Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Betaalbare bruidsmodeBohemian trouwjurkenBruidsaccessoiresBruidsmodewinkelExclusieve trouwmodeMix & match trouwjurkModerne trouwkledingRomantische bruidsjaponnenStrapless jurkenTrouwjurken op maatTrouwjurk in een grote maat

Oosterhout

Wijchen

Tiel

Nijmegen

Elst

Beuningen

Arnhem
Veenendaal
Zevenaar
Apeldoorn
Wageningen
Oss
Boxmeer
Doetinchem
Gelderland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Bruidsmode Chantal, Oosterhout (Gelderland)

In onze eigentijdse bruidswinkel in Oosterhout bij Nijmegen vindt u de mooiste strapless trouwjurken

Het eerste waar u natuurlijk aan denkt als u ten huwelijk wordt gevraagd is wellicht de bruidsjurk. Tegenwoordig zijn strapless jurken weer helemaal in de mode. In onze bruidswinkel in Oosterhout, vlakbij Nijmegen en Arnhem, vindt u dan ook een groot assortiment aan strapless bruidsjaponnen. Al veel bruidjes uit Beuningen, Elst, Tiel, Wijchen, Veenendaal, Zevenaar en Apeldoorn zijn u al voorgegaan. Als u een keuze heeft gemaakt uit één van onze prachtige trouwjurken kan onze coupeuse deze geheel passend voor u maken.

Een open mind

Misschien heeft u een goed idee van wat u wel of niet wilt, maar toch adviseren wij u om u te oriënteren met een open mind. Het kan zijn dat de trouwjurk waarvan u al jaren geleden had gedacht dat het ‘de’ jurk was, helemaal niet meer bij u past. Uw huwelijksdag is wellicht de dag waar u al jarenlang van droomt en u wilt dat alles tot in de puntjes is geregeld. Het lijkt vaak allemaal zo geregeld, maar er komt nog heel wat kijken bij het organiseren van één van de belangrijkste dagen van uw leven.

Voor de aanstaande bruid is eigenlijk de jurk het allerbelangrijkste. Door het dragen van één van onze strapless bruidsjaponnen steelt u zeker de show op deze bijzondere dag. Het uitzoeken van een geschikte trouwjurk kunt u alleen gaan doen of samen met een vriend of vriendin. U kunt ook uw ouders of schoonouders meenemen om samen uw jurk te gaan kopen. Wel moet het uw keuze zijn, want u moet zich er comfortabel in voelen en er honderd procent zeker van zijn dat dit uw droomjurk is.

Goedkope strapless bruidsjurken

Wij nodigen u uit om eens met ons een afspraak te maken. U zult onder de indruk zijn van onder andere onze strapless bruidsjurken, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor een ander model. Vrouwenlichamen verschillen erg van elkaar en vooral bij een bruidsjurk is het belangrijk goed te weten wat voor een type figuur u hebt, zodat u een jurk vindt die uw sterke kanten benadrukt en de minder sterke punten camoufleert. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u hierin goed adviseren.

U vindt bij ons strapless jurken in de warmste kleuren en in verschillende stijlen, zodat er vast een jurk bij zit die u geweldig vindt. Ivoor is nog steeds een veel gekozen kleur en wij hebben dan ook de laatste trendy modellen in onze bruidszaak in Oosterhout. Wij vinden dat trouwjurken voor iedereen betaalbaar moeten zijn en hebben daarom bruidsjurken in iedere prijsklasse. Wij laten u graag zien dat onze jurken niet alleen mooi zijn, maar ook bestemd zijn voor mensen die wat minder te besteden hebben.

Lage prijzen

Onze prijzen kunnen wij laag houden, omdat wij minder vaste kosten hebben. Zo hebben wij geen enorm grote bruidswinkel en doordat wij uitsluitend op afspraak werken, kunnen wij behoorlijk besparen op personeelskosten. Daarnaast werken wij samen met een grote bruidsmodezaak in Nederland, zodat wij bijvoorbeeld strapless trouwjurken slim kunnen inkopen en met hoge kortingen kunnen verkopen.

Wij staan voor u klaar om alle ins en outs op het gebied van bruidsmode en accessoires te laten zien en beleven. Zo bent u er zeker van dat lingerie, bruidsschoenen en bruidssieraden als een passend geheel bij uw bruidsjurk passen. Bent u nieuwsgierig geworden wat wij allemaal te bieden hebben en wilt u onze strapless bruidsjurken eens met eigen ogen bewonderen? Aarzel dan niet en maak nu een afspraak met ons. Op onze website vindt u onze contactgegevens. Door onze centrale ligging in Oosterhout zijn wij makkelijk te bereiken voor de aanstaande bruidjes vanuit Arnhem, Nijmegen, Beuningen maar ook vanuit Elst, Tiel, Wageningen, Oss en Doetinchem is het eenvoudig om bij ons te komen.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Hindoehuwelijk

Bruid met strapless brede trouwjurkStrapless trouwjurk