Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
Betaalbare bruidsmodeBohemian trouwjurkenBruidsaccessoiresBruidsmodewinkelExclusieve trouwmodeMix & match trouwjurkModerne trouwkledingRomantische bruidsjaponnenStrapless jurkenTrouwjurken op maatTrouwjurk in een grote maat

Oosterhout

Wijchen

Tiel

Nijmegen

Elst

Beuningen

Arnhem
Veenendaal
Zevenaar
Apeldoorn
Wageningen
Oss
Boxmeer
Doetinchem
Gelderland
AdvertorialAanmelden & adverteren

Bruidsmode Chantal, Oosterhout (Gelderland)

Met onze ruime collectie aan romantische bruidsjaponnen maken wij uw keus eenvoudiger

Romantische bruidsjapon

Verlangen en fantasie staan in de romantiek centraal. Trouwen betekent voor veel vrouwen, maar ook mannen een dag vol met romantiek. U droomt ervan om spetterend uw eerste dans te openen tijdens uw huwelijksfeest en dit doet u door één van onze romantische bruidsjaponnen te dragen. Onze ruime collectie trouwjurken biedt voor iedere bruidje een ruime keus in verschillende stoffen zoals zijde gecombineerd met kant. Deze stof zorgt voor een feestelijke uitstraling. Kijkt u op onze website maar eens naar enkele voorbeelden. U kunt natuurlijk ook direct een afspraak maken en onze bruidswinkel bezoeken in het mooie Oosterhout, Provincie Gelderland, en vlakbij Arnhem en Nijmegen.

Ruime keus in trouwjurken

Wanneer u binnenkort gaat trouwen, dan moet u zeker eens een kijkje komen nemen in onze bruidswinkel in Oosterhout, want wij hebben naast een ruime keus aan romantische bruidsjaponnen ook een speciale outlet afdeling voor bruidjes die een wat goedkopere trouwjurk willen kopen. Wij hebben in de loop der jaren al veel bruiden mogen ontvangen uit de omgeving van Oosterhout, zoals Arnhem en Nijmegen. Maar ook vanuit Wijchen, Tiel, Elst, Veenendaal, Zevenaar en Apeldoorn weet men intussen de weg naar onze moderne en betaalbare bruidswinkel te vinden.

Een huwelijksdag staat altijd in het teken van de romantiek. De kleding speelt daarbij een belangrijk rol, want alle ogen zijn op u gericht. Vrouwen zijn over het algemeen wat romantischer ingesteld dan mannen. Ze hechten meer waarde aan kleine attenties en letten op details. Zeker als het gaat om het uitzoeken van een geschikte trouwjurk. Met deze focus op details kiezen we ook onze ruime collectie bruidsjaponnen uit die we voeren in onze bruidsmodezaak.

Er zijn veel sites op het internet te vinden met foto´s van trouwjurken, maar feit is dat u romantische bruidsjaponnen nu eenmaal niet van een foto kunt kiezen. De kleine details op een foto op uw beeldscherm zijn vaak niet zichtbaar. Daar komt nog bij dat u een jurk wel erg mooi kunt vinden, maar dat deze geheel niet past bij uw figuur. Het passen van een jurk is daarom een essentieel onderdeel.

Uw mooiste lichaamsdelen accentueren

We kunnen vrouwelijke figuren eigenlijk onderverdelen in vier soorten: de appel, de zandloper, de peer en de plank. Door uw lichaam goed te kennen kunt u met een aantal slimme trucjes uw mooiste delen naar voren laten komen. Wij geven u natuurlijk graag advies, zodat u er op de belangrijkste dag van uw leven mooi en verzorgd uitziet.

De meeste Nederlandse vrouwen hebben een peerfiguur. Uw bovenlichaam is dan smaller dan het onderlichaam. Hebt u wat stevigere bovenbenen, dan staan wijd uitlopende lange trouwjurken het mooist, want hierdoor lijken u benen langer en slanker. Een bruid is niet compleet zonder haar trouwjurk, maar vergeet vooral ook de accessoires niet, want die maken het totaalplaatje compleet zoals trouwschoenen. Het dragen van hakken zorgt tevens voor langere en slankere benen. Wij kunnen u een complete trouwoutfit bieden met bijbehorende bruidsaccessoires.

Trouwjurk van brokaat of satijn

Wilt u er uit zien als een echte prinses? Dan kunt u kiezen voor trouwjurk van brokaat of satijn. Satijn gemaakt van echte zijde is het mooist, maar satijn kan ook worden gemaakt van polyester, acetaat, katoen, viscose en natuurlijk een gedeelte van satijn. Satijn is zowel sterk als elastisch. Daarnaast neemt de stof veel vocht op, zonder dat de stof zelf vochtig aanvoelt op uw huid. Wel praktisch op zo´n spannende dag, waarbij de zenuwen door uw lichaam gieren en het klamme zweet u regelmatig uitbreekt. Als u dan ook nog voor een mooie bruidssluier en een schitterende tiara of sprankelende diadeem kiest is het sprookjeseffect natuurlijk weergaloos.

Voor het passen maken we graag even een afspraak met u, zodat we echt de tijd voor u hebben. We bespreken de stijlen die u aanspreken en natuurlijk past u de trouwjurk die u mooi vindt. Maakt u maar eens een afspraak, u zult verrast zijn over onze uitgebreide service. Het is niet voor niets dat veel bruidjes ons weten te vinden uit plaatsen als Wageningen, Oss, Boxmeer en Doetinchem. Zij rijden graag een stukje om voor onze kwaliteit en goede service. Onze telefonische gegevens vindt u uiteraard op onze website.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Romantisch

Romantische trouwjaponMGNY prinsessen trouwjapon