Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Personal Fitness Nederland, Valkenswaard, Budel, Geldrop, Eindhoven

Ik wil afvallen en fit worden

Fitness met meer rendement en plezier met uw personal fitness coach

In bijna iedere sportschool loopt tegenwoordig wel een fitness instructeur rond. Hij of zij kan helpen met een toelichting op de apparaten en misschien helpen ze een serie van oefeningen samen te stellen. Maar volgen zij ook de vorderingen die u maakt? Zien ze wanneer de oefeningen routine voor u worden en de uitdaging verdwijnt? Of dat u eigenlijk de verkeerde of te zware oefeningen doet, waardoor blessures niet worden voorkomen, maar erger worden? Een personal fitness coach stelt een op uw lichaam en persoonlijke behoeften toegesneden programma samen. Hij of zij daagt u uit om telkens nieuwe doelen te stellen en helpt u op momenten dat het tegen zit. De fitness coach kijkt bovendien naar uw voedings- en leefpatroon en geeft adviezen waardoor uw fitness effectiever en leuker wordt. Als u wilt weten wat onze fitness coaches voor u kunnen betekenen, meld u dan aan voor een gratis intakegesprek en proefweek

Een aanpak die werkt

Wij geloven in trainen onder de persoonlijke begeleiding van een fitness coach. U kunt bij onze fitness studio’s dan ook niet onbegeleid sporten. Wij kiezen voor de aanpak met een eigen fitness coach omdat:

  • Het aansluit bij de wensen van onze klanten
  • Het bewezen heeft effectief te zijn
  • Het helpt om blessures te voorkomen en revalidatie te bevorderen
  • Het motiverend en uitdagend werkt

Het plezier van een eigen fitness coach

Veel mensen gaan regelmatig naar hun sportschool en halen daar resultaten waar ze tevreden mee zijn. Waarom zouden zij dan toch voor een eigen fitness coach kiezen? Het is inmiddels algemeen bekend dat met sport en lichamelijke beweging alleen, niet de gewenste gezondheid- en fitness resultaten worden behaald. Onze fitness coaches werken daarom met een aanpak die uit vier onderdelen bestaat In de eerste plaats stellen ze een individueel oefenprogramma op, waarmee u al goede resultaten zult bereiken.

In de tweede plaats adviseren ze over goede en efficiënte voeding die u nog dichter bij uw doel brengen. Niet voor niets is een veelgehoorde stelling dat ‘abs in de keuken, niet in de sportschool worden gemaakt’. In de derde plaats kijken ze naar uw levensstijl en factoren die uw welzijn kunnen beïnvloeden, zoals stress en uw nachtrust. Ten slotte helpen ze u te motiveren en uit te dagen. Zij hebben de kennis en vaardigheden om uw gedrag te veranderen zodat u niet alleen uw fitness doelen weet te behalen, maar deze ook op lange termijn weet te handhaven.

Reken af met vooroordelen

Misschien denkt u dat een personal fitness coach alleen is weggelegd voor rijke vrouwen in Beverly Hills met superstrakke lijven. Behalve dat zij dat sportieve lichaam waarschijnlijk te danken hebben aan de samenwerking met een personal coach, klopt er weinig van dit stereotype. Wij geloven dat een personal coach er is voor:

  • Jong en oud en voor elk fitness niveau. Wij durven te stellen dat mensen die met fitness beginnen juist meer baat zullen hebben bij een fitness coach dan al ervaren sporters.
  • Voor man en vrouw. Onze fitness coaches stellen individuele programma’s samen, met meer aandacht voor bijvoorbeeld krachttraining, cardio of misschien aerobics of pilates, afhankelijk van uw persoonlijke wensen.
  • Voor elk budget. De kosten van een fitness coach zullen u meevallen. Natuurlijk kunt is een gewoon abonnement bij een sportschool goedkoper. Maar wie garandeert dat u hier blijvend gebruik van zult maken? Door de hulp en motivatie van de fitness coach zult u veel meer plezier en rendement halen uit dat kleine beetje extra wat u uitgeeft.

Fitness coaches in al onze fitness studio’s in Brabant

Omdat wij overtuigd zijn van de resultaten van het werken met een fitness coach zijn bij al onze studio’s fitness coaches actief. Bij onze studio’s in Valkenswaard, Budel, Geldrop en Eindhoven werken verschillende coaches die passen bij uw persoonlijke fitness behoefte. Klik hier voor een gratis proefweek en wij nemen vrijblijvend contact met u op en bespreken hoe wij u kunnen helpen om op een gezonde en leuke manier te bewegen.

Met een fitness coach zal een training er toch heel ander uit zien. Een personal trainer weet hoe te motiveren en stimulerenCoaching is van groot belang als het fitness en zaken als afvallen gaat. Bekijkt u de website toch eens.Zoekt u een betaalbare persoonlijke fitness coach, ga dan snel naar de website of neem vandaag nog contact op.

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.