Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Betaalbare bruidsmodeBohemian trouwjurkenBruidsaccessoiresBruidsmodewinkelExclusieve trouwmodeMix & match trouwjurkModerne trouwkledingRomantische bruidsjaponnenStrapless jurkenTrouwjurken op maatTrouwjurk in een grote maat

Oosterhout

Wijchen

Tiel

Nijmegen

Elst

Beuningen

Arnhem
Veenendaal
Zevenaar
Apeldoorn
Wageningen
Oss
Boxmeer
Doetinchem
Gelderland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Bruidsmode Chantal, Oosterhout (Gelderland)

U bent bij ons aan het juiste adres voor gekleurde bruidsjaponnen met bijpassende bruidsaccessoires

Accessoires voor bruiden en trouwjurken

Tegenwoordig kiezen moderne bruiden steeds vaker voor gekleurde bruidsjaponnen met bijpassende trendy bruidsaccessoires. In onze bruidswinkel in Oosterhout - Nijmegen, vlakbij Beuningen en Elst helpen wij u hierbij graag. U kunt rekenen op professioneel advies, persoonlijke aandacht en een informele sfeer. Wij werken uitsluitend op afspraak zodat wij voor u ruim te tijd kunnen nemen., Neemt u de proef maar eens op de som en belt u ons. Onder het genot van een kopje koffie laten wij u graag onze ruime collectie in prachtige ivoor kleuren, maar ook gekleurde trouwjurken zien.

Een rode of zwarte trouwjurk

U zult uw aanstaande echtgenoot en gasten verbazen wanneer u kiest voor één van onze mooi gekleurde bruidsjaponnen. Zo staat rood voor liefde en hartstocht en zwart voor mystiek. Wanneer u een wat bleke huid hebt, dan passen roodkleurige tinten of pasteltinten het beste bij u. U staat op zo´n dag sowieso al in het middelpunt, maar u mag best ook de mooiste aanwezige zijn.

De meeste bruidsparen stemmen hun kleding op elkaar af, zodat zij tijdens hun bruiloft er als een geheel uitzien. Het mooiste is dan ook om de kleuren van uw jurk in het pak van uw aanstaande man terug te laten komen. Vaak wordt dezelfde kleur overhemd of gilet gedragen, maar dit kan ook een bijzondere dasspeld, pochet of mooie manchetknopen zijn.

Bruidsaccessoires

Bruidsaccessoires zijn eigenlijk net zo belangrijk als de jurk. Met verschillende soorten bruidsaccessoires kunt u uw droomjurk nog meer een eigen touch geven. Denkt u maar eens aan de bruidsschoenen, bruidssieraden of bruidslingerie. Ondersteunende lingerie kan uw jurk nog beter laten uitkomen. U mag verwachten dat bruidslingerie een goede ondersteuning biedt voor uw buste en tevens oneffenheden tot maximale mogelijkheden wegwerkt.

Kousenbanden vallen ook onder de categorie bruidslingerie. Dit is een traditioneel kledingstuk en wordt aan het rechterbeen gedragen net iets boven de knie. Het is gebruikelijk dat door de echtgenoot `s avonds de kousenband wordt afgedaan en dat hij deze naar de mannelijke gasten gooit. Diegene die de kousenband vangt, is de volgende die gaat trouwen. De populariteit van dit gebruik neemt echter af. De hedendaagse bruid kan gebruik maken van kousen met een plakrand. Om de bruidsjurk soepel en elegant te laten vallen kunt gebruik maken van een hoepel. Hoepels hebben verschillende maten in de omtrek en deze kunt u bij ons huren voor maar 35,- Euro.

Trouwschoenen in vele soorten en maten

Bij gekleurde bruidsjaponnen worden meestal geen witte bruidsschoenen gedragen. Trouwschoenen voor dames zijn er in vele soorten en maten te vinden in onze winkel in Oosterhout, gelegen tussen Nijmegen en Arnhem in de provincie Gelderland. Trouwschoenen met een dunne hak zijn schitterend maar wegzakken met die dunne hak is toch wel weer wat minder. Zoek daarom altijd schoenen uit waarop u makkelijk loopt, want om aan het eind van de dag blaren op uw voeten te hebben is minder prettig. Het is altijd verstandig om uw trouwschoenen in te lopen.

Bij ons heeft u een dubbele kans van slagen, omdat wij samenwerken met een grote bruidsmodezaak in Gelderland. Als u in onze winkel namelijk niet kunt slagen, dan maken wij graag voor u een afspraak op de hoofdlocatie waar wel meer dan vierhonderd gekleurde en witte trouwjurken hangen. Zo hebben wij al veel aanstaande bruiden vanuit Beuningen en Zevenaar, maar ook vanuit Tiel, Elst, Veenendaal, Wageningen,Oss en zelfs vanuit Apeldoorn, Doetinchem en Boxmeer kunnen doorverwijzen. Gaat u binnenkort trouwen, maakt u dan eens vrijblijvend met ons een afspraak. Wij ontvangen u graag in onze winkel in Oosterhout, vlakbij Nijmegen en Arnhem. De informele sfeer en onze persoonlijke aandacht zullen u snel op uw gemak stellen, waarna u ontspannen aan uw zoektocht naar de perfect jurk kunt beginnen. Surft u maar snel naar onze website voor de contactgegevens.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Accessoire

Bruid draagt sieraden als accessoires bij haar trouwjurkEen bruid met prachtige bruidsaccessoires