Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Personal Fitness Nederland, Valkenswaard, Budel, Geldrop, Eindhoven

Ik wil afvallen en fit worden

Succesvol afvallen onder begeleiding met de effectieve combinatie van beweging, voedingsadvies en coaching

Afvallen onder begeleiding betekent gewichtsverlies door middel van persoonlijke coaching. Samen met een coach stelt u een doel voor het gewenste gewicht vast. De coach helpt u om dit gewicht op verantwoorde manier te bereiken en – minstens zo belangrijk – dit gewicht op lange termijn ook te handhaven. Bij afvallen onder begeleiding wordt uw eetgedrag en bewegingspatroon geanalyseerd.

Daarnaast worden eventueel andere oorzaken van overgewicht onder de loep genomen. Als eenmaal een goed beeld bestaat van de oorzaken van het overgewicht en het streefdoel, wordt een persoonlijk programma opgesteld om dit doel te behalen en vast te houden. Dit individuele programma is altijd gebaseerd op drie pijlers: beweging, voedingsadvies en coaching. Wilt u weten wat afvallen onder begeleiding voor u kan doen, meld u dan aan voor een gratis intakegesprek. Vanzelfsprekend kunt u ook eerst de website bezoeken.

Gezond afvallen onder persoonlijke begeleiding

Teveel eten en verkeerd eten kan onderdeel worden van ons gedrag. Met kortstondig diëten en / of tijdelijk meer bewegen wordt dat gedrag niet aangepast en kan dus geen lange termijn gewichtsverlies worden bereikt. Afvallen onder persoonlijke begeleiding betekent bij ons dat we uw oude, ongezonde eetgedrag afleren en nieuwe gedragingen aanleren.

Met een personal coach wordt een realistisch doel voor uw gewicht bepaald en het tempo waarin u dit zult bereiken. Hier telt niet het korte termijn resultaat: begeleid afvallen is een proces dat uw lichaam voor de lange duur gezonder en sterker moet maken.

Niet alleen een kwestie van anders eten

Afvallen onder begeleiding is meer dan alleen een nieuw eetpatroon aanleren. Succesvol afvallen vraagt ook om meer en betere beweging. Verder kunnen soms ook andere oorzaken een rol spelen, zoals slecht slapen en stress. Uit studies is bovendien gebleken dat deze factoren het lichaam verhinderen om gewicht te verliezen. Wij betrekken deze factoren dan ook in onze persoonlijke begeleiding bij afvallen.

Waarom persoonlijke begeleiding bij afvallen beter werkt

Minder eten en meer bewegen. Het klinkt best simpel, dus waarom is daar toch persoonlijke begeleiding bij nodig? Afvallen moet ten eerste gezond gebeuren. Onze coaches letten er dus op dat uw nieuwe dieet voldoende voedingsstoffen bevat. En succesvol afvallen is in de tweede plaats een kwestie van de juiste mentaliteit hebben. En daar wringt bij veel mensen de schoen. Wie kent niet de excuses om vandaag toch even makkelijk – lees: verkeerd – te eten? Of de omstandigheden waardoor het bewegen er even bij inschiet?

We zijn het zelf die de weg naar een beter leven saboteren en we zijn daar heel goed in. En het is dan ook juist door dit gevaar tegen te gaan dat afvallen onder persoonlijke begeleiding zo succesvol is. Onze coaches kennen deze valkuilen als de beste en zij helpen om daar voor eens en voor altijd mee af te rekenen. Denkt u nu, ik wil ook graag afvallen en fit worden, meld u dan hier aan voor gratis intakegesprek .

Meer informatie over afvallen onder begeleiding

Onze personal coaches helpen u effectief af te vallen en ook op lange termijn op gewicht te blijven. Met hun persoonlijke begeleiding maken ze bewegen weer leuk zonder kans op blessures. U zit beter in uw vel, kunt u beter ontspannen en zit weer boordevol energie. Wij stellen voor u een persoonlijk programma op dat het beste aansluit op uw persoonlijke wensen. Uiteraard houden wij rekening met uw conditie, uw tijd en het tempo waarin u wilt afvallen. Onze personal coaches staan in de volgende vestigingen klaar om u te begeleiden:

  • Valkenswaard
  • Budel
  • Geldrop
  • Eindhoven

Overweegt u om gebruik te maken van ons programma voor persoonlijke begeleiding bij afvallen en/ of wilt u een gratis proefweek, klik dan hier. Wij nemen binnen een werkdag contact op voor een intake gesprek. Dit gesprek is gratis en geheel vrijblijvend. U ontvangt dan alvast een aantal tips van één van onze coaches die u zullen helpen met een gezondere leefstijl.

Afvallen onder begeleiding zal er voor gaan zorgen dat er geen jojo effect ontstaat. Neem toch eens contact op.Bent u het diëten ook zo zat, neem dan vandaag nog contact op om heerlijk één op één te gaan sporten. Persoonlijke begeleiding staat garant voor motivatie en inspiratieAfvallen zonder honger onmogelijk....zeker niet. Snel gewicht kwijt raken kan als u gaat sporten en afvallen onder begeleiding.

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.