Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Stadsarrangement

Als u een daverend bedrijfsuitje wilt organiseren kies dan voor één van onze creatieve binnenactiviteiten

Het grote voordeel van een binnenactiviteit is dat u niet afhankelijk bent van het weer. Een bedrijfsuitje wordt vaak georganiseerd om het saamhorigheidsgevoel te verhogen daar waar nodig is of als dank voor alle prestaties die het personeel de afgelopen periode geleverd heeft. Waar mensen samen werken, zullen altijd grote of kleine problemen zijn en door het organiseren van een bedrijfsuitje komen mensen vaak nader tot elkaar. Wij bieden tal van binnenactiviteiten in onder andere Almere, Amersfoort maar ook in Delft. Een spel dat het altijd goed doet tijdens bedrijfsuitjes is de Holland quiz, alleen dit keer is de presentator niet Linda de Mol maar een andere enthousiaste quizmaster. Dit kunt u combineren met een heerlijk diner waarbij u gezellig samen een fles champagne kunt opentrekken. U kunt hier aan deelnemen vanuit vele steden zoals Deventer, Dordrecht maar ook bedrijven uit Den Haag of Zwolle. Natuurlijk hebben nog veel meer keuze aan andere binnenactiviteiten, surft u maar eens naar onze website.

Bedrijfsuitje als motivatie voor uw medewerkers

Om een team beter te laten samenwerken, worden er vaak evenementen georganiseerd. Als werkgever kunt u uw medewerkers de gelegenheid bieden om elkaar buiten het werk te leren kennen en dat komt ten goede aan de sfeer en samenwerking. Bij het woord teambuilding krijgt niet iedereen een enthousiast gevoel, zodat er vaak wordt gekozen voor het woord bedrijfsuitje.

Medewerkers kunnen alleen goed functioneren en resultaat boeken als er gecommuniceerd wordt. De beste communicatie vloeit voort uit persoonlijke contacten, dus het is van belang zulke contacten te stimuleren door het organiseren van een bedrijfsuitje. Het is de bedoeling dat de saamhorigheid wordt versterkt door een gevoel van wederzijds vertrouwen en door open communicatie. Het succes van een onderneming staat of valt met de interne communicatie. Als medewerkers onderling niet goed met elkaar overweg kunnen en dus niet voldoende verbonden zijn, hangt een bedrijf als los zand aan elkaar met alle gevolgen van dien. Uw medewerkers moeten het gevoel krijgen dat het belangrijk is wat hij of zij doet en weten dat de leidinggevende luistert als er gerapporteerd of geïnformeerd wordt. Een daverend bedrijfsuitje werkt als slagroom op de taart en zal zeker een goede motivatie zijn om samen de schouders er onder te zetten.

Een origineel begin van een Nieuwjaar!

Wilt u uw kerstborrel of nieuwjaarsborrel eens op een unieke wijze organiseren? Dit kunt u doen door een bedrijfsuitje door ons te laten organiseren in onder andere de mooie stad Dordrecht. Onder het genot van een hapje en drankje in één van de beste restaurants in Dordrecht worden uw medewerkers onderworpen aan een kennisquiz, begeleid door een enthousiaste quizmaster.

Verrassende, trieste en vrolijke momenten binnen uw bedrijf passeren de revue. Een prima moment om de teamspirit te verhogen en een goed begin van een productief en Nieuwjaar! U kunt dit arrangement tot en met maar liefst 140 personen bij ons reserveren. Meer personen is mogelijk in overleg. Uiteraard hebben wij ook leuke bedrijfsuitjes voor kleinere groepen.

Leuke binnenactiviteiten voor groepen vanaf 10 personen

Ons bedrijf uit Hoorn, gelegen dichtbij Alkmaar, zorgt ervoor dat uw bedrijfsuitje een belevenis wordt die u en uw collega’s zich nog lang zullen herinneren. Het organiseren van leuke binnenactiviteiten vereist een nauwkeurige planning, want alle stappen moeten natuurlijk goed op elkaar aansluiten. Het zelf organiseren van een bedrijfsuitje is vaak een heel karwei, zeker als het om een grote groep gaat.

Ons bedrijf is in 2005 opgericht, en organiseert bedrijfsuitjes in 35 steden in Nederland en iedere dag komen er steden bij. Onze eigen accountmanagers bezoeken regelmatig de locaties zodat we up to date blijven en u de leukste uitjes met de beste kwaliteit aan kunnen bieden. U kunt bij ons terecht vanaf groepen van 10 personen.

Veel bedrijfsuitjes in de regio Arnhem

In veel steden in Nederland zijn tal van bedrijven gevestigd, waaronder ook de plaatsen in de regio Arnhem. Deze regio is strategisch gelegen, midden tussen de Randstad, de Vlaamse driehoek en het Ruhrgebied. De uitgekiende infrastructuur in de regio Arnhem - Nijmegen vormt een solide basis, zodat veel ondernemingen er voor kiezen om zich daar te vestigen, ook internationale bedrijven.

Wij bieden daar dan ook veel diverse bedrijfsuitjes met actieve, sportieve en creatieve binnenactiviteiten. U mag kiezen! Onze website biedt stap voor stap de mogelijkheid om iedere binnenactiviteit apart te bekijken. Wilt u hierover meer informatie, neemt u dan maar eens contact met ons op voor het maken van een afspraak met één van onze accountmanagers. Bent u gevestigd in één van hieronder genoemde steden, dan vindt u hele leuke bedrijfsuitjes met binnenactiviteiten op onze website zodat u alvast een voorproefje kunt nemen.

  • Alkmaar
  • Almere
  • Amersfoort
  • Arnhem
  • Delft
  • Den Haag
  • Deventer
  • Dordrecht

Wilt u een bedrijfsuitje organiseren in een andere stad, geen enkele probleem. Doordat wij een ruime keuze bieden, zitten wij altijd wel dicht bij u in de buurt. Heeft u speciale wensen, bespreek deze dan met ons. Wij hopen u snel te mogen begroeten.

Voor een bedrijfsuitje in Alkmaar bent u bij Stadsarrangement aan het juiste adres. Voor ieder wat wils en zeker niet duurAlmere is voor Stadsarrangement geen onbekend terrein als het gaat om het organiseren van een bedrijfsuitje. Kijk maar eens op onze websiteAmersfoort is een perfecte stad als het gaat om het organiseren van een bedrijfsuitje. Stadsarrangement kan het voor u verzorgen