Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Stadsarrangement

Keuze uit tientallen actieve en creatieve activiteiten zoals een smartlappenworkshop of een kookworkshop

Het volgen van een workshop is altijd spannend en leuk. Het organiseren van een workshop kan een lastige opgave zijn bijvoorbeeld een smartlappenworkshop. Gelukkig kunnen we dat gedeelte van u overnemen. Wij hebben op onze website een flink aanbod aan activiteiten voor u op een rijtje gezet. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Gelukkig zijn wij zelf ook gek op workshops waarbij wij zelf chocolade mogen maken of goochelaars door ons worden ontmaskerd en dus testen wij regelmatig de kwaliteit van ons aanbod. Wanneer wij vinden dat de kwaliteit niet van ons niveau is dan gaan wij tot actie over. Hieronder ziet u een paar activiteiten die wij in ons assortiment hebben. Er zit vast iets voor u tussen. Kijkt u maar eens bijvoorbeeld naar de pokerworkshop of parfumworkshop.

Een smartlappenworkshop organiseren

Voor diegenen die de sterren van de hemel willen zingen, maar daar niet helemaal de bijpassende stembanden hebben, is er nu een oplossing. Wij kunnen voor u een smartlappenworkshop organiseren. Een echte muzikant of zanger begeleidt u en u leert een aantal bekende smartlappen zingen. Tot slot maakt u een nieuwe, originele tekst op een bestaande smartlap en brengt u die natuurlijk ten gehore met uw groep.

Het was een aantal jaren geleden ineens populair en is nu niet meer weg te denken. Wij hebben het over pokeren. Reserveer een pokerworkshop. In korte tijd leert u onder andere wat een full house is en wat een flush is. Na deze workshop wilt u het liefst een reisje naar Las Vegas boeken.

Workshop schermen

Voor de sportievelingen onder ons hebben wij de mogelijkheid om te leren schermen. Balans, snelheid en uithoudingsvermogen zijn een paar eigenschappen die u hiervoor nodig heeft. Uiteraard krijgt elke deelnemer een schermvest, sabel, handschoen en masker. U leert de basistechnieken en krijgt wat tips mee. Daarna wordt er gestreden om de titel.

Absoluut originele en creatieve workshops

Laat de Rodin in u ontwaken met onze workshop speksteen. Hier leert u van een ervaren beeldhouwer hoe u speksteen kunt bewerken. Dit is een zeer zachte steensoort waarmee iedereen uit de voeten kan. U gaat een sieraad of een beeldhouwwerk creƫren en dit mag u uiteraard mee naar huis nemen.

Voor wie prachtig en dromerig wil leren schilderen als Bob Ross hebben wij ook de ideale activiteit. Deze populaire Amerikaanse schilder was vooral bekend van televisie. Hij leerde daar zijn toeschouwers op een bijzondere manier hoe je kunt schilderen. Nu wordt zijn kunst doorgegeven door erkende Bob Ross-schilders. Zij hebben dan wel niet hetzelfde afrokapsel als hij had, een van zijn kenmerken, maar zeker wel de vaardigheden van de grootmeester in zich.

De creatievelingen die liever in de keuken staan kunnen aan de bak bij een highteaworkshop en een kookworkshop. Wie eenmaal aan een high tea heeft gezeten weet hoe lekker al die kleine lekkernijen zijn. Tijdens deze gezellige highteaworkshop kunt u nu leren hoe u die heerlijkheden zelf kunt maken.

Ons aanbod workshops wordt steeds groter

U ziet dat wij op het gebied van workshops veel te bieden hebben. Ons aanbod op dit gebied groeit iedere dag. Wij streven ernaar om altijd het meest uitgebreide aanbod te hebben. Kijk hieronder maar eens, want daar treft u een greep uit ons actuele aanbod aan workshops die wij voor u kunnen organiseren:

 • Fotografieworkshop
 • Pokerworkshop
 • Goochelaars worden ontmaskerd bij de goochelworkshop
 • Chocolade maken tijdens een chocoladeworkshop
 • Likeurworkshop
 • Djembeworkshop
 • Parfumworkshop
 • Schilderworkshop
 • Goochelaars ontmaskerd
 • Smartlappenworkshop
 • Kookworkshop

Wij kunnen het ons voorstellen dat u wellicht nog vragen heeft over wat een djemberworkshop of likeurworkshop nu precies inhoudt en hoe dit val te organiseren, neemt u dan gerust even contact met ons op. Wij staan u graag te woord. Wij hopen tot ziens.

Stadsarrangement organiseert bijvoorbeeld een likeurworkshop, maar ook voor een goochelworkshop kunt u uitstekend bij ons terecht.Wilt u chocolade leren maken, Stadsarrangement verzorgt een dergelijke workshop graag voor u. Kijk maar eens op onze website.Een workshop schermen is weer eens wat anders, Stadsarrangement regelt het graag voor u.