Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
GedenkstenenGrafmonumentenGrafzerkenGranieten grafstenenLasergravuresLeistenen gravenMaatwerk grafmonumentNatuursteen specialistUrnen

Schijndel

Noord-Brabant

Den Bosch

Berlicum

Boxtel

Nijnsel

Nuland
ยดs Hertogenbosch
AdvertorialAanmelden & adverteren

Jos van Kasteren Natuursteen, Schijndel (Noord-Brabant)

Zelfs een leistenen gedenksteen kunt u bij ons bestellen

Als u op zoek bent naar een grafsteen van natuursteen, maar u wilt graag en wat meer robuuste uitstraling, dan zijn leistenen gedenkstenen een unieke oplossing, Wij leveren deze in vele maten en uitvoeringen. Ons bedrijf in Schijndel bestaat al bijna dertig jaar en in al die tijd hebben wij veel ervaring en uitgebreide kennis van natuursteen en alle producten die daar mee te maken hebben opgebouwd. Referenties zijn bij ons op aanvraag beschikbaar, zodat u weet dat uw opdracht bij ons in goede handen is. Om een eerste indruk te krijgen verwijzen wij u graag naar onze website en wilt u graag een persoonlijke afspraak, mail of bel dan even.

Duurzame gedenkstenen

Natuurstenen gedenkstenen van leisteen zijn duurzaam. Leisteen wordt in de natuur gevormd door de metamorfose van kleirijk sediment, zoals schalie of kleisteen. Het is een robuust en kwalitatief hoog materiaal en dat is de reden waarom wij hier soms gedenkstenen van maken.

Wij staan voor kwaliteit en dit zult u terugzien in de grafstenen die wij vervaardigen van natuursteen zoals leisteen, marmer, hardsteen of graniet voor graven in de provincie Noord-Brabant. Weet u nog niet goed wat u wilt, dan kunt u een kijkje nemen in onze showroom in Schijndel. Daar treft u de meest uiteenlopende modellen aan.

Op maat leveren

U kunt zelf het materiaal uitzoeken, het lettertype, de tekst die op het gedenkteken moet komen of symbolen en figuren die u er op wilt hebben. Vaak wordt ons gevraagd of een grafsteen van natuursteen voor op een graf niet vreselijk duur is. Daarbij wordt dan in eerste instantie gedacht aan de werkuren die het kost om de steen zo te bewerken, dat hij volledig aan de wensen van de nabestaanden beantwoordt. De kosten voor een grafsteen van natuursteen proberen wij zo laag mogelijk te houden, door alles in eigen huis te regelen. Zo kunnen wij grafstenen van natuursteen precies op maat leveren. Tevens hebben wij de beschikking over een uniek rupskraantje om deze grafstenen vakkundig en snel te kunnen plaatsen.

Ons bedrijf bestaat nu al bijna dertig jaar en wij hebben inmiddels al voor ontelbare klanten een gedenkteken verzorgd. Een modern gedenkteken op een graf in bijvoorbeeld Den Bosch of Eindhoven is voor ons aan de orde van de dag. Onze werkzaamheden worden door onze klanten in geheel Noord-Brabant op prijs gesteld en wij hopen natuurlijk dat wij ook aan al uw wensen kunnen voldoen.

Troost vinden

Het overlijden van een geliefde kan een ingrijpende gebeurtenis zijn. Uw geliefde is overleden, maar de liefde blijft. Dit kan zijn een familielid, uw partner of in het ergste geval uw kind. Het rouwproces na het overlijden van een kind is intenser en duurt vaak veel langer dan het rouwproces bij het overlijden van andere dierbaren. Een graf is dan vaak de plek waar ouders heen gaan om troost te vinden.

Wij houden rekening met alle persoonlijke omstandigheden met respect voor de overledene. Uw wensen staan bij ons voorop. Wilt u langskomen in onze showroom dan is dit mogelijk tijdens kantooruren. Het adres en contactinformatie kunt u vinden op onze website. Mocht u eerst telefonisch contact met ons willen opnemen, dan is dit ook mogelijk. Wij staan u graag te woord en voorzien u van eerlijk en betrouwbaar advies. Surft u maar eens naar onze website om te zien wat wij allemaal te bieden hebben.

Ervaringen van onze klanten

De ervaringen van onze klanten hebben ons geleerd dat onze klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en service erg worden gewaardeerd. Onderstaand een beperkte opsomming waar onze klanten vandaan komen:

 • Den Dungen
 • Erp
 • Heeswijk-Dinther
 • Keldonk
 • Liempde
 • Middelrode
 • Nistelrode
 • Olland
 • Sint-Michielsgestel
 • Sint-Oedenrode
 • Veghel
 • Vught
 • Zijtaart

U kunt ons vanzelfsprekend altijd naar referenties vragen.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Leisteen

Gedenksteen van leisteen? Voor een bijzondere gedenksteen bent u bij Jos van Kasteren aan het juiste adresSpeciale gedenksteen van bijvoorbeeld leisteen? Bezoek ons website maar eens of maar direct een afspraak.Leistenen gedenkstenen? Wij zijn de specialist in grafstenen van natuursteen