Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
GedenkstenenGrafmonumentenGrafzerkenGranieten grafstenenLasergravuresLeistenen gravenMaatwerk grafmonumentNatuursteen specialistUrnen

Schijndel

Noord-Brabant

Den Bosch

Berlicum

Boxtel

Nijnsel

Nuland
´s Hertogenbosch
AdvertorialAanmelden & adverteren

Jos van Kasteren Natuursteen, Schijndel (Noord-Brabant)

Wij zijn het adres in Noord-Brabant zelfs als het gaat om een leistenen grafsteen of grafzerk

Leisteen is een echt natuurproduct en valt daarom onder de noemer natuursteen. Het ondergaat in de natuur een transformatie door kleirijk sediment, zoals schalie of kleisteen. Dit product is erg geschikt om grafstenen en grafzerken van te maken en het geeft een bijzondere uitstraling. Als natuursteenspecialist in Schijndel bieden wij veel mogelijkheden aan, waarbij uw persoonlijke voorkeuren voorop staan. Neemt u maar eens contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Een afspraak met ons verplicht u tot niets, maar het biedt u wel de mogelijkheid om kennis te maken met een organisatie die al bijna dertig jaar leistenen producten voor graven maakt.

Duurzaam natuursteenproduct

Het ontstaan van leisteen kent een lange geschiedenis. Het is klei wat in de loop van vele miljoenen jaren wordt omgevormd tot leisteen. Een mooi en duurzaam natuursteenproduct en wij gebruiken het om grafzerken en andere grafstenen van te maken. Als regionale natuursteenspecialist in Noord-Brabant hebben wij heel bewust gekozen om te werken met natuursteenproducten zoals leisteen, hardsteen, marmer en graniet. Natuursteen kent namelijk een breed toepassingsgebied en heeft een populariteit die het dankt aan zijn uitstraling, duurzaamheid en unieke vorm.

Voor uw overleden dierbare wilt u niet alleen de mooiste grafsteen maar ook de meest exclusieve. Dit kan bij ons, want wij maken grafstenen geheel naar wens. De wensen van onze klanten staan bij ons voorop. U schakelt niet voor niets een specialist in, u wilt iets bijzonders en dit maken wij graag voor u. Wij leveren de mooiste en meest gedenkwaardige grafstenen. In onze showroom in Schijndel kunt u zien hoe wij te werk gaan en hoe wij bijvoorbeeld leistenen grafzerken voor graven kunnen leveren. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar ook nog eens duurzaam en bijna onderhoudsvrij.

Oud ambachtswerk

Ons vak heeft zich in de loop der jaren sterk ontwikkeld en deze ontwikkeling blijft doorgaan. Natuurlijk maken wij gebruik van wat de techniek ons te bieden heeft, maar het oude ambachtswerk is nog steeds aanwezig. Wij werken met de beste materialen en kunnen vrijwel ieder ontwerp laten omzetten in een tijdloos en stijlvol product. Natuursteen is een inspirerend materiaal en wordt door veel steenhouwers gebruikt. Het is een verzamelnaam, want er bestaan duizenden soorten steen. Leisteen is daar één van en het grote voordeel is dat dit soort weerbestendig is. Het is een mooi en tijdloos natuurproduct. Tekenen van evolutionaire bewegingen die miljoenen jaren teruggaan. Door de wisselende omstandigheden bij het ontstaan ervan is geen steen hetzelfde, ieder product is uniek.

Unieke grafstenen

Onze grafstenen zijn ook uniek door de persoonlijke aandacht die wij hier aan schenken. Wij luisteren naar uw wensen en onze service is ongekend, want wij beseffen de waarde van een goede begeleiding, helemaal als het gaat om uitzoeken van een grafsteen. Met één voet in het verleden en onze ogen op de toekomst gericht, is ons bedrijf de enige juiste keuze als u zoekt naar kwaliteit en duurzaamheid.

Een aantal modellen hebben wij opgesteld in onze showroom in Schijndel. U bent van harte welkom als u eens een kijkje wilt komen nemen. Een bezoekje aan ons is uiteraard vrijblijvend. Op deze manier kunt u zich een idee vormen wat de mogelijkheden zijn op dit gebied en heeft u vragen dan beantwoorden wij deze graag. Wij verzorgen het gehele traject tot en met de plaatsing van een grafsteen op het graf in de provincie Noord-Brabant in onder andere de plaatsen Den Bosch en Eindhoven. Tevens hebben wij de beschikking over een uniek rupskraantje om deze grafstenen vakkundig en snel te kunnen plaatsen. Hoe wij precies te werk gaan vertellen wij graag persoonlijk aan u. Onze openingstijden vindt u op onze website.

Ervaringen van onze klanten

De ervaringen van onze klanten hebben ons geleerd dat onze klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en service erg worden gewaardeerd. Onderstaand een beperkte opsomming waar onze klanten vandaan komen:

 • Den Dungen
 • Erp
 • Heeswijk Dinther
 • Keldonk
 • Liempde
 • Middelrode
 • Nistelrode
 • Olland
 • Sint-Michielsgestel
 • Sint-Oedenrode
 • Veghel
 • Vught
 • Zijtaart

U kunt ons vanzelfsprekend altijd naar referenties vragen.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Schalie_(gesteente)

Leistenen grafstenen zijn net iets robuuster dan uitvoeringen van graniet. In Schijndel is de specialist gevestigd die u op alle gebieden verder kan helpen.Of u nu op zoek bent naar een leistenen grafsteen of een andere natuursteen soort, Jos van Kasten uit Noord-Brabant staat voor u klaar. Kijkt u toch eens op de website.In de regio Eindhoven is het bedrijf voor grafzerken toch echt Jos van Kasteren. Wilt u een grafzerk van leisteen, graniet of heeft u iets anders voor ogen, dit bedrijf helpt u graag en goed verder.