Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Betaalbare bruidsmodeBohemian trouwjurkenBruidsaccessoiresBruidsmodewinkelExclusieve trouwmodeMix & match trouwjurkModerne trouwkledingRomantische bruidsjaponnenStrapless jurkenTrouwjurken op maatTrouwjurk in een grote maat

Oosterhout

Wijchen

Tiel

Nijmegen

Elst

Beuningen

Arnhem
Veenendaal
Zevenaar
Apeldoorn
Wageningen
Oss
Boxmeer
Doetinchem
Gelderland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Bruidsmode Chantal, Oosterhout (Gelderland)

Wij zijn onder andere dé specialist in exclusieve trouwmode met een fishtail model

Exclusieve trouwjurk

Hebt u geen zin in een standaard trouwjurk, kiest u dan voor exclusieve bruidsjurken met een fishtail model met of zonder mouwen. Wij noemen het ook wel een zeemeerminnenmodel, strak over de heupen en dijbenen en dan wijd aflopend. Een zeer vrouwelijke en sexy trouwjurk waar u zeker de show mee zult stelen op uw trouwdag. Al uw mooie ronde vormen worden hierdoor benadrukt. Stijlvol, maar toch modieus zult u naar het altaar lopen. Op onze website kunt u enkele voorbeelden vinden, maar in onze bruidswinkel in Oosterhout - Nijmegen kunt u onze ruime collectie in exclusieve bruidsmode zelf aanschouwen en passen.

Bruidsjaponnen met een fishtail model

Vaak denken bruiden dat een jurk met een zeemeerminnenlijn niet geschikt voor hen is, omdat ze vinden dat de heupen te breed zijn. Feit is, dat een jurk met een fishtail juist mooier valt als u brede heupen hebt en een slanke taille. U creëert zodoende een zandloper figuur. Een zandlopertype kan heel veel hebben qua kleding en wordt vaak als het perfecte figuur gezien. Uw schouders en heupen staan mooi met elkaar in verhouding en zijn dan ook ongeveer even breed. Hierdoor krijgt uw verschijning een natuurlijke balans.

Hebt u een mooie rug? Kiest u dan voor een lage, open rug of bedek deze dan minimaal met doorzichtig kant. Ook al zal het u zelf niet zo opvallen, uw gasten zullen uw rug vaak zien, dus er is niks mis mee om dit deel van uw lichaam extra aandacht te geven. Twijfelt u of een fishtail model u zal staan, probeert u deze dan gewoon eens uit in onze bruidswinkel in Oosterhout, vlakbij Arnhem en Nijmegen.

Slanker in een lange jurk

Het uitzoeken van een perfecte trouwjurk valt niet mee, weten wij uit ervaring. Al jarenlang ontvangen wij bruidjes uit Beuningen, Elst, Wijchen, Tiel, Veenendaal, Apeldoorn en Wageningen die na het bestuderen van alle mogelijke bruidsmagazines en online bruidswinkels graag een persoonlijk advies van ons willen hebben. En die wij natuurlijk met veel liefde en succes hebben kunnen helpen. Ook u geven wij graag onze vrijblijvende adviezen.

U ziet er altijd langer en slanker uit in onze exclusieve bruidsjaponnen die driekwart van lengte zijn of in een lange jurk met een mooie split en/of lange sleep. Kies voor soepel vallende, mooie stoffen zoals satijn of kant. Kant is een product dat onder het handwerk valt. Het is een typisch westers modeverschijnsel. Door de jaren heen ontstonden er vele variaties en soorten. Het is nog steeds een zeer geliefd materiaal door de unieke uitstraling en wordt tegenwoordig veel verwerkt in exclusieve bruidsjaponnen.

Een afspraak maken

Als u naar onze mooie collectie exclusieve trouwjurken wilt komen kijken stellen we het op prijs als u even belt om een afspraak te maken. Wij willen namelijk alle tijd nemen om voor u de mooiste bruidsjapon uit te zoeken. U gaat ongetwijfeld slagen in uw zoektocht naar de bruidsjurk van uw dromen en wij helpen u hier graag bij. Wij maken ook ú graag wegwijs in onze exclusieve trouwmode winkel en zullen u met raad en daad terzijde staan. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij u deskundig kunnen adviseren.

Belt u ons maar eens op voor het maken van een afspraak. Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag. Als wij met een klant bezig zijn, kunt u onze voicemail inspreken. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug. Onze centrale ligging in Oosterhout, provincie Gelderland , en vlakbij Nijmegen en Arnhem zorgt ervoor dat wij vanuit Beuningen, Elst maar ook Wijchen en Tiel makkelijk bereikbaar zijn. Ook ontvangen wij vaak bruidjes uit Oss, Boxmeer en Doetinchem in onze bruidswinkel. Wij hopen u snel te mogen ontvangen in onze bruidswinkel met exclusieve bruidsjaponnen voor jong én oud.

Trouwjurk huren

Ondanks dat onze trouwjurken zeer betaalbaar zijn, krijgen we vaak de vraag van aanstaande bruidjes of ze de bruidsjurk ook kunnen huren. Een heel begrijpelijke vraag omdat een trouwjurk, normaal gesproken, maar 1 keer gedragen wordt. Wij hebben ingespeeld op deze vraag en inmiddels hebben we diverse verschillende trouwjurken in de verhuur en dat uiteraard in diverse maten. Iedere bruid heeft immers een eigen smaak en maat. Bezoekt u onze winkel maar eens en overtuig uzelf van de voordelen van het huren van een mooie trouwjurk.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Trouwen

Exclusieve champagne ivoor trouwjurkZeer exclusieve trouwjurk