Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Personal Fitness Nederland, Valkenswaard, Budel, Geldrop, Eindhoven

Ik wil afvallen en fit worden

Onze sportschool motiveert én begeleidt u in uw strijd met de overtollige kilo’s

Afvallen betekent gezonder gaan leven. Bent u bereid om uw levensstijl aan te passen? De personal trainers van onze sportschool begeleiden u graag op de weg hier naar toe. Uit ervaring weten wij dat dit proces niet eenvoudig is, maar met de juiste informatie en begeleiding zult u uw doelstellingen behalen. Voor de een betekent dit afrekenen met overtollige kilo’s, voor een ander het zoeken naar een gezondere levenswijze. Wij zijn dan ook geen ‘gewone’ sportschool, maar bieden een bijzonder FIT for LIFE programma aan. Tijdens dit traject leert u alles over voldoende beweging en de juiste voeding. Wilt u meer weten? meld u dan aan voor een gratis intakegesprek en proefweek

FIT for LIFE programma

Onze sportscholen, gelegen in de provincie Noord-Brabant, werken met een bijzonder FIT for LIFE programma. Het geheel is gericht op drie onderdelen: voeding, beweging en coaching. Bent u bereid om een metamorfose te ondergaan? Meldt u zich dan aan bij een sportschool bij u in de buurt. Onze vestigingen liggen verspreid door de hele provincie, zodat er vast wel eentje bij u in de buurt zit.

Iedereen kan meedoen met ons programma. Mannen, vrouwen en kinderen. We zien dat bij kinderen steeds vaker overgewicht voorkomt. Ze brengen, meer dan u lief is, de meeste tijd door achter de computer, tablet of andere hightech gadgets. Door te weinig beweging, in combinatie met een verkeerd voedingspatroon, treedt bij steeds meer jonge kinderen overgewicht op. Onze sportschool biedt uitkomst. Als ouder kunt u uiteraard ook deelnemen. U volgt dan wel een ander programma, maar u geeft wel het goede voorbeeld. Een goed voorbeeld doet goed volgen. Beweeg en sport dus zelf ook regelmatig.

Ervaren personal trainers

Wij besteden in onze sportschool veel aandacht aan u. Wij beschikken over een team van ervaren personal trainers die u zullen stimuleren en coachen om uw doelstelling(en) te bereiken. Deze zijn vaak verschillend. Gewichtsverlies is één van de populairste, maar ook moeilijkste doelstelling.

Tijdens het hele leven speelt het gewicht, onbewust of bewust, een belangrijke rol. Allerlei diëten worden er uit de kast gehaald, maar niets werkt! Herkent u dit beeld? Om een gezond gewicht te bereiken is het belangrijk om uw volledige levensstijl onder de loep te nemen. Wij gaan samen met u, stap voor stap, onderzoeken waar de schoen wringt. Daarna stellen wij, in overleg met u, een plan van aanpak op.

Zelfvertrouwen

In het begin zal het even wennen zijn aan een nieuw voedingspatroon en meer beweging, maar u zult zich al snel lekkerder in uw vel voelen. U krijgt meer balans in uw leven en dit straalt u uit naar uw omgeving. Uw zelfvertrouwen groeit, met alle positieve gevolgen van dien. Neem het heft in eigen hand en kom naar onze sportschool!

Veel mensen worstelen met een gebrek aan zelfvertrouwen. Dat is behoorlijk lastig voor uzelf, maar ook voor uw omgeving. Veel vrouwen, maar ook mannen hebben een kritische innerlijke stem die vertelt dat we minder zijn dan de ander. U vindt zichzelf te dik of te dun of er zijn andere oorzaken. Als wij samen met u in staat zijn om die innerlijke stem te veranderen, dan is onze missie geslaagd. Geloof in uzelf, wij doen dit zeker!

Contact

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Neem dan contact met ons op door middel van het invullen van het contactformulier. Op deze wijze kunt u ook een gratis proefweek aanvragen. Wij bellen u binnen één werkdag voor het maken van een geheel vrijblijvende en gratis afspraak op onze sportschool. Stel niet uit tot morgen, wat u vandaag kunt doen! Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in één van onze moderne sportscholen in Eindhoven, Valkenswaard, Budel of Geldrop. Graag tot ziens!

Fitness onder begeleiding is een uitstekend middel om uw doel te bereiken. Onze personal trainer geeft u graag vrijblijvend advies.Als u een sportschool zoekt zonder al die grote jongen, bezoekt u dan deze pagina maar eens.Op deze sportschool kunt u ontspannen sporten en onder begeleiding. Gaat u maar eens naar de website.

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.