Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
GedenkstenenGrafmonumentenGrafzerkenGranieten grafstenenLasergravuresLeistenen gravenMaatwerk grafmonumentNatuursteen specialistUrnen

Schijndel

Noord-Brabant

Den Bosch

Berlicum

Boxtel

Nijnsel

Nuland
´s Hertogenbosch
AdvertorialAanmelden & adverteren

Jos van Kasteren Natuursteen, Schijndel (Noord-Brabant)

Voor een granieten of zelfs leistenen grafmonument bent u bij ons bedrijf in Schijndel aan het juiste adres

Op het gebied van granieten of zelfs leistenen grafmonumenten is er bij ons bedrijf in Schijndel veel mogelijk. In ons bijna dertigjarig bestaan, zijn wij een expert geworden als het gaat om producten van natuursteen. Eén van onze grootste krachten is het goed luisteren naar u als klant en het omzetten van uw wensen naar een eindproduct. Ons werkgebied is van Den Bosch tot aan Eindhoven en binnen Noord-Brabant zijn wij een gevestigde naam. Langs deze weg nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke afspraak zodat u zelf kunt ervaren dat wij een specialist zijn waar u van op aan kunt.

Leveren van maatwerk

Bij ons kunt u allerlei soorten grafmonumenten van natuursteen verkrijgen en wij leveren uitsluitend maatwerk. Natuursteen wordt onderverdeeld in verschillende soorten met elk hun specifieke eigenschappen. Uiteraard hebben wij voorbeelden in onze showroom staan, maar een granieten en zelfs leistenen grafmonument kunnen wij voor u op maat maken. Het maatwerk dat wij leveren en onze goede service hebben er toe geleid dat veel mensen een grafmonument bij ons bedrijf in Schijndel kopen.

Wanneer u naast de gegevens van de overledene ook nog een persoonlijke tekst op het grafmonument wilt hebben, dan is dit uiteraard mogelijk. U geeft uw wensen aan en wij zullen er alles aan doen om het monument helemaal naar uw wensen te vervaardigen. Wij werken professioneel en discreet en uw opdracht zal bij ons in goede handen zijn. Wij denken met u mee en laten u graag de mogelijkheden zien waar u voor kunt kiezen.

Budget

Wanneer u uw wensen aanpast aan uw budget kunt u de aanschaf van een grafmonument goedkoper maken. Zo kunt u ook kiezen uit diverse materialen. Sommige materialen zijn duurder dan andere materialen, omdat ze meer werk met zich meebrengen bij het vervaardigen van een grafmonument. Wij adviseren u graag hierover en dan kunt u zelf uw keuze maken.

Onze kernactiviteit is weliswaar het ontwerpen van grafmonumenten of gedenkstenen, maar natuurlijk kunt u ook bijpassende accessoires bij ons kopen. U kunt dan denken aan bloembakken, vazen, versieringen of gelaserde gravures in steen, glas of plexiglas om een geheel helemaal af te maken. Met lasergraveren kan met behulp van een bijzondere lasertechniek een foto of figuur in glas of natuursteen worden gelaserd en kunnen het geheel helemaal naar uw wens maken.

Kennismaken

Een keuze maken is al moeilijk genoeg. Op onze website kunt u kennismaken met ons bedrijf en met onze producten. Natuurlijk kunt u het beste een bezoek brengen aan onze showroom in Schijndel waar wij tal van modellen voor u hebben klaar staan. Van te voren maken wij afspraken met u over de kosten, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Wilt u van ons een aantal referenties, dan is dit geen enkel probleem.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. Iedere werkdag zijn wij geopend, ook op zaterdag. Een routebeschrijving en onze openingstijden vindt u op onze website. Wilt u eerst telefonisch contact, belt u ons dan gerust. U krijgt bij ons een eerlijk en betrouwbaar antwoord.

Ervaringen van onze klanten

De ervaringen van onze klanten hebben ons geleerd dat onze klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en service erg worden gewaardeerd. Onderstaand een beperkte opsomming waar onze klanten vandaan komen:

 • Den Dungen
 • Erp
 • Heeswijk Dinther
 • Keldonk
 • Liempde
 • Middelrode
 • Nistelrode
 • Olland
 • Sint-Michielsgestel
 • Sint-Oedenrode
 • Veghel
 • Vught
 • Zijtaart

U kunt ons vanzelfsprekend altijd naar referenties vragen.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Grafkelder_van_Oranje-Nassau

Voor leistenen en granieten grafmonumenten gaat u natuurlijk naar Jos van Kasteren uit Schijndel, Noord-Brabant.Op de website van de natuursteen specialist uit de omgeving van Den Bosch treft u scherp geprijste grafmonumenten aan. Zowel de granieten als leistenen graven zijn van de hoogste kwaliteit.De specialist in granieten en leistenen grafmonumenten van Eindhoven en omgeving heet natuurlijk Jos van Kasteren. Kijkt u maar eens op de website.