Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
GedenkstenenGrafmonumentenGrafzerkenGranieten grafstenenLasergravuresLeistenen gravenMaatwerk grafmonumentNatuursteen specialistUrnen

Schijndel

Noord-Brabant

Den Bosch

Berlicum

Boxtel

Nijnsel

Nuland
´s Hertogenbosch
AdvertorialAanmelden & adverteren

Jos van Kasteren Natuursteen, Schijndel (Noord-Brabant)

Wij maken de meest bijzondere grafzerken van natuursteen

Om het graf te markeren van iemand die u lief was, kunt u kiezen voor een grafzerk van natuursteen. Een grafzerk is stijlvol en krachtig en door een foto of tekening krijgt het een persoonlijke uitstraling. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de plaatsing op de begraafplaats in onder andere Den Bosch of Eindhoven regelen wij alles voor u. Komt u maar eens kijken in onze showroom in Schijndel.

Exclusieve natuurstenen grafzerken

Een dierbare is overleden en u wilt een exclusieve grafzerk op het graf laten plaatsen. Een bedrijf dat luistert naar uw wensen is hierbij erg belangrijk. Ons bedrijf in Schijndel is zo’n bedrijf en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u een exclusieve grafzerk van natuursteen leveren, geheel op maat.

Grafzerken zijn liggende grafmonumenten in de vorm van een grote, meestal rechthoekige plaat en zijn geliefd omdat deze vrijwel onderhoudsvrij zijn. Bij het vervaardigen van klassieke of moderne grafzerken van natuursteen wordt gebruik gemaakt van oude technieken zoals deze vroeger werden toegepast, maar ook van moderne technieken zoals geavanceerde apparatuur en computergestuurde machines. Alles stellen wij in het werk om aan uw wensen voldoen. U kunt met ons overleggen welk lettertype, kleuren en vormen u verwerkt wilt hebben op uw natuurstenen grafzerk.

Grafzerk van graniet of leisteen

Er zijn veel soorten natuursteen waar u een keuze uit kunt maken. De schoonheid van natuursteen is ons geschonken door de aarde en de voorraad is haast onuitputtelijk. Het ontstaan van natuursteen is miljoenen jaren geleden al begonnen en is er in vele soorten. Graniet is tegenwoordig een veel gekozen soort, omdat het duurzaam is en verkrijgbaar in een grote variatie van soorten en kleuren. In onze werkplaats gebruiken wij echter ook marmer, leisteen en hardsteen.

In onze showroom in Schijndel kunt u zich ongestoord oriënteren en ideeën opdoen, omdat dit voor u natuurlijk ook een onbekend proces is. Een gedegen advies is hierbij natuurlijk altijd prettig. Een grafzerk is een belangrijk deel van een blijvende herinnering aan uw dierbare en u heeft waarschijnlijk bepaalde eisen waar de grafzerk aan dient te voldoen. Deze wensen kunt u aangeven, waarna wij samen met u de natuurstenen grafzerken zoeken die het beste aan uw wensen voldoen. Tevens hebben wij de beschikking over een uniek rupskraantje om deze grafzerken vakkundig en snel te kunnen plaatsen. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij voldoen aan uw wensen zoals u dit in gedachten heeft.

Accessoires

Daarnaast verkopen wij ook accessoires die bij een natuurstenen grafzerk passen. Het bijzondere aan accessoires is dat deze zeer persoonlijk zijn. Onze accessoires geven vorm aan emoties en gevoelens die bij de overleden dierbare horen. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld bloembakken, vazen, lampen, gelaserde gravures in steen, glas of plexiglas of lieve versieringen. Op onze website treft u een aantal voorbeelden aan, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden.

Wij zijn voor vragen telefonisch bereikbaar tijdens kantoortijden. We geven u met veel plezier informatie over onze producten. U kunt ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom in Schijndel. Hier staan wij voor u klaar om u te helpen bij het uitzoeken van mooie natuurstenen grafzerken en wij plaatsen deze in de hele provincie Noord-Brabant.

Ervaringen van onze klanten

De ervaringen van onze klanten hebben ons geleerd dat onze klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en service erg worden gewaardeerd. Onderstaand een beperkte opsomming waar onze klanten vandaan komen:

 • Den Dungen
 • Erp
 • Heeswijk Dinther
 • Keldonk
 • Liempde
 • Middelrode
 • Nistelrode
 • Olland
 • Sint-Michielsgestel
 • Sint-Oedenrode
 • Veghel
 • Vught
 • Zijtaart

U kunt ons vanzelfsprekend altijd naar referenties vragen.

Ook interessant:

http://www.encyclo.nl/begrip/grafzerk

Voor een grafzerk van leisteen bent u bij Jos van Kasteren aan het juiste adres.Leistenen grafzerken, Jos van Kasteren uit Schijndel is de natuursteen specialist van Brabant.Leisteen of een andere natuursteen soort, voor een grafzerk op maat bent u bij Jos van Kasteren aan het juiste adres.