Goedadresje
CONTACTFORMULIER
...
Holistic pulsing cursusMassage opleidingMassagetherapeut opleidingMeditatie cursusReiki master opleidingYoga vakantie

Rotterdam

Amsterdam

Den Haag

Utrecht

Eindhoven

Tilburg

Zaandam
Hilversum
Nijmegen
Sauerland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Anand

Met een massageopleiding van Anand leert u de fijne kneepjes

Het grote voordeel van bij ons een massageopleiding te volgen is dat u zelf het tempo kunt bepalen. Geen druk dus dat u binnen een vastgestelde tijd klaar moet zijn. Stress en massage horen dan wel een beetje bij elkaar, maar wij vinden dat u met de opgedane technieken mensen van stress moet kunnen afhelpen en niet zelf spanning oplopen door vervelende regeltjes. Klikt u hier maar eens en ervaar dat uw opleiding tot masseur of masseuse op ieder gewenst moment kan beginnen en niet duur hoeft te zijn.

Anand massage opleiding

Een massage ondergaan is voor veel mensen iets erg aangenaams. Even heerlijk wegdromen tijdens een ontspannende massage, of soms de tanden op elkaar tijdens een sportmassage. Het is tegenwoordig allemaal mogelijk. Als u een massage krijgt dan lijkt zo´n behandeling relatief eenvoudig. De masseur of masseuse voert een aantal handelingen uit en dat is het dan. Zoals wel voor meer zaken in het leven geldt, dat ook dit vak iets gecompliceerder is dan u zou vermoeden. Masseurs ondergaan een gedegen opleiding en vaak doen ze dat bij ons. Wij van Anand bieden een massage opleiding van één jaar waarbij wij onze cursisten de mogelijkheid bieden om in elke maand te beginnen die hun uitkomt. Hieronder ziet u een greep uit het lesmateriaal:

  • Cursus ontspanningsmassage
  • Cursus meditatie
  • Cursus klassieke massage
  • Oefensessies klassieke en ontspanningsmassages
  • Cursus intuïtie
  • Cursus ayurvedische massage gevolgd door oefensessies

Gedegen kennis

Zoals hierboven al beschreven heeft het ondergaan van een massage een positieve werking op lichaam en geest. In het dagelijks leven kunnen er dingen gebeuren waardoor u (even) niet lekker in uw vel zit. Denk daarbij maar eens gevoelige spieren en hoofdpijn. Het feit dat u als masseur of masseuse de technieken onder de knie kan krijgen, waardoor u mensen van deze klachten kunt afhelpen, zal u ongetwijfeld aan het denken zetten. Onze opleidingen zijn bovendien erkend en de kosten van het volgen zijn aftrekbaar van de belasting. Zelfs als u een eigen massagepraktijk wilt gaan beginnen, zit u met de massage opleiding goed, want dit is de basis tot het diploma massage therapeut.

Toonaangevend instituut

Wij zijn al meer dan twaalf jaar een toonaangevend instituut als het gaat om massage, Reiki, intuïtie en meditatie. Wij wijken positief af van de rest door het geven van hoogwaardige kwaliteit cursussen, onze persoonlijke aanpak en het feit dat wij altijd met beide benen op de grond blijven, zelfs als het om spiritualiteit gaat. Wist u trouwens dat Anand geluk betekent? Ons instituut verzorgt opleidingen en cursussen voor mensen van alle leeftijden. Of u nu vijftien jaar oud bent of vijfenzestig, bij ons bent u altijd welkom. Wij geven niet uitsluitend les op een vaste plek, nee u kunt bij ons ook een weekend of vakantie boeken waarin wij u opleiden. Een werkvakantie zeg maar.

Evaluatie en toetsing

Ondanks dat wij nu al meer dan twaalf jaar actief zijn, blijven wij ook scherp naar onszelf kijken. Dat uw mening door ons zeer op prijs wordt gesteld, blijkt wel uit het feit dat wij met u in persoon evalueren en vragen door middel van een evaluatieformulier waar u erg tevreden mee was en wat de eventuele verbeterpunten zijn. Zo blijven we leren. Door op op deze link te klikken kunt u in contact met ons treden.