Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
GedenkstenenGrafmonumentenGrafzerkenGranieten grafstenenLasergravuresLeistenen gravenMaatwerk grafmonumentNatuursteen specialistUrnen

Schijndel

Noord-Brabant

Den Bosch

Berlicum

Boxtel

Nijnsel

Nuland
´s Hertogenbosch
AdvertorialAanmelden & adverteren

Jos van Kasteren Natuursteen, Schijndel (Noord-Brabant)

Een grafmonument van natuursteen zorgt voor een waardig afscheid

Wij kunnen grafmonumenten van natuursteen op maat leveren. Ons bedrijf bestaat al bijna dertig jaar en wij mogen ons dan ook wel specialist op dit gebied noemen. Wij werken met natuursteen producten zoals graniet, marmer, leisteen en hardsteen voor het maken van een natuurstenen grafmonument. In onze showroom in Schijndel kunt u een aantal exemplaren bewonderen. Wij leiden u graag rond, het enige wat u hoeft te doen is van tevoren even een afspraak maken.

Grafmonument van natuursteen

Iedereen die een persoonlijk verlies geleden heeft, heeft er veel voor over om iets moois en waardigs te laten maken. Een grafmonument van natuursteen is natuurlijk iets bijzonders. Maar er zijn grenzen aan wat iemand kan betalen en daar houden wij dan ook rekening mee. Voordat wij aan de slag maken wij met u vaste afspraken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Een grafmonument uitgevoerd in natuursteen is een symbool voor een blijvende herinnering. Ieder natuursteenproduct heeft specifieke eigenschappen en deze zorgen voor mogelijkheden, maar ook beperkingen. Zo wordt marmer veel gebruikt, maar voornamelijk wit marmer kan worden aangetast door zure regen. Er kan verkleuring optreden. Het Nederlandse klimaat vereist dat aan de toegepaste materialen hoge eisen worden gesteld en daar houden wij dan ook rekening mee als wij aan de slag gaan.

Uw wensen

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor graniet, want dit soort is goed bestand tegen de weersomstandigheden en blijft lang mooi. Graniet is een stollingsgesteente en dat wil zeggen dat het is gevormd door het ondergronds stollen van magma. Graniet komt in de hele wereld voor in allerlei soorten en kleuren. Wij geven u graag advies wat u het beste kunt gebruiken, afhankelijk van wat uw wensen zijn.

Het laten maken van een gedenksteen is een ingrijpende beslissing wat u een goed gevoel en rust moet geven. Wij bieden veel mogelijkheden qua details die van een natuurstenen grafmonument een persoonlijk grafmonument maken. Mede dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij u uitgebreid adviseren om een grafmonument van natuursteen helemaal volgens uw persoonlijke wensen te vervaardigen.

Persoonlijke noot

Op meerdere manieren is het mogelijk om een natuurstenen grafmonument van een extra persoonlijke noot te voorzien zoals gelaserde gravures in steen, glas of plexiglas. Bij het laseren wordt de foto of afbeelding als het ware ingebrand. Dit wordt meestal machinaal uitgevoerd. De gewenste foto of afbeelding wordt op deze wijze exact overgenomen op het grafmonument.

Veel mensen vinden troost door het bezoeken van het kerkhof waar hun dierbare begraven ligt. Hier wordt vaak getracht aanvaarding te vinden van het verlies. Een mooi grafmonument zorgt ervoor dat u een blijvende herinnering heeft en een plek waar u altijd even naar terug kunt gaan. Wilt u graag met ons kennis maken, maakt u dan eens een afspraak met ons.

Wij laten u graag zien hoe wij te werk gaan. In onze uitgebreide showroom kunt u een aantal natuurstenen grafmonumenten bezichtigen zoals uitvoeringen in leisteen, maar ook aanvullende mogelijkheden zoals ornamenten. Een prijsindicatie of offerte geven wij u direct mee, nadat we uw wensen hebben geïnventariseerd. Ons werkgebied is hoofdzakelijk in de provincie Noord-Brabant zoals de plaatsen Eindhoven en Den Bosch. Voor het snel en vakkundig plaatsen van grafmonumenten hebben wij de beschikking over een uniek rupskraantje. Onze openingstijden vindt u op onze website. Wij zijn ook op zaterdag geopend.

Ervaringen van onze klanten

De ervaringen van onze klanten hebben ons geleerd dat onze klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en service erg worden gewaardeerd. Onderstaand een beperkte opsomming waar onze klanten vandaan komen:

 • Den Dungen
 • Erp
 • Heeswijk Dinther
 • Keldonk
 • Liempde
 • Middelrode
 • Nistelrode
 • Olland
 • Sint-Michielsgestel
 • Sint-Oedenrode
 • Veghel
 • Vught
 • Zijtaart

U kunt ons vanzelfsprekend altijd naar referenties vragen.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Natuursteen

Leistenen grafmonumenten maken is één van onze specialiteiten. Contact opnemen is vanzelfsprekend vrijblijvend.Een grafmonument van leisteen heeft net dat beetje extra. Bezoek onze showroom toch eens!Grafmonumenten van leisteen of een andere natuursteen, bij ons treft u veel mogelijkheden aan