Goedadresje
Meer info
...
Bel nu
...
Contactformulier
...
GedenkstenenGrafmonumentenGrafzerkenGranieten grafstenenLasergravuresLeistenen gravenMaatwerk grafmonumentNatuursteen specialistUrnen

Schijndel

Noord-Brabant

Den Bosch

Berlicum

Boxtel

Nijnsel

Nuland
´s Hertogenbosch
AdvertorialAanmelden & adverteren

Jos van Kasteren Natuursteen, Schijndel (Noord-Brabant)

Als natuursteen specialist uit de regio Den Bosch zijn wij gespecialiseerd in natuurstenen grafstenen

Natuursteen is vanzelfsprekend een naam die staat voor verschillende gesteenten die door de natuur worden gevormd. U mag daarbij denken aan marmer, graniet of bijvoorbeeld hardsteen. Als specialist op dit gebied richten wij ons met name op grafstenen, maar bieden ook andere mogelijkheden. Denkt u daarbij aan vensterbanken, binnen-en buitendorpels, aanrechtbladen, trappen, ornamenten en deuromlijstingen. Bent u dus op zoek naar een aanbieder in Noord-Brabant die aan vrijwel al uw wensen kan voldoen, neemt u dan gewoon eens contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bieden u zonder verdere verplichten een passende offerte.

Natuursteen specialist van Noord-Brabant

Wij zijn al bijna dertig jaar dé specialist in de regio Noord-Brabant op het gebied van graniet, marmer, leisteen en hardsteen. Met andere woorden, natuursteen is ons vak. Ondanks dat wij voor u ook maatwerk natuurstenen vensterbanken, binnen en buitendorpels, aanrechtbladen, trappen, ornamenten en deuromlijstingen kunnen maken zijn wij gespecialiseerd in grafzerken, gedenkstenen en grafmonumenten. Ons werkgebied loopt van van Schijndel en Sint-Oedenrode, naar Veghel en Uden, Boxtel, Sint-Michielsgestel tot aan 's-Hertogenbosch. Na bijna dertig jaar actief te zijn, hebben wij inmiddels een grote tevreden klantenkring opgebouwd. Dit heeft zeker te maken met het feit dat onze eindproducten van hoge kwaliteit zijn en, niet geheel onbelangrijk, ook met het goed luisteren naar de wensen van een klant.

Plaatsing op de begraafplaats

Onze service beslaat veel meer dan het letterlijk maken van passende grafstenen. Vanaf het eerste moment dat wij u mogen begroeten tot en met de plaatsing van de grafsteen op de begraafplaats, wij verzorgen het. Wij hebben de beschikking over een uniek rupskraantje om deze grafstenen vakkundig en snel te kunnen plaatsen. Een dergelijke service draagt er zorg voor dat u zich kunt bezig houden met bijvoorbeeld rouwverwerking en het regelen van de begrafenis. Onze kracht van is het meedenken, ontwerpen en het uitvoeren van grafstenen en andere natuurstenen monumenten ter nagedachtenis aan uw dierbare.

Maatwerk grafstenen

Omdat veel van ons werk als natuursteen specialist bestaat uit maatwerk, is het niet mogelijk om u te allen tijde direct een sluitende prijs mee te geven. Een prijsindicatie of offerte zullen wij u direct meegeven nadat wij al uw wensen hebben geïnventariseerd. Daarom hebben wij in onze moderne showroom voorbeelden staan. Naast het feit dat wij u op deze wijze een goede prijsindicatie ter hand kunnen stellen, is het ook prettig bij het feitelijk tot stand komen van wat u voor ogen heeft als eindproduct. Een kennismaking met ons en een prijsaanvraag verplicht u tot niets, maar het is een goede gelegenheid om kennis te maken met een bedrijf dat als specialisatie natuurstenen en leistenen grafstenen heeft.

Grafmonumenten website

Vanzelfsprekend hebben wij een website met informatie over wie wij zijn en wat wij doen. U treft daar een stuk geschiedenis aan en wat wij voor u kunnen betekenen. Daarnaast hebben wij voorbeelden geplaatst met prijzen wat u in de gelegenheid stelt om eens rustig rond te kijken zonder dat u uw woning hoeft te verlaten. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om direct een offerte mee te geven. Zoals eerder gezegd hebben wij daarvoor wel al uw wensen nodig. U kunt bij ons ook altijd naar referenties vragen. Op aanvraag stellen wij u deze graag ter beschikking, zodat u kunt zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Of u het eerste contact nu per e-mail of in persoon wilt laten plaatsvinden, van maandag tot en met zaterdag staan wij voor u klaar. Wel adviseren wij u, als u graag een persoonlijke gesprek wilt, om even een telefonisch of per mail een afspraak te maken. Wij zorgen dan dat wij alle tijd voor u hebben en dat we niet onderbroken worden. We hopen u snel te mogen begroeten.

Ervaringen van onze klanten

De ervaringen van onze klanten hebben ons geleerd dat onze klantvriendelijkheid, klantgerichtheid en service erg worden gewaardeerd. Onderstaand een beperkte opsomming waar onze klanten vandaan komen:

 • Den Dungen
 • Erp
 • Heeswijk Dinther
 • Keldonk
 • Liempde
 • Middelrode
 • Nistelrode
 • Olland
 • Sint-Michielsgestel
 • Sint-Oedenrode
 • Veghel
 • Vught
 • Zijtaart

U kunt ons vanzelfsprekend altijd naar referenties vragen.

Ook interessant:

http://nl.wikipedia.org/wiki/Grafsteen

Voor een natuurstenen grafsteen gaat u natuurlijk naar de specialist van Den Bosch en omgeving. Kijkt u maar eens op de website.Grafstenen van natuursteen blijven, mits goed onderhouden, lang mooi. Vrijblijvend advies, kom dan even naar Jos van Kasteren uit Schijndel.Bent u in de regio Eindhoven op zoek naar natuursteen specialist, bezoek dan deze website maar eens. Uitgebreid aanbod en uitstekende service.