Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Personal Fitness Nederland, Valkenswaard, Budel, Geldrop, Eindhoven

Ik wil afvallen en fit worden

Zet de eerste stap naar een gezonder leven met onze voedingsdeskundige

Een gezond leefpatroon, de juiste voeding en voldoende beweging houdt u gezond. Dit heeft u vast vaker gehoord. Vindt u het moeilijk om dit alleen te doen? Dan helpt onze voedingsdeskundige u graag hierbij. Wij bieden u naast goede voorlichting en een persoonlijk voedingsprogramma ook nog eens de mogelijkheid om deel te nemen aan ons FIT for LIVE programma. Onze deskundige hulp is niet alleen voor de korte termijn, want door middel van ons programma leren wij u hoe u de rest van uw leven gezond kunt leven. Onze studio´s liggen verspreid door de provincie Noord-Brabant in de plaatsen Budel, Valkenswaard, Eindhoven en Geldrop. Wilt u kennismaken? Vul dan snel het contactformulier in, zodat wij u kunnen benaderen of meld u dan aan voor een gratis intakegesprek en proefweek

Gratis gezondheidstest

Wilt u wel eens weten hoe het met uw gezondheid is gesteld? Doe dan mee aan onze gratis gezondheidstest. Het invullen van het contactformulier is slechts een kwestie van seconden; het staat in geen verhouding met wat u met deze informatie kunt bereiken. Nieuwsgierig geworden? Leest u dan verder.

De eerste stap naar een gezonder leven is een op maat gemaakt voedingsprogramma. Onze voedingsdeskundige geeft uw advies wat voor u specifiek het beste is om te eten, want voeding omvat het leven. De samenstelling van een voedingsprogramma is voor ieder persoon weer anders. Er wordt onder andere gekeken naar uw energieverbruik en stofwisselingssnelheid. Met een verantwoord programma kunt u al uw doelstellingen behalen.

Klachten

Vreemd genoeg vinden we het vanzelfsprekend om onze auto regelmatig een onderhoudsbeurt te geven, maar als het over ons eigen lichaam gaat wachten we vaak veel te lang. Dit betekent dat het kwaad al is geschied. Er zijn al fysieke klachten ontstaan, u hebt last van burn-out verschijnselen of u bent te zwaar. Jammer, want u kunt zich zoveel beter voelen door gezonder te leven.

U bent niet de enige, want veel mensen leven op een manier die hun gezondheid in de weg staat. Overgewicht, gebrek aan lichaamsbeweging en ongezonde voeding hangen samen met de ontwikkeling van aandoeningen als diabetes, hart- en vaatziekten en andere ziekten. Ook klachten van het bewegingsapparaat en de luchtwegen komen vaker voor bij mensen die kampen met overgewicht.

Ongezonde leefstijl?

Bent u de ongezonde leefstijl zat? Of bent u toe aan een verandering? Onze voedingsdeskundige helpt u graag bij het inslaan van een andere, gezondere weg. Maar met goede voeding alleen bent u er ook nog niet, want voldoende beweging is net zo belangrijk. Al deze ingrediënten vindt u in ons FIT for LIVE programma.

Snel gewicht verliezen? Pas op, want te snel afvallen is de belangrijkste oorzaak van het jojo-effect. Met een goed voedingsprogramma kunt u dit voorkomen. U valt misschien wat minder snel af, maar het is effectiever op de lange duur. Onze voedingsdeskundige helpt u graag bij deze bewustwording, waardoor u lekkerder in u vel zit. Daarnaast voelt u zich veel fitter, waardoor u weer allerlei zaken kunt ondernemen die u niet meer deed als gevolg van overgewicht.

Contact met onze voedingsdeskundige

Op basis van uw persoonlijke gegevens, ziektegeschiedenis en medicatiegebruik krijgt u een voedingsprogramma dat volledig is afgestemd op uw lichaam en uw persoonlijke situatie. Als u een drukke baan heeft dan is er meestal niet veel tijd om uitgebreid in de keuken te staan. Ook daar heeft onze voedingsdeskundige wel een oplossing voor.

Wilt u meer weten over onze manier van werken én denken? Vul dan snel het contactformulier in en maak gebruik van de gratis proefweek. Vergeet niet in te vullen welke vestiging u wilt bezoeken. U kunt van de diensten van onze voedingsdeskundige gebruikmaken in de plaatsen Eindhoven, Geldrop, Budel of Valkenswaard. Wij heten u van harte welkom!

Met een voedingsdeskundige weet u dat u nooit te kort komt, maar dat u wel afvalt. Kennismakingsgesprek in vanzelfsprekend gratis.Voedingsdeskundigen weten hoe u zonder honger kunt afvallen. Meer weten....neemt u dan toch eens contact op.Een diëtist kan u helpen bij het verliezen van die overbodige kilo´s. Vanzelfsprekend is verantwoord bewegen een onderdeel van afvallen.

Meld je aan voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.