Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Betaalbare bruidsmodeBohemian trouwjurkenBruidsaccessoiresBruidsmodewinkelExclusieve trouwmodeMix & match trouwjurkModerne trouwkledingRomantische bruidsjaponnenStrapless jurkenTrouwjurken op maatTrouwjurk in een grote maat

Oosterhout

Wijchen

Tiel

Nijmegen

Elst

Beuningen

Arnhem
Veenendaal
Zevenaar
Apeldoorn
Wageningen
Oss
Boxmeer
Doetinchem
Gelderland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Bruidsmode Chantal, Oosterhout (Gelderland)

Wij vinden dat ieder bruidspaar recht heeft op betaalbare bruidsmode

In onze bruidswinkel in Oosterhout, provincie Gelderland, vindt u veel betaalbare bruidsjaponnen. Niet iedereen heeft de middelen om duizenden Euro’s aan een trouwjurk uit te geven. De kosten die een trouwdag met zich meebrengt, lopen sowieso al snel op. U vindt dan ook in onze winkel goedkope bruidsmode voor haar. Wij ontvangen aanstaande bruiden op afspraak vanuit de nabije omgeving zoals Arnhem, Beuningen, Elst, Oss en Nijmegen, maar ook wat van verder weg zoals Veenendaal, Zevenaar en Apeldoorn. Treedt u binnenkort in het huwelijk, maakt u dan een keuze uit één van onze betaalbare trouwjurken. Kijkt u maar eens op onze website want daar treft u onze collectie en vanzelfsprekend onze contactgegevens aan.

Goedkope bruidsjaponnen in onze outlet

In onze bruidsmodewinkel vindt u een uitgebreide collectie bruidsjaponnen in verschillende modellen, maten en stoffen. Alle bruidsjaponnen zijn nieuw en van de allerbeste kwaliteit. Ontwerpers zorgen ieder seizoen weer voor een hele nieuwe collectie trouwjurken. De modellen van het jaar daarvoor verdwijnen niet helemaal, want u kunt een dergelijke trouwjurk bij ons kopen in de outlet tegen betaalbare prijzen.

Er zijn nog te vaak vooroordelen over het kopen van goedkope bruidskleding in de outlet, maar als u ons een bezoek brengt zult u zien dat het slechts om een seizoensopruiming gaat. Wij hebben in onze winkel speciaal een outlet gedeelte ingericht, voor bruiden met een budget. Doordat wij van iedere trouwjurk meestal slechts één exemplaar hebben, wisselt de collectie voortdurend en kunt u altijd nieuwe goedkope trouwjurken vinden in onze ruime collectie.

Uw droomjurk op maat

Bruidsmode Chantal verkoopt onder andere betaalbare ivoorkleurige klassieke, trouwjurken, maar u vindt bij ons vanzelfsprekend ook andere kleuren en modellen. Ieder jaar verandert de bruidsmode lichtjes en zijn er andere trends en andere modekleuren van toepassing. Niet zo heel lang geleden waren geborduurde jurken erg populair en later weer veel kant en soepele stoffen.

Wij onderscheiden ons doordat wij op verzoek professionele aanpassingen kunnen uitvoeren aan goedkope en betaalbare trouwjurken uit onze voorraad collectie. U kunt uw droomjurk speciaal op maat laten maken door onze coupeuse. Hierdoor kunnen wij voor iedereen een exclusieve op de persoonlijke smaak afgestemde bruidsjurk creëren voor een prijs die zeer betaalbaar is.

Persoonlijke smaak

Zo hebben wij voor iedere bruid een trouwjurk die helemaal bij haar persoonlijkheid past. Op één van de mooiste en spannendste dagen uit uw leven wilt u zich mooi voelen en uzelf kunnen zijn. Uw persoonlijkheid, smaak en figuur zijn de basisingrediënten voor een unieke bruidsjurk, waarmee u geheel ontspannen aan deze belangrijke dag kunt beginnen.

U bent het stralende middelpunt door het dragen van één van onze mooie en toch betaalbare trouwjurken. Velen zullen u erom bewonderen. De reden waarom wij u vragen om van tevoren een afspraak met ons te maken, is dat wij op deze wijze ruim de tijd voor u kunnen nemen. Een aanstaande bruid verdient extra persoonlijke aandacht, want als het goed is maakt u zo’n dag niet nog een keertje mee.

Een maatje groter

Wij adviseren u graag wat het beste bij u past. Ook voor bruiden met een maatje meer hebben wij een ruime keus. Wij verkopen bruidskleding van maat 34 tot en met 60. Vollere vrouwen kunnen er net zo mooi uitzien als slanke bruidjes door hun mooiste delen te benadrukken, misschien nog wel mooier. Als u zich goed voelt in uw kleding, dan straalt u dit aan de buitenkant dubbel en dwars uit.

Al veel bruidjes vanuit Arnhem, Beuningen maar ook uit Elst, Wijchen, Wageningen, Boxmeer en Doetinchem zijn u al voorgegaan. Wij nodigen u uit om onder het genot van een kopje koffie in onze winkel in Oosterhout - Nijmegen, eens kennis met ons te maken. U zult verrast zijn over onze mooie collectie betaalbare bruidsjaponnen.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Mode

Betaalbare trouwjurken van goede kwaliteitBetaalbare fishtail trouwjurken