Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Stadsarrangement

Wij hebben de leukste uitjes uit de vier windstreken van Nederland voor u geselecteerd

Al bijna tien jaar zorgen wij ervoor dat u de meest fantastische uitjes via onze website kunt vinden. Hier vindt u een ruim aanbod aan activiteiten in ruim 35 verschillende steden in onder andere Den Bosch, Den Haag of in het hoge noorden in de provincie Groningen. Om garant te kunnen staan voor de kwaliteit van de uitjes hebben wij accountmanagers in dienst die dagelijks ervoor zorgen dat de nieuwste en meest spannende evenementen in ons uitgebreide assortiment opgenomen worden. Komt u er niet uit, dan staan wij voor u klaar om u te helpen bij het organiseren van uw dagje uit in bijvoorbeeld Haarlem of Enschede. Het maakt ons niet uit of u een uitje moet organiseren voor een kleine of grote groep.

Een uitje is bevorderlijk voor de sfeer

Het belang van een bedrijfsuitjes is veel groter dan alleen maar een leuk samenzijn met uw vrienden of collega's. Uit onderzoek is gebleken dat het enorm belangrijk is om het groepsgevoel binnen een bedrijf te stimuleren. Daarnaast heeft het een positieve invloed op de sfeer binnen een bedrijf. Veel bedrijven organiseren minimaal eenmaal per jaar een uitje voor de werknemers. Dat kan een sportief of actief uitje zijn, maar u kunt ook denken aan een concertbezoek. Wij inspireren u graag op onze website met onze leuke uitjes in onder andere Hoorn, en Eindhoven.

Snel het perfecte uitje organiseren was nog nooit zo makkelijk

Het maakt niet uit in welke stad u iets wilt organiseren. Wij hebben voor u de meest spectaculaire uitjes uitgezocht in alle grote steden van Nederland. Via een eenvoudig zoekformulier kunt u snel zien welke activiteiten er in uw provincie worden aangeboden. Woont u aan de Duitse grens dan kunt u ook naar onze Duitstalige website om daar originele uitjes te vinden, geheel in Duitse sferen. Enkele van de steden waar u in Nederland terecht kunt zijn:

 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Eindhoven
 • Enschede
 • Groningen
 • Haarlem
 • Hoorn
 • Leeuwarden

Een uitje in de oudste steden van Nederland

Al jarenlang is er een onderlinge strijd tussen Maastricht en Nijmegen over welke stad nu echt de oudste van stad van Nederland is. Eerlijk gezegd maakt ons dat niet uit, want in beide steden zijn er geweldige uitjes te vinden. De oude stadskernen lenen zich er uitstekend voor. De veelal Romeinse invloeden zijn nog steeds sterk aanwezig, maar ook prachtige, oude gebouwen uit de eeuwen erna zijn absoluut de moeite waard om langs te slenteren. Andere steden met veel historie zijn Leiden, Middelburg, Enkhuizen.

Wij gaan voor kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat wij kwaliteit leveren, testen wij regelmatig zelf de diverse uitjes in de verschillende steden. Dit besteden wij niet uit, maar doen wij allemaal zelf. Niet alleen omdat wij het verplicht zijn aan onze klanten, maar ook omdat wij het zelf erg leuk vinden. Het is onze passie. Van groot belang hierbij is dat alle arrangementen uiteraard op loopafstand van elkaar zijn. Niks is vervelender dan enkele verschillende activiteiten achter elkaar georganiseerd te hebben en vervolgens steeds grote afstanden te moeten lopen van de ene naar de andere workshop. Vooral met groepen met wat oudere deelnemers is dit niet wenselijk. Alleen door zelf de uitjes te testen kunnen wij kwaliteit waarborgen.

Dit betekent voor onze medewerkers hard werken, want alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Waar u ook voor kiest, wij zorgen ervoor dat u en uw gezelschap een fantastische dag zullen hebben. Zowel kleine als grote gezelschappen kunnen rekenen op kwaliteit. Onze medewerkers komen in onder andere de steden:

 • Leiden
 • Maastricht
 • Enkhuizen
 • Middelburg
 • Nijmegen

Oudhollandsche spel- en quizdag

Wilt u de oerhollandse gezelligheid weer eens beleven? Dat kan met dit eigentijdse spel. Wat dacht u van sjoelen, trekbiljart of het populaire kat en muisspel? Wij garanderen u dat het gezellige uurtjes worden met als afsluiting een heerlijk diner in een goed restaurant.

Na het uitje zal er altijd met u contact worden opgenomen door een van onze medewerkers. Wij horen graag wat u ervan vond en waar volgens u eventuele verbeterpunten liggen. Wij doen erg ons best om ervoor te zorgen dat u het perfecte uitje zult beleven. Vanaf het moment dat u aankomt op de locatie tot en met het einde van de dag wanneer u met een glimlach op uw gezicht weer huiswaarts gaat.

Wij van Stadsarrangement zijn de organisatie als het gaat om het organiseren van een uitje in bijvoorbeeld Den BoschOok in Den Bosch is Stadsarrangement vertegenwoordigd voor wat betreft bijzondere uitjes. Kijk maar eens op onze websiteAls u in Den Haag een uitje wilt organiseren, Stadsarrangement heeft een groot en breed aanbod en scherpe prijzen.