Goedadresje
CONTACTFORMULIER
...
Holistic pulsing cursusMassage opleidingMassagetherapeut opleidingMeditatie cursusReiki master opleidingYoga vakantie

Rotterdam

Amsterdam

Den Haag

Utrecht

Eindhoven

Tilburg

Zaandam
Hilversum
Nijmegen
Sauerland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Anand

Met onze Reiki master opleiding wordt u intermediair in het doorgeven van universele levensenergie

Als u onze reiki master opleiding volgt gaat u niet uitsluitend kennismaken met alle oefeningen, het toepassen en bespreken van symbolen komt ook uitvoerig aan bod. Het betreft hier een opleiding van één jaar en de doelstellingen zijn, het leren werken met Reiki, een goede Reiki behandeling kunnen geven en het leren geven van Reiki cursussen. Als u meer wilt weten, klik dan eens hier. U krijgt dan ons contactformulier te zien. Vul deze in met uw vragen en of het verzoek om contact met u op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Reiki is een therapie

Reiki is een therapie die behoort tot de alternatieve geneeswijzen en is voor veel mensen de weg naar geluk, wijsheid en spiritualiteit. Het is de benaming voor een alternatieve geneeswijze waarbij via handoplegging universele levensenergie wordt overgebracht van de therapeut naar de patiënt. De energie herstelt de harmonie in het lichaam en versnelt het natuurlijk genezingsproces en kan worden toch gepast bij mensen met klachten op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

In 1984 werd Reiki in Nederland geïntroduceerd en al snel nam de interesse in deze simpele, maar krachtige ontspanningsmethode met grote sprongen toe. Aan het aantal aanmeldingen voor onze cursus zien wij dat de interesse nu nog steeds toeneemt. Tijdens de cursus voor Reiki Master leert u hoe u anderen kunt behandelen. Iedereen kan hier aan deelnemen, er is geen bepaalde vooropleiding vereist. Het totale programma kunt u in uw bezit krijgen door hier, of links op de oranje knop te klikken en ons daarom verzoeken.

In principe kan iedereen Reiki ontvangen en ermee werken. Alleen niet iedereen kan dit met dezelfde intensiteit. Het hangt af van uw spirituele staat, en uw redenen om die spirituele staat te verhogen. Het zal voor iedereen duidelijk zijn dat Reiki geen medische behandeling vervangt, maar het kan wel een prettige ondersteuning zijn.

Uw spiritualiteit verder ontwikkelen

Er is een categorie mensen die de bewuste keuze om op aarde te zijn nog niet echt heeft gemaakt. Ze leven hier op aarde en zijn zich bewust van het feit dat ze hier zijn, maar hebben hun aanwezigheid hier nog niet geaccepteerd. Deze mensen ervaren gevoelens van eenzaamheid, ontevredenheid en onwezenlijkheid. Door middel van lichamelijke oefeningen en speciale meditaties kunt u zichzelf bewust aarden en daarmee groeit ook uw spiritualiteit.

Wilt u uw spiritualiteit verder ontwikkelen, kiest u dan voor een Reiki master opleiding. U krijgt hierdoor meer inzicht in uzelf en kunt daarmee anderen helpen. Eigenlijk is iedereen wel een beetje paranormaal begaafd, aangezien ieder mens op deze aarde meerdere zintuigen heeft waarmee hij of zij contact kan maken met een hogere energie. Alleen niet iedereen vindt een manier om gebruik te maken van deze zintuigen. Door de cursus Reiki master te volgen worden uw zintuigen nog meer ontwikkelt en kunt u gepast energie overbrengen door handoplegging. Energie is overal aanwezig en wordt doorgegeven door middel van het neerleggen van de handen op het lichaam. Het zorgt ervoor dat deel van het lichaam dat geblokkeerd is, weer vrij kan stromen.

Cursus Reiki master

Tijdens de cursus Reiki master leert u zich bewust worden van uzelf en krijgt u steeds meer vertrouwen. Een Reiki master kan, door inwijding of afstemming op de energie, de energiebanen als het ware opnieuw openen, zodat de energie weer kan stromen. Het is een misverstand dat Reiki een gave is, want iedereen met interesse in spiritualiteit kan het leren. Wij zijn allemaal op zoek naar een goede balans in het leven, soms moeilijk te vinden, maar niet onmogelijk. Onze ervaringsdeskundigen helpen u daar graag bij. De cursus reiki master is een opleiding die ongeveer één jaar duurt inclusief stagedagen en bestaat uit veel zelfstudie. Wilt u een cursus Reiki master volgen, dan kunt u zich eenvoudig online aanmelden door het contactformulier in te vullen..