidingen tot ziekte bij de mens.

Meditatie en yoga

Meditatie is een van de belangrijkste aspecten van yoga, en het is essentieel om na de yoga te mediteren. Het is een unieke manier om opnieuw af te stemmen op onze innerlijke rust, om te gaan met stress en spanningen maar vooral om contact met uzelf te maken. Door alle dagelijkse beslommeringen en verantwoordelijkheden vergeten mensen nog weleens de innerlijke mens. We hebben bijna allemaal dagelijks te kampen met stress in welke vorm dan ook, en dit geeft ons veel indirecte klachten als hoge bloeddruk, hartklachten, slapeloosheid, hyperventilatie en natuurlijk een onaangenaam gevoel in het algemeen.

Mensen hebben het idee dat wanneer een bepaald doel bereikt is, ze gelukkig zullen zijn. Vaak blijkt dit achteraf niet zo te zijn en gaan ze op zoek naar iets waardoor ze innerlijke rust krijgen. Met een yoga vakantie heeft u een eerste stap gezet naar dit doel. U krijgt inzicht in wat u nu echt van het leven wil en hoe u dit kunt verwezenlijken door met uzelf in de juiste balans te komen.

(Yoga) cursus of vakantie

Wij kunnen u echter nog veel meer bieden dan een yoga vakantie om uw innerlijke rust terug te vinden. Veel mensen komen bijvoorbeeld bij ons om een Ayurveda massage vakantie te boeken. De massage vakantie cursus is een samenstelling van de cursussen ontspanningsmassage, klassieke massage, meditatie en intuïtie. U kunt deze vakantie dan ook volgen als deel van de opleiding tot masseur. We gebruiken bij de ayurvedische massage, olie die behandeld is met medicinale kruiden. De massage kan zowel op een matras op de grond als op een massagetafel worden gegeven.

Na de cursus en of vakantie kunt u niet alleen uzelf behandelen, maar ook anderen. Onze ervaringsdeskundige trainers helpen u hier graag bij. Een groot voordeel is dat u de vakanties heel eenvoudig online bij ons kunt boeken. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op.