Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Betaalbare bruidsmodeBohemian trouwjurkenBruidsaccessoiresBruidsmodewinkelExclusieve trouwmodeModerne trouwkledingRomantische bruidsjaponnenStrapless jurkenTrouwjurken op maatTrouwjurk in een grote maat

Oosterhout

Wijchen

Tiel

Nijmegen

Elst

Beuningen

Arnhem
Veenendaal
Zevenaar
Apeldoorn
Wageningen
Oss
Boxmeer
Doetinchem
Gelderland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Bruidsmode Chantal, Oosterhout (Gelderland)

Trouwjurk in een grote maat

Bruid met een maatje meer

Wil je een trouwjurk in een grote maat? Schakel dan Bruidsmode Chantal in. Je wilt er op je mooist uitzien op de grote dag. Je wilt een trouwjurk dragen waar je vrienden, vriendinnen en familie het nog lang over zullen hebben. Heb je niet de standaardmaten, dan heb je in de meeste bruidswinkels maar weinig keus. Wij hebben altijd een betaalbare trouwjapon in een grote maat die perfect bij je past. Bij ons vind je een schitterende collectie met daarin altijd jouw ideale jurk. Wij bewijzen dat een goedkope plus size bruidsjurk in een grote maat mogelijk is zonder concessies te doen aan uitstraling en kwaliteit.

Jouw trouwjurk in een grote maat op maat gemaakt

Je zult verbaasd zijn hoeveel dames behoefte hebben aan een trouwjurk in een grote maat. Iedere vrouw, ook met een maatje meer, verdient het om er op de mooiste dag van haar leven uit te zien om door een ringetje te halen. Waarschijnlijk fantaseerde jij als klein meisje ook al hoe je naar het altaar liep in een prachtige jurk. Misschien wist je zelfs al vroeg hoe deze jurk eruit moest komen te zien. Bij ons wordt die jurk realiteit tegen een zeer scherpe prijs. Vollere dames, lange dames of juist zeer atletische dames: allemaal kunnen zij behoefte hebben aan een trouwjapon in een grote maat, zoals maat 48 of maat 50. Bij ons ben je aan het juiste adres, want onze eigen coupeuse maakt de trouwjurk van jouw dromen op maat. Wij besteden ontzettend veel zorg, aandacht en liefde aan het creƫren van de juiste jurk. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om je perfect op te meten om zo een betaalbare bruidsjurk in een grote maat te maken, die als gegoten zit.

Altijd eerlijk advies en een fijne ervaring

Een jurk uitzoeken voor je huwelijk is een belangrijk en groot moment. Een moment waarvan je wilt genieten. Wij zorgen daarvoor. Naast professionele, kundige en eerlijke hulp, zorgen wij ook voor een fijne ervaring. Jurken uitzoeken en passen, moet een leuke ervaring zijn, geen frustrerende. Bij ons hoef je niet eindeloos te zoeken en jurken te passen die allemaal net niet goed zitten. Wij beschikken over ruime ervaring in het maken van een trouwjurk in een grote maat voor elk lichaamstype. Gespierde armen, een volle boezem, brede heupen: wij hebben het allemaal al eens gezien en zorgen voor een jurk zoals in je dromen.

Ook perfect op de grote dag zelf

Je trouwjurk uitzoeken doe je ruim van tevoren. Merk je vlak voor de grote dag dat er een paar kilootjes af of juist erbij zijn? Dat is geen enkel probleem. Wij verstellen je jurk zodat je zeker weet dat deze op jouw bruiloft als gegoten zit.

Kom langs, je bent van harte welkom

Kom langs bij Bruidsmode Chantal in Oosterhout, vlakbij Nijmegen en wij maken jouw perfecte trouwjurk. Talloze dames uit heel Gelderland en plaatsen als Veenendaal, Zevenaar, Apeldoorn, Wageningen, Oss, Boxmeer, Doetinchem, Elst, Nijmegen, Arnhem, Tiel, Wijchen en Beuningen gingen je al voor. Voor al deze bruiden hebben wij een perfect passende trouwjurk gemaakt, helemaal in de stijl zoals zij wilden. Wij kijken uit naar jouw komst. www.bruidsmodechantal.nl

Bruid met een grote maat trouwjurkBruid met een op maat gemaakte plus-size trouwjurk