Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Personal Fitness Nederland, Valkenswaard, Budel, Geldrop, Eindhoven

Ik wil afvallen en fit worden

Fitness onder begeleiding: de zinvolle manier van bewegen

Wat veel mensen al vermoeden, is waar. Traditionele fitness is verouderd en niet effectief. Onderzoeken tonen aan dat gewoon ‘bewegen’ niet werkt. Om effectief resultaat te bereiken en om efficiënt met onze tijd om te gaan, moet onze fitness gebaseerd zijn op een individueel programma dat aansluit bij onze eigen unieke behoeften. Onze klanten krijgen daarom fitness onder begeleiding. Iedere klant heeft een eigen coach die een effectief fitness programma opstelt. Dit individueel toegesneden programma sluit aan bij de huidige conditie en fysieke gesteldheid van de klant en maakt het mogelijk om op korte termijn resultaat te krijgen van de oefeningen. Vul het contactformulier in, meld u dan aan voor een gratis intakegesprek en proefweek en leer meer over de ervaringen van onze klanten die u al voorgingen met fitness onder begeleiding.

Bereik meer in minder tijd

Fitness kost tijd. En hoewel bewegen leuk is, zijn veel mensen op zoek naar een manier om in korte tijd resultaat te bereiken. Elke nieuwe fitnessmethode of –hype gaat uit van ditzelfde dilemma. Maar welke methode u ook volgt, als deze niet is toegesneden op uw persoonlijke conditie en leefstijl, dan zullen de resultaten tegenvallen. Daarom is fitness onder begeleiding bij ons ook zo’n succes. Onze coaches kiezen uit alle fitness vormen de methode die het beste bij u en uw persoonlijke doelen past. Zij integreren deze methoden in een individueel programma. Bovendien begeleiden zij u bij de uitvoering van het programma en bieden ze inspiratie die u nodig heeft om te slagen.

Ga overgewicht te lijf met fitness onder begeleiding

Fitness onder begeleiding is een bijzonder effectieve manier als u wat kilo’s wilt kwijt raken. Uw personal fitness coach neemt dit doel dan als uitgangspunt voor uw persoonlijke fitness programma en selecteert de oefeningen die met name geschikt zijn voor gewichtsvermindering. Op onze website kunt u de verhalen lezen van mannen en vrouwen die bij ons tussen enkele tot zelfs tientallen kilo’s kwijt raakten met fitness onder begeleiding.

Hoe ziet fitness onder begeleiding er uit

De kern van fitness onder begeleiding is dat u werkt met een persoonlijke coach. Meestal werken we in een-op-een sessies, maar indien klanten dat willen kan ook samen met een partner of in kleine groepen worden gewerkt. Maar ook dan staat individuele begeleiding voorop. Met onze deskundige coaches werkt u een gevarieerd programma af dat uit zowel krachttraining als conditie / cardio training zal bestaan. De intensiteit van het programma is altijd aangepast op uw persoonlijke conditie en fysieke gesteldheid. Bij fitness onder begeleiding worden uw trainingsresultaten bijgehouden en krijgt u regelmatig feedback van uw coach. Uit ervaring weten we dat het belangrijk is voor de motivatie van onze klanten om hun voortgang te laten zien. De lengte van het fitness programma bepaalt u samen met uw coach.

Waar is fitness onder begeleiding mogelijk

Fitness onder begeleiding vindt plaats in een van onze eigen fitness studio’s waar u met veilige, schone en up-to-date fitness apparatuur werkt. Ons werkgebied is Brabant en we hebben vier studio’s in Valkenswaard, Budel, Geldrop en Eindhoven. Wij ontvangen u graag in een van onze studio’s om u meer te vertellen over onze fitness onder begeleiding programma’s. U kunt gemakkelijk met ons in contact komen door het contactformulier in te vullen en zo kunt u zich ook aanmelden voor een gratis proefweek. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

De juiste bewegingen zijn belangrijk voor uw lichaam. Onze sporttrainers begeleiden u hier graag bij.Wij stellen voor u graag een fitness plan op. Het enige wat u hoeft is het contactformulier in te vullen, wij nemen dan contact met u op.Op onze sportschool biedt gezamenlijk sporten veel voordelen. Het is gezellig en u kunt ervaringen uitwisselen.

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.