Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Personal Fitness Nederland, Valkenswaard, Budel, Geldrop, Eindhoven

Ik wil afvallen en fit worden

Onze 1op1 fitness trainer helpt u graag op weg naar een gezondere levensstijl

Wilt u een weg inslaan die leidt naar een bewuster leven, neem dan eens contact op met één van onze 1op1 fitness trainers. U vindt ze in onze studio’s onder andere Valkenswaard, Budel, Geldrop maar ook Eindhoven behoort tot de mogelijkheden. Het grote voordeel van een 1op1 fitness trainer is dat u de alle aandacht krijgt en de daarbij behorende adviezen die leiden naar een gezonde levensstijl. In een eerste en vrijblijvende kennismaking worden de voor u belangrijkste punten op een rijtje gezet. Stap voor stap wordt bekeken wat voor u het beste programma is. Nieuwsgierig geworden? meld u dan aan voor een gratis intakegesprek en proefweek Binnen 24 uur neemt één van onze professionele 1op1 fitnesstrainers contact met u op.

Lukt afvallen niet?

Er zijn verschillende redenen zijn om gebruik te maken van de diensten van een 1op1 fitness trainer. Bent u het beu dat het afvallen steeds niet lukt? Wilt u nu eindelijk weleens af van het zogenoemde jojo-effect? Het FIT for LIFE programma is zo succesvol dat u de rest van uw leven profiteert van deze bewustere levensstijl. Wij garanderen u dat u nooit meer terug zult vallen in die oude vervelende gewoontes. Lijkt u het niet heerlijk om eindelijk eens dat streefgewicht te bereiken? Grijp dan nu uw kans en zoek contact door hier te klikken, of door middel van het invullen van het contactformulier, met één van onze ervaren fitnesstrainers die 1op1 werken.

Diëten kunnen vervelende bijwerkingen hebben. U bent snel moe, geprikkeld en vatbaarder dan anders. Vaak komt dit omdat u niet voldoende voedingsstoffen binnen krijgt. Een uitgebalanceerde voeding is de juiste stap om voorgoed af te rekenen met overtollige kilo’s. Daarnaast is voldoende beweging een ´must´. De juiste combinatie van deze twee ingrediënten leiden naar een gezond lichaam.

Onze 1op1 fitness trainers motiveren en coachen u op deze hobbelige weg, zodat u standvastig u doel gaat bereiken. U versteld staan over uw eigen kracht, want onze methode is erop gericht dat u oplossingsgericht gaat denken. Komt u een hobbel tegen? Dan coachen wij u hier overheen. U zult verrast zijn over het eindresultaat!

Begeleiding voor diabetici

Mensen met een chronische aandoening, zoals diabetici, kunnen in veel gevallen de last die ze ondervinden van de aandoening verminderen door het aanpassen van hun levensstijl. Hierbij gaat het voornamelijk om het voedingspatroon en beweging. Bij diabetes is er sprake van een verstoorde glucosestofwisseling. Op de lange duur kan een te hoog glucosegehalte leiden tot vervelende complicaties, zoals hart- en vaatziekten, nierproblemen, slechter zien enz. Een verantwoord voedingspatroon en lekker bewegen kan uw leven voorgoed veranderen! Vanzelfsprekend geldt dit niet alleen voor diabetici, maar ook voor mensen met artrose, artritis, een hernia, burnout of bijvoorbeeld tijdens een zwangerschap. Onze 1op1 fitness trainers helpen u graag verder.

Kiest u voor ons FIT for LIFE programma dan volgt er eerst een uitgebreid intakegesprek. Een 1op1 fitness trainer stelt voor u een persoonlijk programma op. Uw mening en wensen zijn daarbij belangrijk, want uiteindelijk bent u diegene die het gaat uitvoeren. Hebt u een druk leven? Weinig tijd om naar een sportschool te gaan? Wij stemmen de afspraken af op uw agenda.

Contact met een 1op1 fitness trainer

Een afspraak maken gaat als volgt. U vult het contactformulier in. Vergeet vooral niet uw telefoonnummer in te vullen, want wij bellen u binnen 24 uur. Wij bieden u allereerst een gratis intakegesprek, gratis gezondheidscheck én gratis proefles. Bent u overtuigd van onze meerwaarde in uw leven, doet u dan mee aan ons professionele programma. Vul nu voor een gratis proefweek. het contactformulier in. Wij begroeten u met veel plezier! Graag tot ziens in de studio in Valkenswaard, Eindhoven, Geldrop of Budel. Er is er altijd wel eentje bij u in de buurt!

Een personal trainer begeleidt u en motiveert u als u het even niet meer ziet zitten. Bel ons voor een afspraak.Onze fitness trainer helpt u op weg naar een gezondere levensstijl. Surft u maar eens naar onze website voor meer informatieOnze coaches denken met u mee en halen het beste in u naar boven. Kijkt u maar eens op onze site

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.