Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
GedenkstenenGrafmonumentenGrafzerkenGranieten grafstenenLasergravuresLeistenen gravenMaatwerk grafmonumentNatuursteen specialistUrnen

Schijndel

Noord-Brabant

Den Bosch

Berlicum

Boxtel

Nijnsel

Nuland
´s Hertogenbosch
AdvertorialAanmelden & adverteren

Jos van Kasteren Natuursteen, Schijndel (Noord-Brabant)

De mogelijkheden voor wat betreft lasergravures zijn bij ons erg groot

Ons bedrijf in Schijndel, vlakbij Den Bosch, is gespecialiseerd in lasergravures in steen, glas of plexiglas. Een lasergravure biedt de mogelijkheid om onderscheidend te zijn. Omdat het in veel gevallen gaat om afbeeldingen en of teksten die erg persoonlijk zijn, krijgt u van ons altijd vooraf een lay-out, zodat u goed kunt beoordelen of de betreffende afbeelding aan als uw wensen voldoet. Heeft u wensen op het gebied van lasergravures, neemt u dan eens contact met ons op. Een persoonlijke afspraak is vlot ingepland. Om alvast een indruk te krijgen wat de mogelijkheden zijn, verwijzen wij u graag naar onze moderne website.

De laatste eer bewijzen

Na de begrafenis zult u zich bezig gaan houden met een gedenkteken die vorm zal geven aan de laatste plek van uw overleden dierbare. De allerlaatste plek van uw dierbare zegt iets over hem of haar en er zijn verschillende manieren om dit tot uiting te brengen. Door rond te lopen op een begraafplaats kunt u soms een idee krijgen van de vele mogelijkheden, maar u kunt ook onze showroom in Schijndel eens komen bezoeken. Wij hebben hier verschillende modellen voor u klaar staan.

Wilt u iets bijzonders, dan is glas bijvoorbeeld een aantrekkelijk alternatief voor nabestaanden die de nagedachtenis willen eren met een grafmonument dat recht doet aan het unieke karakter van een dierbare. Glas is een prachtig materiaal dat emoties op een bijzondere en onvergelijkbare wijze kan uitbeelden. Door middel van een lasergravure wordt de gewenste tekst of foto door ons op het glas aangebracht. Onze moderne techniek maakt het mogelijk zeer gedetailleerde afbeeldingen op het glas over te brengen, bijvoorbeeld zwart/wit foto’s. Het is tevens mogelijk tekst in dikker glas aan te brengen, waardoor diepte en een driedimensionaal effect ontstaan. Indien u een foto wil laten lasergraveren en deze digitaal wil aanleveren dient de foto te voldoen aan bepaalde eisen die wij u graag vertellen.

Lasergravures op plexiglas

Wilt u iets heel speciaals, dan is plexiglas wellicht een mogelijkheid. Dit is duurzaam materiaal dat aan veel vormen en emoties uiting kan geven. U kunt het zo persoonlijk maken als u maar wilt. Niet alleen door de uiterlijke kenmerken van plexiglas, maar ook door vormen en kleuren kunnen stemmingen en emoties sierlijk worden vastgelegd. Indien wij vaststellen dat de kwaliteit van het aangeleverde materiaal niet toereikend is voor een perfecte lasergravure zullen wij u daar op voorhand over inlichten, zodat u alsnog kunt beslissen of de foto al dan niet gegraveerd dient te worden. Kwaliteit staat bij ons hoog in ons vaandel en dit zult u merken als u zaken met ons gaat doen.

Lasergravures toepassen

Lasergravures zijn niet meer uit onze branche weg te denken. De mogelijkheden zijn oneindig. De laatste jaren is er een zeer enorme groei geweest voor deze toepassing. Als ondernemer gaan wij natuurlijk met onze tijd mee en beschikken over de modernste middelen op dit gebied. In tegenstelling tot glas is plexiglas lichter, transparanter en kan niet versplinteren. Hierdoor wordt het laseren eenvoudiger. Eerst wordt uit grote platen vlakglas het basismodel voor het gedenkteken gesneden. Van recht tot rond of van hartvorm tot een hoekig model, vele vormen zijn denkbaar. Daarna worden de randen zorgvuldig afgewerkt. Met gebruikmaking van onze technieken ontstaat er een uniek glazen monument met geïnspireerde bewerkingen die de nagedachtenis van een dierbare onderstrepen.

Vanaf ontwerp tot en met de plaatsing voeren wij alles in eigen beheer uit. Dit verzekert een optimale kwaliteitsbewaking. Wij gebruiken kwalitatief zeer goede materialen. Ieder monument wordt gesteld op een degelijke fundering en wij plaatsen voornamelijk in de provincie Noord-Brabant zoals de plaatsen Den Bosch en Eindhoven. Dit doen wij allemaal volgens de plaatselijke voorschriften. Iedere begraafplaats heeft, voor wat betreft de grafmonumenten, haar eigen regels en daar zijn wij uiteraard van op de hoogte. Tevens hebben wij de beschikking over een uniek rupskraantje om deze grafmonumenten vakkundig en snel te kunnen plaatsen. U ziet, wij nemen u al het werk uit handen, zodat u zich nergens zorgen om hoeft te maken. Voor meer informatie over lasergravures of andere zaken kunt u ons altijd even bellen of een vrijblijvende afspraak maken.

Ervaringen van onze klanten

De ervaringen van onze klanten hebben ons geleerd dat onze klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en service erg worden gewaardeerd. Onderstaand een beperkte opsomming waar onze klanten vandaan komen:

 • Den Dungen
 • Erp
 • Heeswijk Dinther
 • Keldonk
 • Liempde
 • Middelrode
 • Nistelrode
 • Olland
 • Sint-Michielsgestel
 • Sint-Oedenrode
 • Veghel
 • Vught
 • Zijtaart

U kunt ons vanzelfsprekend altijd naar referenties vragen.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Laser

Dit bedrijf uit de regio Den Bosch kan lasergravures op graven verzorgen, precies zoals u dat voor ogen heeft.Op de website van dit bedrijf uit de omgeving van Den Bosch treft u meerdere voorbeelden aan als het gaat om lasergravures.Zoekt u in de regio Eindhoven een specialist als het gaat om een lasergravure voor een grafsteen. Jos van Kasteren kan u uitstekend verder helpen. Kijkt u maar eens op de uitgebreide website.