Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Betaalbare bruidsmodeBohemian trouwjurkenBruidsaccessoiresBruidsmodewinkelExclusieve trouwmodeMix & match trouwjurkModerne trouwkledingRomantische bruidsjaponnenStrapless jurkenTrouwjurken op maatTrouwjurk in een grote maat

Oosterhout

Wijchen

Tiel

Nijmegen

Elst

Beuningen

Arnhem
Veenendaal
Zevenaar
Apeldoorn
Wageningen
Oss
Boxmeer
Doetinchem
Gelderland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Bruidsmode Chantal, Oosterhout (Gelderland)

Voor unieke bruidskleding gaat u naar Bruidsmode Chantal in Oosterhout, vlakbij Arnhem en Nijmegen

In onze eigentijdse bruidsmodewinkel in Oosterhout - Nijmegen vindt u bruidskleding vanaf maat 34 tot en met 60. Door de knusse uitstraling van onze bruidswinkel vindt u bij ons een informele sfeer. Al eerder hebben wij veel bruiden geholpen uit de omgeving van Arnhem, Nijmegen, Zevenaar, Oss en Boxmeer bij het vinden van een droomjurk. Ook u helpen wij graag verder. Brengt u ons maar eens een bezoek, uw zenuwen zullen verdwijnen zodra u bij ons naar binnen stapt. U vindt ons telefoonnummer op onze website voor het maken van een afspraak.

Een tevreden klant

Vaak zijn aanstaande bruiden een beetje gespannen als ze op pad gaan om een trouwjurk te gaan kopen, want de huwelijksdag wordt één van de belangrijkste dagen van hun leven. Eindelijk eens een dag waarop het allemaal ongegeneerd om u draait. Het maken van een goede keus is dan ook best moeilijk. Vaak ook omdat uw omgeving een mening heeft wat u het beste kunt dragen.

Uiteindelijk moet het uw keuze zijn, want u moet zich er prettig in voelen. Niets is zo vervelend als slecht zittende trouwkleding die niet bij u past. Als specialist op dit gebied helpen wij u hier graag bij en geven u aan waar u op moet letten bij de aankoop van een trouwjurk. Uw persoonlijke stijl is bij het kiezen van een jurk een belangrijke factor. U kunt bij ons net zolang een jurk passen totdat u helemaal tevreden en gelukkig bent.

Geen hoge kosten

Als het huwelijk voltrokken wordt, zijn er vaak al maanden van voorbereiding achter de rug. Misschien bent u op het ogenblik bezig om voorbereidingen te treffen voor uw eigen huwelijk en op zoek naar geschikte bruidskleding. U merkt dan dat er veel geregeld moet worden, trouwauto's, een zaal, de fotograaf en de band. De kosten kunnen al snel behoorlijk oplopen. Onze bruidswinkel in Oosterhout houdt hier rekening mee en wij geven u dan ook de gelegenheid betaalbare bruidskleding te kopen in onze outlet. U vindt hier prachtige jurken in ivoor, maar ook andere gekleurde jurken voor bruidjes die eens iets anders willen. Nieuw in onze collectie is de bohemian trouwjurk. Dit is een speelse, nonchalante trouwjurk die soepel en losjes valt. Deze wordt ook wel boho trouwjurk genoemd en wordt gedragen in Ibiza stijl.

Het huwelijk wordt als iets romantisch gezien, maar iedereen geeft er zijn eigen invulling aan. Tegenwoordig hebben mensen andere denkbeelden over het huwelijk en hebben andere motieven om te trouwen. Er zijn veel redenen om te trouwen. Natuurlijk staat de liefde op de eerste plaats, maar daarnaast willen mensen graag wettelijk zaken goed geregeld hebben, zeker als er kinderen in het spel zijn of gaan komen. De trouwjurk staat dan misschien wel op de tweede plaats, maar blijft voor de bruid toch nog wel een essentieel onderdeel.

Trouwjurk huren

Ondanks dat onze trouwjurken zeer betaalbaar zijn, krijgen we vaak de vraag van aanstaande bruidjes of ze de bruidsjurk ook kunnen huren. Een heel begrijpelijke vraag omdat een trouwjurk, normaal gesproken, maar 1 keer gedragen wordt. Wij hebben ingespeeld op deze vraag en inmiddels hebben we diverse verschillende trouwjurken in de verhuur en dat uiteraard in diverse maten. Iedere bruid heeft immers een eigen smaak en maat. Bezoekt u onze winkel maar eens en overtuig uzelf van de voordelen van het huren van een mooie trouwjurk.

Bruidssieraden

Voor de meeste vrouwen zijn bruidssieraden een symbool van status en schoonheid. Veel vrouwen zijn ijdel en houden ervan hun ijdelheid te laten zien aan de buitenwereld, zeker op hun trouwdag. U heeft de jurk van uw dromen gevonden en wilt natuurlijk een prachtig totaalplaatje. Bij ons kunt u terecht voor de juiste bruidsaccessoires, zoals bruidssieraden, die het helemaal compleet maken.

Accessoires worden gebruikt om de aandacht te vestigen op bepaalde lichaamsdelen, dus gebruikt u die op een slimme manier om de aandacht weg te leiden van die delen die u niet wilt doen opvallen. Wij verkopen naast sieraden onder andere ook bruidslingerie, leuke bruidsschoenen en natuurlijk de traditionele kousenbanden. Wij begrijpen als geen ander dat u het stralende middelpunt wilt zijn op uw bruiloft. Daarom hebben we gekozen voor een uitgebreide collectie trouwjurken in onze bruidsmodewinkel in Oosterhout, vlakbij Arnhem en Nijmegen. Wij hebben onder andere trouwjurken in onze collectie van Ronald Joyce, Morilee, Madeline Gardner Amelie en Diane Legrand. Voor deze merken komen de aanstaande bruiden vanuit Zevenaar, Apeldoorn en Boxmeer graag naar onze trouwjurken winkel Maakt u maar eens vrijblijvend een afspraak met ons. Al veel aanstaande bruidjes uit Beuningen, Elst, Wijchen en Tiel hebben wij mogen verwelkomen.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Winkel_(zaak)

Deze bruidswinkel is vlakbij, Arnhem, Nijmegen en Tiel en verkoopt betaalbare bruidsmode tegen betaalbare prijzen. Kijkt u maar eens op de website.Als u op zoek bent naar een bruidsmodezaak in de omgeving van Beuningen, Elst, of Oosterhout waar u schitterende trouwjurken kunt kopen maar dan wel betaalbaar, Bruidsmode Chantal is het adres.Een bruidsmodewinkel met mooie maar goedkope bruidsmode treft u aan in Oosterhout en de naam is Chantal