Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Betaalbare bruidsmodeBohemian trouwjurkenBruidsaccessoiresBruidsmodewinkelExclusieve trouwmodeMix & match trouwjurkModerne trouwkledingRomantische bruidsjaponnenStrapless jurkenTrouwjurken op maatTrouwjurk in een grote maat

Oosterhout

Wijchen

Tiel

Nijmegen

Elst

Beuningen

Arnhem
Veenendaal
Zevenaar
Apeldoorn
Wageningen
Oss
Boxmeer
Doetinchem
Gelderland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Bruidsmode Chantal, Oosterhout (Gelderland)

De mooiste bohemian trouwjurk vind je bij ons!

Bohemian trouwjurk

Met heel veel keuze uit prachtige trouwjurken vind je bij ons gemakkelijk de perfecte bohemian trouwjurk. De bohemian trouwjurk wordt ook wel boho trouwjurk genoemd. Als je droomt van een bruiloft die helemaal in Ibiza stijl is, dan is deze trouwjurk perfect, aangezien deze gedragen wordt in Ibiza stijl.

Betaalbare bohemian trouwjurk

Betaalbare trouwjurken verkopen; dat vinden wij belangrijk. Trouwen is natuurlijk een dure aangelegenheid. Daarom hebben wij goedkopere trouwjurken in onze collectie dan bij de meeste andere bruidsmodewinkels. Dit geldt natuurlijk ook voor een prachtige bohemian trouwjurk. Wij werken met een klein team en daarom kunnen wij het mogelijk maken dat je bij ons betaalbare bruidsmode kunt kopen. Daarnaast zijn al onze trouwjurken gemaakt van de allerbeste kwaliteit stoffen. Dit vinden wij belangrijk. Goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs.

Bohemian bruidsmode in elke maat

Het maakt niet uit of de trouwjurk waar je naar op zoek bent een open rug of mouwen heeft. Goedkoper dan bij ons tref je de bohemian bruidsmode waarschijnlijk niet aan. Het fijne is dat als je op onze website een mooie trouwjurk hebt gezien, je deze bij ons kunt komen passen, wanneer je maar wilt. Zo kun je in alle rust en met onze adviseurs kijken of het de bruidsjurk is die helemaal bij je past. Toch niet helemaal wat je zocht? Dan gaan we gewoon op zoek naar een andere trouwjurk.

De maat maakt trouwens ook niet uit. De pasmodellen die wij in onze collectie hebben gaan van maat 34 tot en met 60. Zo is er voor iedereen een mooie bruidsjurk beschikbaar. Grote maten zijn dus beschikbaar voor elke trouwjurk. Dit geldt ook voor een bohemian trouwjurk. Bohemian trouwjurken passen bij elk figuur en we zijn blij dat we veel jurken in deze populaire stijl in ons assortiment hebben.

Outlet bruidsmode

Naast dat onze collectie trouwjurken goedkopere trouwjurken heeft, hebben wij ook een outlet met nóg goedkopere trouwjurken. Je hoeft niet te denken dat dit om afdankertjes gaat, de outlet bestaat namelijk simpelweg uit jurken van het vorige seizoen. Deze zijn interessant voor bruiden die extra op hun budget willen letten. Het leuke aan de outlet is dat er vaak van elke jurk maar één exemplaar hangt, waardoor er toch verrassend veel variatie in zit. Misschien vind je hier wel de trouwjurk met lange mouw waar je naar op zoek was, of die mooie bohemien trouwjurk waar je altijd al van droomde. Extra goedkope trouwjurken vind je dus in onze outlet. Zit hier toch niet helemaal bij wat je zoekt? Kijk dan bij de nieuwe collectie, want ook deze is verrassend laag geprijsd.

Afspraak maken

Ben je geïnteresseerd in het passen van een bohemian trouwjurk of een van onze andere prachtige bruidsjurken? Dan kun je gemakkelijk een afspraak maken in onze winkel in Oosterhout, Gelderland. Wij hebben al diverse aanstaande bruiden in de winkel mogen ontvangen, onder andere uit Apeldoorn, Arnhem, Beuningen, Boxmeer, Doetinchem, Elst, Nijmegen en Oss, maar ook uit Tiel, Veenendaal, Wageningen, Wijchen en Zevenaar.

Als je het leuk vindt om een afspraak in te plannen om te komen kijken voor een mooie bruidsjurk, dan kun je gemakkelijk contact met ons opnemen. Twijfel ook niet om even te bellen als je nog vragen hebt. Op onze website staan ook een aantal veel gestelde vragen, wellicht staat jouw vraag hiertussen. Als dit niet zo is, dan staan wij je uiteraard graag te woord.

Bohemian trouwjurk op maatKlassieke bohemian trouwjurkBetaalbare bohemian trouwjurk