Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Personal Fitness Nederland, Valkenswaard, Budel, Geldrop, Eindhoven

Ik wil afvallen en fit worden

Onze personal trainers helpen u te motiveren en ondersteunen u bij het bereiken van uw fitness doelen

Op vijf centrale locaties in Brabant staan onze vriendelijke en professionele personal trainers klaar om u te helpen met leuke en persoonlijke een-op-een trainingen. Of u net start met fitness, of u bent al een ervaren sporter, onze personal trainers stellen samen met u een uniek trainingsprogramma op dat voldoet aan uw persoonlijke behoeften. Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van persoonlijke trainingen voor klanten van alle fitness niveaus. Wij werken flexibel en stemmen de trainingen volledig af op uw agenda. Vul snel het contactformulier in, meld u dan aan voor een gratis intakegesprek en proefweek en ontdek hoe wij u motiveren en ondersteunen, zodat sporten leuk en gezond is.

Waarom werken met onze personal trainers zin heeft

Wij werken met mensen van alle leeftijden, mannen en vrouwen, met verschillende vaardigheden en achtergronden, en met elk hun eigen doelen op het gebied van fitness en / of gewichtsverlies. Wij begrijpen dat iedereen zijn eigen unieke wensen heeft en dat de trainingen moeten passen in ieders eigen drukke leven. Onze personal trainers zijn daarom flexibel inzetbaar en passen zich aan uw beschikbaarheid aan. Personal fitness is opgebouwd uit een breed scala van oefeningen met goede resultaten op het gebied van fitness verbetering en het voorkomen van sportblessures.

Uitgangspunt van de training is uw persoonlijke doel. Dat kan gaan om gewichtsverlies of om meer lichaamsbeweging. Ook is het mogelijk om bepaalde delen van het lichaam specifiek te trainen, bijvoorbeeld omdat u er beter uit wilt zien of omdat u van een blessure of andere kwetsuur af wilt. Bewegen onder begeleiding van een van onze personal trainers is een leuke en aangename besteding van uw tijd in plaats van een noodzakelijk kwaad.

Persoonlijke balans vinden

Personal fitness is meer dan alleen gevarieerd en veilig bewegen onder begeleiding. Naast het individuele bewegingsprogramma analyseren onze personal trainers uw voedingspatroon en stellen waar nodig aanpassingen voor. Daarom werkt personal training zo goed voor mensen die willen afvallen. Gezond eten en werken aan een betere conditie door te bewegen brengen uw lichaam in balans. Groot voordeel van de personal trainer is bovendien dat hij of zij u helpt en stimuleert deze balans vast te houden. Zo bereikt u samen het gewenste resultaat.

Personal training versus sportschool

Veel mensen halen plezier uit een regelmatig bezoek aan de sportschool en ze zijn tevreden over hun sportieve prestaties. Waarom zouden zij dan toch baat hebben bij trainen met een personal coach?

  • Expertise: een personal trainer helpt om nog meer resultaat uit uw workout te halen. Zijn of haar kennis is bovendien nuttig om regelmatig met nieuwe trainingen te komen. Hierdoor is de fitness effectiever en voorkomt u dat de oefeningen eentonig worden.
  • Motivatie: voor veel mensen is de personal trainer een belangrijke motivator die helpt met het plannen van de trainingen (‘stok achter de deur’) en die u helpt om net dat beetje meer uit uzelf te halen zonder dat er kans op blessures is.
  • Effectiviteit: door de combinatie van de expertise en de inspiratie van de personal trainer zijn uw trainingen effectiever. Het commitment van de personal trainer aan u en andersom helpt om uw doelen op het gebied van gewichtsverbetering en persoonlijke fitheid sneller en beter te bereiken.

Waar werken onze personal trainers?

Wij werken op vijf locaties in Brabant en hebben op elke locatie een personal trainer die bij u past. Wij bieden persoonlijke fitness aan in Valkenswaard, Budel, Geldrop en in Eindhoven. Door uw gegevens in te vullen op het contactformulier nemen we vrijblijvend contact met u op en op deze wijze kunt u ook een gratis proefweek aanvragen. Een van onze personal trainers zal dan op basis van uw huidige levenspatroon, uw fitheid en uw persoonlijke doelen en verwachtingen een voorstel doen voor een personal trainingprogramma. U kunt dan zelf beslissen of onze personal training iets voor u is zonder dat u er aan vast zit.

Onze 1op1 fitnesstrainer helpt u graag om een fitness plan op te stellen. Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.In onze lifestyle studio bereikt u doelen waar u tot nu toe alleen nog maar van gedroomd hebt. Kijk snel op onze website.Met een personal trainer zet u net dat stapje meer en blijft u gemotiveerd. Neem vandaag nog contact op voor een gratis intake.

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.