Goedadresje
Naar de website
Bel nu
...
Contactformulier
...
BedrijfsuitjesBinnenactiviteitenBuitenactiviteitenDagjes wegGroepsarrangementenPersoneelsfeestPersoneelsuitjesRondvaartenStadswandelingenThemafeestenVrijgezellenfeestWorkshopsZeilarrangementen

Bedrijfsuitjes

Tilburg

Maastricht

Valkenburg

Breda

Den Bosch

Haarlem
Nijmegen
Scheveningen
Utrecht
Amsterdam
AdvertorialAanmelden & adverteren

Stadsarrangement

Wij organiseren door heel Nederland voor u een bedrijfsuitje om nooit meer te vergeten

Wie een bedrijfsuitje wil organiseren kijkt natuurlijk eerst op onze website. U vindt daar gegarandeerd een workshop of uitje dat past bij de wensen van u en uw personeel. Wij hebben voor u de meest originele uitstapjes verzameld die in Nederland te vinden zijn. Of u nu wilt kajakken in de buurt van Eindhoven, wilt gaan skydiven in onze havenstad of een gezellige kookworkshop wilt volgen in Nijmegen. Op onze website is er volop keuze aan personeelsuitjes, teambuildingsevents, teamuitstapjes of andere groepsuitjes.

Boek een bedrijfsuitje van Leeuwarden tot Maastricht

Wij hebben voor u de leukste en spannendste bedrijfsuitjes op een rij gezet. Nooit meer lang zoeken via uw favoriete zoekmachines en moeten kiezen uit een wirwar van websites en activiteiten. Vanaf nu gaat u gewoon naar onze website en via een korte checklist komt u al snel op één van de activiteiten waarvan u denkt dat deze geschikt zullen zijn voor uw collega's, vrienden of familie. U kunt bij ons zoeken op onder andere binnenactiviteiten en buitenactiviteiten, maar ook op stadsspel of dans en muziek. Ook aan de collega's die meer een actief uitje willen is gedacht. Een bedrijfsuitje via onze website is gegarandeerd onvergetelijk. Bij ons kunt u tegen scherpe tarieven boeken in:

 • Tilburg
 • Maastricht
 • Valkenburg
 • Breda
 • Den Bosch
 • Haarlem
 • Nijmegen
 • Scheveningen
 • Utrecht
 • Amsterdam

Een bedrijfsuitje organiseren, maar dan anders

Iedereen die wel eens de verantwoordelijk heeft gekregen om een bedrijfsuitje te organiseren kent het gevoel en zit altijd met dezelfde vraag in zijn of haar hoofd: Wat gaan we organiseren? Je wilt niet iets doen dat al een keer, of meerdere keren, eerder is gedaan. Je wilt geen flater slaan. Je wilt niet dat men het jaren later op de kerstborrel nog heeft over dat rampzalige bedrijfsuitje dat u met de beste bedoelingen georganiseerd heeft.

Gelukkig kan het ook anders. Tegenwoordig kunt u een kant-en-klaar bedrijfsuitje bestellen. Het enige dat u nog hoeft te doen is het aantal deelnemers op te geven en ervoor zorgen dat iedereen op tijd aanwezig is. Dat was vroeger wel anders. Het aanbod aan bedrijfsuitjes is de laatste jaren enorm uitgebreid. Zo kunt u tegenwoordig niet meer aankomen met een avondje gourmetten. Vandaag de dag gaat men eerder naar een bijzonder restaurant waar de beleving centraal staat. Dit kan eventueel in combinatie met een andere activiteit, zoals bijvoorbeeld karaoke .

Karaoke is een vorm van muzikaal vermaak tijdens het eten of uitgaan. Het bestaat al geruime tijd, maar is nog steeds erg populair. In de jaren ´80 werd de eerste meezingversterker geïntroduceerd en is nu is dit een unieke vorm van vermaak waarbij iemand zijn zangtalent ten gehore kan brengen. Wanneer wij een bedrijfsuitje voor u mogen gaan organiseren is dit een onderdeel dat kan leiden tot hilarische momenten waar uw medewerkers nog lang over zullen praten. Wij organiseren bedrijfsuitjes met allerlei activiteiten door heel Nederland zoals de plaatsen:

 • Assen
 • Eindhoven
 • Hoorn

Onbegrensde mogelijkheden

Natuurlijk vindt niet iedereen zingen leuk en daarom hebben wij gelukkig volop keus uit honderden andere mogelijkheden. Eén ding is zeker, uw collega's zullen het deze keer nog jarenlang over deze speciale dag hebben. In positieve zin deze keer. Wij maken het u echter niet te makkelijk, want het aanbod is enorm. Gelukkig is onze website zo opgebouwd dat u snel binnen uw stad kunt zoeken naar een bedrijfsuitje. U kunt natuurlijk ook direct zoeken op een bedrijfsuitje en dan kijken of dit ook in uw stad of regio aangeboden wordt. De kans hierop is overigens vrij groot. Via het zoekformulier op onze website kunt u kiezen uit diverse soorten activiteiten, zoals:

 • Dans & muziek
 • Actief & sportief
 • Culinair
 • Creatief & artistiek

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het organiseren van geheel unieke bedrijfsuitjes. Dit doen wij graag voor in Amsterdam, Utrecht of Breda. Als u hier meer over wilt weten, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Onze medewerkers informeren u graag over de activiteiten die plaatsvinden ook in onder andere de steden Den Bosch, Haarlem, Scheveningen of meer in het zuiden van ons land in Tilburg of het mooie plaatsje Valkenburg.

Outdoor Triviant

Wat dacht u van een spannend Triviant bordspel in één van de zuidelijke steden? Uw groep wordt opgesplitst in een aantal teams waarbij u met tal van mobiele opdrachten de stad wordt ingestuurd. Het zijn vragen op het gebied van amusement, sport, geschiedenis, cultuur, kunst en natuur. U leert elkaar spelenderwijs beter kennen. Het team dat als eerste de 6 driehoekjes heeft, net als in het echte spel, is de winnaar. Na afloop schuift u aan tafel voor een heerlijk driegangen diner in één van de beste restaurants in het centrum van de stad.

In de Noordelijke provincies hebben wij in de volgende steden unieke bedrijfsuitjes en er komen er steeds meer bij: Leeuwarden en Assen. Daarnaast sluiten zich in Gelderland steeds bedrijven aan bij ons concept. Zoals u ziet hoeft u zich geen zorgen te maken dat in uw stad niks te vinden is. Wij zorgen er graag samen met u voor dat uw bedrijfsuitje een onvergetelijke dag wordt. Neem gerust contact met ons op voor advies.

Keuzedag grote groepen

Komt u met een hele grote groep? Dan bieden wij u de exclusieve mogelijkheid om zelf een programma samen te stellen. Zo kunnen de deelnemers zelf kiezen welk programma ze willen doen tijdens het bedrijfsuitje. Wij vertellen u graag meer over de verschillende opties.

Telefonisch
Maandag t/m vrijdag tussen
9.00-17.00 uur op telefoonnummer
085-2733790,
085-2733792 of
06-22791271
mail@stadsarrangement.nl

Per post
Stadsarrangement
Tinnegieter 82
1625 AT Hoorn

Ook interessant:

https://nl.wikipedia.org/wiki/Uitstapje

Stadsarrangement is de organisatie als het gaat om het organiseren van bedrijfsuitjes. Kijk maar eens op de website.Zoekt u een bedrijf in Amersfoort waar u een bedrijfsuitje kunt boeken, Stadsarrangement is graag uw partner.Stadsarrangement verzorgt voor u rondom Amsterdam een bedrijfsuitje waar nog lang over wordt nagepraat.