Goedadresje
Naar de website
Bel nu
...
Contactformulier
...
BedrijfsuitjesBinnenactiviteitenBuitenactiviteitenDagjes wegGroepsarrangementenPersoneelsfeestPersoneelsuitjesRondvaartenStadswandelingenThemafeestenVrijgezellenfeestWorkshopsZeilarrangementen

Alkmaar

Amersfoort

Amsterdam

Breda

Deventer

Enschede

Leiden
Scheveningen
Tilburg
AdvertorialAanmelden & adverteren

Stadsarrangement

Voor het organiseren van een spetterend personeelsuitje in de provincie Overijssel zult u bij ons zeker slagen

Ons evenementenbureau organiseert vele activiteiten in maar liefst 35 steden in Nederland. U kunt bij ons terecht voor onder andere het organiseren van een personeeluitje in de plaatsen Alkmaar of Breda. Natuurlijk vindt u ons ook in de prachtige provincie Overijssel waarvan Kampen en Deventer wel één van de mooiste steden zijn. De unieke ligging van de stad Deventer en haar omgeving aan de rivier de IJssel zijn bij uitstek geschikt voor het organiseren van een spetterend personeelsfeest. Eén van de activiteiten die op ons programma staat is de spectaculaire citygame: Holland quiz. We gaan dus niet binnen zitten maar trekken er op uit. Een leuk idee als u op zoek bent naar een spannend uitje vol met actie en hilariteit. Kijkt u maar eens op onze website voor meer informatie.

Personeelsuitje in Deventer of Kampen

De citygame ‘Holland quiz’ is natuurlijk slechts een kleine greep uit ons enorme aanbod. Het is een actief en spannend stadsspel dat niet alleen het goede, maar ook het minder goede in uw groep naar boven haalt. Men leert elkaar van een heel andere kant kennen, wat uiteindelijk op de werkvloer een positieve uitwerking kan hebben. Het team met de meeste punten wint een echte Hollandse prijs. Dit kan een bosje tulpen zijn, maar ook iets heel anders.

Een ander nieuw spel is The Ultimate Ultimatum. De bijna onmogelijke opdracht is dat uw team een bom binnen twee uur onschadelijk moet maken, anders wordt de stad vernietigd. Een goede samenwerking vormt hierbij de sleutel tot succes. Zult u het redden om de juiste codes op tijd te vinden?

In de provincie Overijssel waaronder de steden Deventer en Kampen kunnen tal van personeelsuitjes worden georganiseerd, maar ook in de plaatsen Tilburg en Scheveningen organiseren wij personeelsfeesten. Scheveningen is een prachtige stad aan de zee waar het ’s zomers, maar ook ’s winter goed vertoeven is. Het meest karakteristieke deel van het oude dorp vindt men bij en achter de Oude Kerk. En waar kunt u nu beter van het weer genieten en lekker wandelen dan op het Scheveningse strand? In combinatie met één van onze binnen- of buitenactiviteiten zijn dit de ingrediënten voor een geslaagd personeelsuitje.

Goede service en uitstekende kwaliteit horecagelegenheden

Wij bieden u naast een goede service, ook een uitstekende kwaliteit want wij bezoeken zelf alle steden en daarbij maken wij een zorgvuldige voorselectie van horecagelegenheden. Ter plaatse bezoeken we de gelegenheden om te kijken of deze goed voldoen met betrekking tot het ontvangen van groepen. Daarnaast zorgen we ervoor dat alle onderdelen van de arrangementen op loopafstand van elkaar te vinden zijn, zodat u kunt rekenen op een perfect verzorgde dag. U kunt bijvoorbeeld een keuze maken uit de volgende steden voor het organiseren van een personeelsuitje, onder andere:

  • Alkmaar
  • Amersfoort
  • Breda
  • Deventer
  • Enschede
  • Leiden
  • Scheveningen
  • Tilburg

Creatieve workshops

Wilt u samen iets creatiefs doen tijdens een personeelsuitje? Dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een leuke workshop cupcakes decoreren. Onze patissier vindt het een uitdaging om u de kneepjes van het vak te leren en gebruikt uitsluitend de beste producten. U zult zien dat u gezamenlijk tot een verrassend professioneel resultaat komt.

Pas als u helemaal tevreden bent over de decoraties is het tijd voor de finishing touch. Sommige onderdelen kosten meer tijd om te maken en zullen eventueel moeten rusten om stevig te worden. Daarna kunt u met een spuitzakje gevuld met chocolade of fondant een laatste subtiele persoonlijke versiering aanbrengen. In totaal versiert u maar liefst negen cupcakes naar eigen smaak en natuurlijk mag u ze mee naar huis nemen om uw achtergebleven gezinsleden eens lekker te trakteren. Zowel het maken als het opeten is uiteraard een feestje!

Geniet van een zonnig personeelsuitje in Leiden

Leiden is een perfecte stad om een personeelsuitje te organiseren. De binnenstad heeft heel wat te bieden en wij kunnen daar de leukste spellen en workshops voor u organiseren. Is het slecht weer? Geen probleem, want wij hebben met diverse locaties vaste afspraken. Een swingende Salsa workshop kunnen wij voor u en uw gasten zowel binnen als buiten organiseren.

Uw groep wordt ontvangen door een heuse salsaleraar die u de basisbeginselen van deze fantastische dansmuziek leert. Onder het genot van een tropische cocktail zal iedereen zich al snel ontspannen voelen. De ritmische bewegingen zult u snel onder de knie hebben. Het is een kwestie van oefenen. U kunt erop rekenen dat het een dag wordt die niet snel vergeten wordt!

The Magic Dinnershow

Wat dacht u van een heuse Magic Dinnershow? Terwijl u geniet van een heerlijk driegangenmenu worden u en uw gasten vermaakt door een professionele goochelaar. Is het iemand die uw gedachten kan lezen? Hopelijk verraad u zichzelf niet. Sommige trucs worden uitgelegd, zodat u thuis verder kunt oefenen. Er is echter één voorwaarde: u mag het geheim aan niemand vertellen!

Als u meer wilt weten onze personeelsfeesten, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Kunt u een keuze maken uit één van de arrangementen op onze website, dan kunt u natuurlijk ook makkelijk online reserveren. Wij nemen dan vervolgens contact met u op om uw reservering te bevestigen. Een personeelsuitje die u door ons laat organiseren zal een dag worden die velen zich na jaren nog zullen herinneren!

Een personeelsuitje organiseren in Scheveningen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Kijk maar eens op onze websiteZoekt u een bedrijf welke een personeelsuitje in Leiden kan organiseren, Stadsarrangement is graag uw partnerAls u een personeelsuitje wilt laten organiseren, neem dan eens contact met ons op. Aantrekkelijke tarieven en veel keuze