Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Personal Fitness Nederland, Valkenswaard, Budel, Geldrop, Eindhoven

Ik wil afvallen en fit worden

In onze lifestyle studio helpen wij u graag op weg om een gezondere levensstijl te creëren

In de provincie Noord-Brabant hebben wij meerdere lifestyle studio’s. U treft ze aan in de plaatsen Valkenswaard, Budel, Geldrop en Eindhoven. Daar leren wij u hoe gezonde voeding, regelmatig bewegen en bewust leven u vitaal, fit en blij maken. De eerste sessie in onze studio bestaat uit een gratis Lifestyle intakegesprek. Hier worden uw doelstellingen en startpunt bepaald. Onze aanpak garandeert optimale resultaten, variatie en een blijvende gemotiveerdheid. Of u nu wilt afvallen of wilt herstellen van een ziekte, wij zijn er voor u. U kunt deelnemen aan ons FIT for LIVE programma 1op1, in duoverband of in groepsverband. Wilt u een afspraak maken? Vul dan snel het contactformulier in en meld u dan aan voor een gratis intakegesprek en proefweek Binnen 24 uur nemen wij contact met u op. Een bezoek aan onze lifestyle studio betekent een complete verandering!

Tijd voor verandering?

Wat ons betreft kan een verandering in uw leven ieder moment plaatsvinden in één van onze uitgebreide lifestyle studio’s in de provincie Noord-Brabant! De grootste veranderingen in uw leven maakt u namelijk niet in een paar maanden, maar al binnen een paar uur. Als u eenmaal heeft besloten om te breken met oude gewoontes dan is dát het omslagpunt. Gezond zijn én blijven willen we allemaal, maar daar moet u wel iets voor doen. Door op een verantwoorde manier met uw lichaam én geest bezig te zijn zult u al snel een positief effect bereiken.

We gaan samen met u op zoek naar zaken die u wilt veranderen en/of bereiken. Wilt u afvallen, meer conditie krijgen of bewuster leven? Dan bent u bij onze lifestyle studio aan het juiste adres. U kunt dit alleen doen met begeleiding van een personal trainer, in duoverband of in groepsverband. Het gaat erom dat u zich prettig voelt.

Van verandering tot verbetering

Veel veranderingen brengen we zelf tot stand. Ontkennen van de realiteit is nooit een oplossing. De enige oplossing is een verbetering aan te brengen aan de situatie. Tegenwoordig leiden veel mensen een hectisch leven. Druk, druk, druk…u kent het wel! Lichaam én geest raken overbelast met alle gevolgen van dien. Er kunnen dan burn-out symptomen optreden zoals:

  • Chronische vermoeidheid
  • Ontbreken van zelfvertrouwen en faalangst
  • Continu piekeren en slecht slapen
  • Voor de dagelijkse dingen heeft u geen energie meer
  • Overgevoelig reageren op `normale’ situaties
  • Slechte lichamelijke conditie

Wilt u minder stress en meer rust in uw hoofd? Dan is het de hoogste tijd om een bezoek te brengen aan één van onze lifestyle studio’s in Eindhoven, Budel, Geldrop of Valkenswaard. Met ons FIT for LIVE programma helpen wij u graag op weg naar een stressvrij leven. Door voldoende beweging, optimale voeding en ontspanning kunt u de juiste balans weer in uw leven vinden. Niet alleen voor uzelf erg prettig, maar ook voor uw relatie. Omgaan met een partner die burn-out raakt is zwaar en emotioneel.

Belangrijkste punten

De drie belangrijkste punten in ons unieke FIT for LIVE programma zijn: voeding, beweging en mental coaching. Onze deskundige personal trainers stellen samen met u een programma op. Daarin staat beweging, de juiste voeding en mental coaching centraal. Het is niet zo dat het bewegen per se in onze lifestyle studio plaatsvindt, want we kunnen ook buitenactiviteiten bedenken. Groene lichaamsbeweging kan wonderen verrichten. Het is sowieso bewezen dat mensen zich gezonder voelen in de buitenlucht.

Wilt u meer weten over onze werkmethode, of wilt u een gratis proefweek zonder verplichtingen, klik dan hier ? Het enige dat u hoeft te doen is het contactformulier in te vullen. U wordt binnen 24 uur door ons gebeld. Vergeet u vooral niet uw telefoonnummer in te vullen! Graag tot ziens.

De eerste verandering in uw leven begint bij uzelf. Onze personal trainer helpt u er graag bij.In onze sportschool leert u niet alleen gezond te bewegen, maar ook geven wij u voedingsadvies. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.Onze 1op1 fitnesstrainer leert u hoe u op een natuurlijke en gezonde wijze kunt leven. Wij maken graag kennis met u.

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.