Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Stadsarrangement

Wij bieden in maar liefst 35 steden in Nederland bedrijfsuitjes aan met actieve en sportieve buitenactiviteiten

Het is niet altijd eenvoudig om iets origineels te vinden als u een bedrijfsuitje wilt organiseren. Onze website zal voor u een eyeopener zijn, want wij bieden tal van sportieve, actieve en creatieve buitenactiviteiten aan in vele steden zoals Enschede, Gouda of helemaal in het zuiden in Roermond. Onze bedrijfsuitjes hebben wij met veel liefde en zorg voor u samengesteld en daardoor kunnen wij u naast een goede service ook kwaliteit bieden. Op onze website staan zeer veel verschillende uitjes, workshops en evenementen en het is zelf mogelijk een bedrijfsuitje met verschillende buitenactiviteiten op maat te laten organiseren. Als afsluiting kunt u kiezen voor een heerlijk diner of een gezellige barbecue. In de zomer kan dit lekker met een grote groep buiten op een terras. Wilt u een bedrijfsuitje organiseren in Leiden, Lelystad of in de hoofdstad van Overijssel, Zwolle? U bent slechts enkele muisklikken van ons verwijderd om ons brede en spectaculaire aanbod te bekijken.

Sensationele bedrijfsuitjes tegen scherpe prijzen

Via onze website proberen we u een zo compleet mogelijk beeld te geven van wat u allemaal kunt doen en beleven tijdens een bedrijfsuitje van Stadsarrangement. Bij ieder bedrijfsuitje staat vermeld wat de kosten zijn en vanaf hoeveel personen dit uitje beschikbaar is, zodat u kunt bepalen of dit wel of niet geschikt voor u is. Het is ook mogelijk om meerdere bedrijfsuitjes of onderdelen hiervan met elkaar te combineren.

Uw budget is medebepalend voor welke buitenactiviteit u kiest. Wij hanteren voor al onze evenementen met buitenactiviteiten zeer scherpe prijzen, maar het kan zijn dat uw budget net niet toereikend is. Bij te weinig budget is er wellicht extra geld beschikbaar wanneer het uitje gedeeltelijk in eigen tijd of helemaal in eigen tijd plaatsvindt. Onze ervaring is dat er vaak geld wordt vrijgemaakt om alle medewerkers toch een sensationeel bedrijfsuitje mee te laten maken. Het is een goede beloning om er samen voor een heel jaar weer tegen aan te gaan!

Stadswandeling gecombineerd met een grachtentocht

Wij bieden in meerdere steden in Nederland een prachtige grachtentocht gecombineerd met een stadswandeling. Dit doen wij in onder andere Alkmaar, Gouda en Zwolle. Zwolle is natuurlijk een fantastische stad met haar historische bezienswaardigheden als Noordereiland, de Oude Willemsvaart, de Sassenpoort en de Watertoren. Maar ook in Volendam is het heerlijk varen om de binnenstad heen waar een gids u alles vertelt over de bezienswaardigheden. Volendam heeft een rijke historie en is wereldberoemd geworden door bekende artiesten zoals Jan Smit, The Cats, Nick & Simon en wie kent nu niet BZN?

De provincie Noord Brabant met als hoofdstad Hertogenbosch is bij uitstek geschikt om diverse spannende buitenactiviteiten te organiseren zoals een thrillerachtig achtervolgingsspel. De deelnemers worden verdeeld in drie politieteams en één gangsterteam. Alle teams krijgen een speciale Smartphone mee. Het gangsterteam heeft als opdracht zo snel mogelijk 1 miljoen te 'verdienen' met het plegen van misdrijven in de stad en de politieteams hebben krijgen de opdracht om de gangsters zo snel mogelijk te arresteren? Zullen ze op tijd zijn? U kunt het zelf meemaken door zo’n spannend bedrijfsuitje bij ons te boeken.

E-Bike / Solex arrangement

Wilt u eens lekker uitwaaien? Weg met de stress en genieten van een heerlijke dag op een makkelijke E-bike. Het is een arrangement voor jong én oud, want door de trapondersteuning hoeft u niet tegen de wind in! Na afloop kunt u verder genieten van een goed verzorgd driegangen diner.

Een spannend stadsspel in Lelystad

Wij organiseren vele buitenactiviteiten in Lelystad, omdat deze stad uitstekende mogelijkheden biedt. Samen met de gemeenten Dronten en een klein stukje van Zeewolde vormt deze stad de polder Oostelijk Flevoland. Het is een vrij jonge stad die zich blijft ontwikkelen en waar veel bedrijven zich vestigen vanwege de uitstekende weg-, water-, spoor- en luchtverbindingen. Het ligt dan ook voor de hand dat wij hier regelmatig een bedrijfsuitje organiseren.

U kunt Lelystad verkennen door bijvoorbeeld het spel ´Zoek de Spion´ te spelen. Een spannend spel waarbij u team wordt opgesplitst in kleinere groepen. In dit spel voert teamwork de boventoon, want de spion zal er alles aan doen om de boel te saboteren. Het is een drie uur durend stadsspel waarbij niemand zich zal vervelen!

Origineel bedrijfsuitje organiseren

Geheel nieuw in ons assortiment is het duikarrangement. Op een speelse wijze kunt u na afloop van deze actieve workshop een fascinerende onderwaterwereld ontdekken. U krijgt instructies van een gediplomeerde duikinstructeur hoe u veilig kunt duiken. Er wordt geoefend in een zwembad ondersteund met een videopresentatie. Na afloop ontvangt u een duikcertificaat en enkele foto’s van uw duikkunsten. Het duikarrangement is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde duikers. Het wordt een echt avontuur!

Wij zijn ervan overtuigd, dat een origineel bedrijfsuitje uw bedrijf ten goede zal komen. Doordat de medewerkers samen leuke dingen hebben beleefd, is er heel wat stof om over na te praten. Ieder jaar weer hetzelfde bedrijfsuitje gaat vervelen en het gesprek bij het koffieapparaat gaat de dag erna alleen nog over de saaie momenten. Op onze website is altijd iets te vinden voor het perfecte bedrijfsuitje, waar een heel jaar over nagepraat zal worden. Wij zijn te vinden in onder andere de volgende steden:

  • Enschede
  • Gouda
  • Leiden
  • Lelystad
  • Roermond
  • Volendam
  • Zwolle
  • Hertogenbosch

Kijkt u maar eens op onze uitgebreide website. Wij zitten ook vast bij u in de buurt, onze bedrijfsuitjes worden georganiseerd van Noord tot Zuid en van West naar Oost. Zoekt u een eerlijk en betrouwbaar evenementenbureau, dan zijn wij graag uw partner.

Zoekt u een bedrijfsuitje in Zwolle, Stadsarrangement is graag uw partner. De leukste bedrijfsuitjes tegen een betaalbare prijsOok in Enschede kunt u voor een bedrijfsuitje bij Stadsarrangement terecht. Groot aanbod, plus aantrekkelijke tarievenAls u in Leiden op zoek bent naar een bedrijfsuitje, dan kan stadsarrangement u zeker verder helpen. Kijk maar eens op onze website voor het aanbod