Goedadresje
CONTACTFORMULIER
...
Holistic pulsing cursusMassage opleidingMassagetherapeut opleidingMeditatie cursusReiki master opleidingYoga vakantie

Rotterdam

Amsterdam

Den Haag

Utrecht

Eindhoven

Tilburg

Zaandam
Hilversum
Nijmegen
Sauerland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Anand

Onze opleiding massagetherapeut staat voor een uitstekende basis om uw eigen massagepraktijk te starten

Onze opleiding tot massage therapeut is de volgende stap na de één jarige opleiding tot masseur. U wordt door ons opgeleid tot professioneel en erkend massage therapeut, waardoor u uw eigen bedrijf kunt starten. Alle aspecten van het massage vak komen aan bod en dus ook zakelijke en persoonlijke aspecten. Door op de oranje knop "contactformulier" te klikken kunt u in contact met ons treden om zo te zien wat de drie jarige opleiding precies inhoud.

Massagetherapeut opleiding

Iedere therapeut die bij ons de driejarige opleiding heeft gevolgd beschikt over alle vaardigheden en kennis die nodig is om dit prachtige vak uit te gaan voeren. In die drie jaar leert u niet uitsluitend alle technieken die bij het masseren horen, maar ook alles op medisch gebied. Zo weet u niet uitsluitend hoe u moet masseren, maar kunt u perfect inspelen op patiënten met specifieke klachten. Onze driejarige opleiding tot massagetherapeut is het vervolg op de opleiding tot masseur en als u deze heeft gevolgd dan heeft u een uitstekende basis gelegd.

Eigen massagepraktijk

Veel van de cursisten die deze of een ontspanningsmassage opleiding, volgen hebben de ambitie om een eigen zaak te gaan beginnen. Zo´n eigen bedrijf hoeft trouwens niet op één vaste plek te zijn, want veel professionele masseurs en masseuses gaan bij patiënten thuis langs en het geven van massages bij bedrijven op kantoor wordt steeds populairder. Het inspringen op kansen en mogelijkheden in de markt is erg belangrijk en ook dergelijke zaken worden uitvoerig behandeld. We noemen dit met een mooi woord, marketing.

Medische basiskennis

Ondanks dat iedereen bij ons welkom is, is het aan te raden om gewenste voorkennis op Havo of MBO te hebben. Dit is niet verplicht maar omdat er veel van u zal worden gevraagd, is dit zeker aan te raden. Er zal toch best wel wat van u worden gevraagd als het gaat om de hoeveelheid leerstof en het opnemen daarvan. Om u een voorbeeld te geven, wij geven een EHBO cursus van één dag. De training duurt acht uur en zal direct worden gevolgd door het examen. U zult trouwens gaan ervaren dat EHBO veel meer is dan u zou verwachten en dat u met de opgedane kennis niet alleen levens kan redden, maar bijvoorbeeld ook mensen rustig houden na bijvoorbeeld een ongeluk.

Te behalen kwalificaties

Als u bij ons begint aan de opleiding tot massagetherapeut, dan zal het uw doel zijn om alle aspecten van de prachtige vak tot in de puntjes te beheersen. Nu is het zo dat u nog zo goed kunt zijn in hetgeen u doet, patiënten die u nog niet kennen willen vanzelfsprekend weten of u nu wel echt zo´n goede opleiding heeft genoten. U voelt hem waarschijnlijk wel aankomen, het gaat hier om de officiële diploma´s. Ja u hoort het goed, het gaat om meerdere diploma´s. Voor ieder onderdeel van de opleiding moet examen worden gedaan en als u slaagt, dan zal er telkens een diploma worden afgegeven. Hieronder hebben wij opgesomd wat de te behalen kwalificaties zijn.

  • Diploma ontspanningsmassage en klassieke massage
  • Diploma ayurvedische massage
  • Diploma masseur
  • Diploma Thaise yoga massage
  • Diploma stoelmassage
  • Diploma medische basiskennis
  • Ondernemersdiploma MKB
  • Diploma EHBO

Meer informatie

Naast al het eerder genoemde is er nog veel meer informatie beschikbaar. U kunt deze aanvragen door hier te klikken. Heeft u vragen, stel deze dan. Wij beantwoorden ze graag.