Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Betaalbare bruidsmodeBohemian trouwjurkenBruidsaccessoiresBruidsmodewinkelExclusieve trouwmodeMix & match trouwjurkModerne trouwkledingRomantische bruidsjaponnenStrapless jurkenTrouwjurken op maatTrouwjurk in een grote maat

Oosterhout

Wijchen

Tiel

Nijmegen

Elst

Beuningen

Arnhem
Veenendaal
Zevenaar
Apeldoorn
Wageningen
Oss
Boxmeer
Doetinchem
Gelderland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Bruidsmode Chantal, Oosterhout (Gelderland)

Trouwjurken op maat maken is voor onze bruidsmodewinkel in Oosterhout bij Nijmegen geen enkel probleem

Trouwjurk op maat

Waar u ook kijkt, op het internet of in trouwboeken, ziet u de meeste slanke modellen in strakke bruidsjaponnen die perfect passen. Ook u kunt er zo uitzien, want wij kunnen alle trouwjurken op maat maken. Onze eigen coupeuse, met wie wij al jarenlang samenwerken, kent alle kneepjes van het vak. De op maat gemaakte bruidsjaponnen zorgen er voor dat u er geweldig uitziet tijdens dé dag van uw leven. Belt u ons en maak een afspraak. Onze informele sfeer zal u zeker aanspreken. Daarnaast kunt u rekenen op een eerlijk advies.

Eerlijk advies

Hoe vaak komt u niet in een winkel en wordt u geholpen door een verkoopster die vindt dat alles geweldig staat om er maar voor te zorgen dat de omzet van de winkel stijgt? Daar houden wij niet van, want wij vinden dat iedereen recht heeft op een eerlijk advies. In het bijzonder als het om een trouwjurk gaat, want het is belangrijk dat deze u perfect staat en u voor de volle honderd procent achter u keuze staat.

Er zijn maar weinig vrouwen die direct een passende trouwjurk vinden. Tegenwoordig hebben veel vrouwen een maatje meer. Ons bedrijf is daarop ingespeeld en daarom vindt u bij ons ook een ruime keuze in maten, van maat 34 t/m 60. Voor veel vrouwen met steviger rondingen is het vaak moeilijk om geschikte trouwkleding te vinden. Toch wilt ook ú graag een droomjurk en daar zorgen wij voor.

Te strakke bruidsjaponnen

U kunt alvast de nodige inspiratie opdoen door van tevoren afbeeldingen op het internet te bekijken, zodat u zich al een beetje een idee kunt vormen en even heerlijk kunt wegdromen. Het is voor u natuurlijk heel belangrijk dat ook uw partner uw trouwjurk mooi vindt. Door hem te vragen wat hij mooi vindt, komt u achter zijn verwachtingen en dan is het aan u of u daar iets mee wilt doen. Mooie bruidslingerie is natuurlijk ook belangrijk, want na de huwelijksdag komt de huwelijksnacht. Een man is visueel gericht en gevoelig voor mooie lingerie. Daarbij helpen wij u graag, maar er zit ook een praktische kant aan lingerie.

Met de juiste lingerie onder uw trouwkleding kunt u er veel slanker uitzien. Als het ergens te hard spant of te los zit, lijkt het vaak ook of u wat dikker bent. Daarom kunt u het beste kiezen voor op maat gemaakte trouwjurken met bijpassende bruidslingerie. Te strakke bruidsjaponnen knellen af en aan het eind van de dag heeft u daar last van. Ook de stof van een bruidsjurk is een belangrijk onderdeel, want door wat slimme trucjes kunnen wij uw vormen een beetje bijsturen. Wij zorgen ervoor dat uw figuur het beste naar voren, want alle ogen zullen op u gericht zijn. Best wel eng, maar aan de andere kant ook wel weer spannend.

Professioneel advies

Wij verkopen op maat gemaakte bruidsjaponnen in allerlei prijsklassen. Hoe groot of klein uw budget ook is, wij weten zeker dat u bij ons zult slagen. Op onze outlet afdeling vindt u wat goedkopere jurken. Voor alle duidelijkheid het gaat hier niet om tweedehands jurken, maar om nieuwe jurken die niet meer in de collectie voorkomen. Ook de bruidsmode is, net als andere kleding, modegevoelig en aan veranderingen onderhevig. Het blijven echter mooi jurken die menigeen zal aanspreken.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze bruidsmodewinkel in Oosterhout (provincie Gelderland) als nieuwe klant. In deze omgeving staan wij bekend om onze trouwjurken op maat en wij hopen dat als u gaat trouwen in Arnhem, Nijmegen, Tiel, Wijchen of Beuningen ook u ons een bezoek wilt komen brengen. Hebt u vragen, dan staan wij u graag te woord. Door onze jarenlange ervaring in deze branche kunnen wij u voorzien van professioneel advies. U vindt onze contactgegevens op onze moderne website.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Trouwjurk

Lange op maat gemaakte trouwjurkTrouwjurken op maat