Goedadresje
Naar de website
Bel nu
...
Contactformulier
...
BedrijfsuitjesBinnenactiviteitenBuitenactiviteitenDagjes wegGroepsarrangementenPersoneelsfeestPersoneelsuitjesRondvaartenStadswandelingenThemafeestenVrijgezellenfeestWorkshopsZeilarrangementen

Alkmaar

Almere

Arnhem

Assen

Breda

Delft

Leeuwarden
Roermond
Rotterdam
Amersfoort
AdvertorialAanmelden & adverteren

Stadsarrangement

Voor het organiseren van een uitje zoals een stadswandeling en grachtentocht in Amersfoort bent u bij Stadsarrangement aan het juiste adres

Amersfoort is een prachtige stad met haar historische bezienswaardigheden en bijzonder geschikt om een leuk, maar ook informatief uitje te organiseren. Stadsarrangement organiseert hier mooie stadswandelingen, maar ook romantische grachtentochten en onze gids vertelt u al graag over de geschiedenis van Amersfoort. De binnenstad bezit een middeleeuws karakter met grachten. Een vast onderdeel tijdens de wandeling is de Koppelpoort, de prachtige stadspoort uit de 14e Eeuw. Het is een combinatie van een land- en waterpoort. De poort bevindt zich aan de noordwestkant van de binnenstad, waar de Eem de stad verlaat. Zo is er nog veel meer over deze stad te vertellen, maar dit laten wij graag over aan onze gids. Wanneer u naar onze website gaat, zult u zien dat wij in meer dan 35 steden uitjes organiseren vanaf groepen van 10 personen. Nederland is rijk aan mooie steden en wij hebben dan ook een ruim aanbod als u een uitje wilt organiseren voor een personeelsdag of teamuitje. Wij zijn in onder andere de steden Almere, Assen, Delft en zoals al eerder genoemd, in Amersfoort actief. Surft u maar eens naar onze website voor meer informatie.

Stadswandeling en grachtentocht door Amersfoort

We beginnen een stadswandeling altijd bij een gezellig restaurant in de binnenstad van Amersfoort. Hier wordt u gastvrij ontvangen met een uitgebreide lunch die bestaat uit soep, een luxe belegd broodje en een consumptie. Vervolgens wordt u opgehaald door een gids om u en uw gasten mee te nemen voor een wandeling door de mooie binnenstad. Amersfoort heeft zo’n ruim vierhonderd monumenten die wij natuurlijk niet allemaal kunnen gaan bezichtigen, maar wel hebben wij voor u een programma samengesteld met de meest interessante bezienswaardigheden zoals de Lange Jan.

De Lange Jan, misschien beter bekend als Onze Lieve Vrouwetoren, is één van de meest in het oog springende monumenten in de stad en is op twee na de hoogste kerktoren in Nederland. Zoals veel kerktorens in de provincie Utrecht is de Onze-Lieve-Vrouwetoren geïnspireerd op de Domtoren in Utrecht. Van al deze torens benadert hij het origineel nog het meest en volgens de legende symboliseert de toren de Moeder Gods en het uitgebouwde traptorentje tegen de lantaarn het Christuskind. Onze gids vertelt u graag meer over de achtergronden.

Combinatie van stadswandeling en een fantastische grachtentocht

U kunt een stadswandeling combineren met een mooie grachtentocht. Hier krijgt u gezelschap even de gelegenheid om uit te rusten en vanaf het water een heel andere kijk op de stad! U passeert met de boot tal van bezienswaardigheden, de unieke werven van de grachten, middeleeuwse bruggen en panden, de kenmerkende kelders en gezellige terrassen aan het water.

U kunt natuurlijk ook kiezen voor één van onze zuidelijk gelegen steden zoals Breda voor het organiseren van een stadswandeling en grachtentocht. Sinds enkele jaren is de Haven van Breda weer in ere hersteld en hier stapt u aan boord van een gedeeltelijk overdekte boot voor een mooie tocht door de binnenwateren van Breda. Vanuit de boot heeft u een prachtig zicht op onder andere het Spanjaardsgat, de karakteristieke waterpoort. Het Spanjaardsgat symboliseert het gat dat de Spanjaarden in hun verdediging lieten vallen in 1590 en dit fantastische historische monument is zeker een bezoek waard. Tegenwoordig worden hier ook vele muziekevenementen gehouden.

Als u aanmeert staat uw gids u al op te wachten om u mee te nemen langs de ongerepte stukjes stad en de vele bezienswaardigheden in Breda. Uiteraard neemt de gids u mee langs het Kasteel van Breda, waar de Koninklijke Militaire Academie gevestigd is. Wij bieden u tevens de mogelijkheid tot het beklimmen van de toren van de Grote Kerk, waar u een fantastisch uitzicht heeft over de stad. Tijdens een grachtentocht of stadswandeling wordt u altijd begeleid door een ervaren gids. Ter afsluiting kunt u genieten van een heerlijk driegangen diner die u naar wens kunt samenstellen.

Breed assortiment aan uitjes

Natuurlijk bieden wij nog veel meer dan stadswandelingen en grachtentochten. Wij kunnen veel binnen- en buitenactiviteiten voor u organiseren door heel Nederland zoals in Arnhem, Leeuwarden, Roermond of Rotterdam. Neemt u maar eens contact met ons op, want één van onze accountmanagers zit altijd wel bij u in de buurt. Wij komen graag bij u langs om met u te bespreken wat wij allemaal te bieden hebben. Een stadswandeling en grachtentocht bieden wij aan in vele steden. Gemakshalve geven wij u hieronder nog even een overzicht van de bovengenoemde steden.

  • Alkmaar
  • Almere
  • Arnhem
  • Assen
  • Breda
  • Delft
  • Leeuwarden
  • Roermond
  • Rotterdam

Bent u van plan om een uitje te organiseren en is uw bedrijf niet gevestigd of woont u niet in één van deze steden, surft u dan even naar onze website. Daar vindt u een ruim assortiment van activiteiten in 35 steden en dagelijks komen hier nog meer steden bij. Wij weten zeker dat wij ook bij ú in de buurt zitten. Op onze site vindt u uiteraard ook onze contactgegevens.

Als u in Almere een uitje wil laten organiseren, kijk dan eens op onze website. Wij hebben uitjes voor alle leeftijden en doelgroepenEen stadswandeling door Amersfoort is en blijft leuk. Voor het organiseren van een dergelijk uitje neemt u gewoon even contact op met StadsarrangementStadsarrangement is uw partner als het gaat om het organiseren van een uitje in Alkmaar. Groot aanbod en aantrekkelijke prijzen